AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Benimde 7 gün geçmişti , iki kere test yaptım nefatif çıktı , gittim kan testi yaptırdım , o da olumsuz çıktı , o gün de hasta oldum zaten :-((

Valla bende acemiyim , ama bildiğim kadarıyla o zaman yumurtlama günün olmuyor sanki ...

kızlar ya yeni katıldım aranıza nereye yazacağımı bilmiyorum bişiy sorabilirmiyim size ? göğüs uçlarında hassasiyet biter mi sizce , yani hamile olanların hamilelik boyunca devam mı ediyor , benim vardı hamileyim sandım yine ama geçiyor artık hassasiyet

Valla bende acemiyim , ama bildiğim kadarıyla o zaman yumurtlama günün olmuyor sanki ...

hımmm internetten okudumda adetinin ilk gününden itibaren 14 gün saycak ogunlerde hamile kalınıyormuş.. anlamadıgım şey hop diye hamile kalanlarında ogunmü denk geliyor .sanırım pskolojik olarak hamile kaldıgımı düşünüyorum yumurtalıgım çok agrıyor daha adetime 1 hafta var ama öle agrımazdı normalde... yüüzmde kocaman sivilce çıktı bi kaç tane.. normalde hiç sivilce çıkmaz bende.. midem şiş orucum ona ragmen..belki hamile kalmak istedigimdenmi böle hisediyorum anlamadım gitti.. ilk denemelerimizde keşke hamile kalsak.. bu ayın 11 inde adet olcam bakalımmm umarım olmam:)

Insallah canim cok takma kafana bak bu ay hepimiz umitliyiz catir catir hamile kalicaz toplucaaaa

elbet bebegini kucagina alinca yada hamile oldugunu ogrenince butun kaygilarin gecer ama tabikide bebegimiz icin guzel bi ortam hazirlamamis iyi olur.. yeni ise girdiysen hamileliginin sonuna kadar zaten 9 ay gecmis olucak.. anne olupta ise geri donen sonra bebegini annesine ve kayinvaldesine birakan cok var.. ama tabiki durumun varsa calismamak gibi ben her zaman bebisimiz 2 yasinda olana kadar falan annesinin yaninda olmasini dusunuyorum ama bu bendede olmicak bende calisiyorum canim... hamis olursam tabikide annem bakicak minik yavruma. insallah bu ay hamile kalirsin tatlim..

hahaha aynen o duyguyu biliyorum canim.. hele evde bos hamilelik testi oldumu insani durtuyor sanki git yap git yap diye hahaha. insallah bu seferki cok cok cok saglikli olcak benim yegenim annesi sen hic merak etme.. bu sefer bi tutuncak hic birakmicakkkk

ya bide bşy sorcam kızlar adetime 1 hafta kala denedik ya şimdi ben adet olursam yinede hamilelik olasılıgım varmı yoksa adetimden önce nezaman hamile kalırsam kalayım o ay adet olmuycammı.. nsl oluyor :S

eger gec dollenme olursa yine normal adetini gorebilirsin ya da hic gormeyede bilirsin.. Allahim cok buyuk ne zaman kimin hamile kalcagi hic belli olmuyor.. olabilir tabikide ama hafif kanaman da olabilir

Benimde 7 gün geçmişti , iki kere test yaptım nefatif çıktı , gittim kan testi yaptırdım , o da olumsuz çıktı , o gün de hasta oldum zaten :-((

insallah bu ay olucak kuzucumm merak etmeeee

kizlar internette tahminen yumurtalama gunleri diye kazin google a son 3 adetinizi yazdiktan sonra hesapliyor.. normalde birdahaki adetinizden 14 gun once oluyor.. zaten biliyorsunuz o gun yumurtalama gununuz oldugunu cunku akintiniz artiyo vs.

insallah diledigin gibi olur.. ama adet belirtileri ile erken hamilelik belirtileri hemen hemen ayni.. benimde bu ay karnim acayip sisti.. gorenler HAMILEMISIN SEN diye soruyolardi.. adetim de 2 gun surunce bugun gittim doktoruma.. o da adetinin azalmasinin sebebi, 3 seneden beri dogum kontrol hapini kullaniyosun ve vicudun tembellesmeye baslamis dedi.. benim sana onerim 3 ay birak dogum kontrol hapini vicudun kendisine bi gelsin falan dedi.. sislik icin her kadinda olabilir dedi.. o gun yumurtalama gunun olabilir ondan sisebilir kasik sisligini cok ta hamilelige yormak dogru degildir dedi.. insallah adet olmazsinn canimmm

belirti olarak sadece gogus uclarindaki hassasiyet mi var?

ya bide bşy sorcam kızlar adetime 1 hafta kala denedik ya şimdi ben adet olursam yinede hamilelik olasılıgım varmı yoksa adetimden önce nezaman hamile kalırsam kalayım o ay adet olmuycammı.. Nsl oluyor :s

canım benım benım ıkızım cevaplamıs ama bıde ben cavplıyım ıllakı hamıle kalmak ıcın yumurtlama gunelrıne ıhtıyacımız yok tabıkı o zaman yuzdeler daha buyuk ve sans daha yuksek ama obur gunlerıde yabana atma derım :) gayrıcada mınnosumun dedıgı gıbı gec dollenmeyse ustune gorebılırsın degılse bıle hamıleyken ustune 2 ay gorenler bılıyorum ınsallah hakkında hayırlısı olurrrr ınsallah tutar ınsallah hamıs olursunnnn ...

ne cok yazdirdiniz bana yaaaaa. ise birazcikkk geri donsem super olucakkk ahahhah

vall aben fırcay yıyodum az daha gerı dondum sımdı geldım aradayız adam sorsa sap yerıne hamılelık tecrubelerını anlatcam valla en azından butun oömur ıse yarıyor :)))))

ayyy minnosunn yesin senii emiiiiiiii balim benimmm

vall aben fırcay yıyodum az daha gerı dondum sımdı geldım aradayız adam sorsa sap yerıne hamılelık tecrubelerını anlatcam valla en azından butun oömur ıse yarıyor :)))))

Allah iyiligini versin canimm benim yaaa ofiste kendi kendime guldurdun beni millet deni zannedecek hahaha bende gelen ogrencilere vize basvurusunda gereken evraklar yerine hamile kalmak icin yapacagin 3 seyi anlatacam bu gidisle.. erkeklere bile!! cok zaman mi geciriyoruz bu topikte ne [/B]

hoşgeldin cnm bu ay beraberiz:)
canım aklındaki sorunları cevapladıktan sonra bu işe kalkış çünkü hamile kalırsan stres hamileliği çok etkilior haberin olsun aramıza hoşgeldin

aman ne olcak yav gecen vakıt bu topıcte gecsın. bakarsın agustos boceklerımızde gelmeye karar verır bu kadar ugrasa ınsan motıve oluyo ben arkadasım en azından senın gıbı dusunen haraket eden bırının bırılerının var oldugunu bılıyorsun bana oyle gelıyorkı ınanarak ve umud ederek sonunda artık hamıleyız dıycezzzzzzzzz. aman benı yıne durtuyolar bu kız kaçar ...

kac kac nereye kadar be yavrucummm insallah olucakk olucakkkkk

ben geldiimm valla ben inanaıyorum hepimize ama bu aya da ınanaıyorum nedense ıcımden bı hıc bu aya kulak ver dıyorr ..

ayyy bu ay olursa ne guzel olur demiii agustos bocuuuugummm derizzz.. hemencik yap bitane yegenim olsun istiyommm!!!! temin anneme doktorda doktorun neler dedigini soyledim hemen babama yetistirmis sagolsun babam aradi... BANA TORUN VER BIRANEVEL diyo yaaa. benimkilerde amma torun manyagi oldular daha evleneli 6 ay bilem olmadikuuuu

Bu ay doktora gidip yumurta takibimi yaptırsam yoksa ovülasyon testi alıp avde kendimmi takip etsem bir türlü karar veremiyorum.Haziran ayında yumurta takibim yapıldı ama sadece iki kere gittim doktora.İkinci gidişimde iki yumurtan var deyip çatlatma iğnesi yapıldı.Eğer hamile kalmazsan rahim filmi çektirip gel dedi doktorum.Oysaki ocak ayında rahim filmi çektirdim ardından laparoskopi ve histeroskopi oldum ve herşey yolunda tertemiz dediler.Haziran ayındaki muayenede tekrardan rahim filmi istenince kötü oldum zaten filmi çektirirken kendimi çok kastım ve çok acı çektim şimdi sil baştan tekrarlamak istemiyorum.O yüzden geçen ay doktorada gitmedim ama sonuçta hala sevindirici bir sonuç alamadık.Hem herşey normal diyorlar hemde farklı şeyler isteyip kafamda kocaman soru işaretleri oluşturuyorlar.Sizce ne yapayım ? Acaba adetimin 3.veya 4. günü farklı bir doktora gidip onun fikrinide mi alsam diyorum? Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız bakim ? Yardım edin bana? Ağustos ayında yüzümüz gülermi acaba?

bende baska bi doktora gorun canim bazen doktor a nin dedigi doktor b nin dedigi ile tutmuyo.. gercekten cok iyi bir doktora gostermek lazim bu gibi bi durumlarda... yumurta catlatma ve igne yemek falan cok hassas konular bence birde baska bi doktora gostersen iyi olur.. insallah hamilesindir canim su mubarek gunlerde Allahim yuzunu guldurur insallahhh

benim anlamadıgım rahım fılmın cekılmıs zaten neyn fılmını ıstıyor yıne boyle seyelere cok kızyorum ugrascak vaktın yoksa ugrasma kabul etme. sen baska bır doktora gıt canım gıt goster kendını 2 yumurtan var degıp catlatma ıgnesımı vurulurmus ya hayret bısey bı bak bakalım kendısı catlıyomu test yap hormonlara bak ne kadar dangalak var sa bızı bulur zaten cok kızdım sımdı neyse canım sen ınsallah hamılesındır ama degılsende bence kafana takamyarak 1 ayda hamıle kalabılırsın cunku takıntı yaptıgımız ıcın bazen gecıkebılıyor. ama dhaa ıyı ve bılındık bır doktora gıt tamam mı ıhmal etme ..allahım gonlune gore versın bak oruclu oruclu dua ettım sana ınsllah tutarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…