Benimde 7 gün geçmişti , iki kere test yaptım nefatif çıktı , gittim kan testi yaptırdım , o da olumsuz çıktı , o gün de hasta oldum zaten :-((Ufff ya tam adet günümün üzerinden 2-3 gün geçti kan testi yaptırsammı acaba diye düşünürken bugün adet oldum.Tüm ümitler ağustos sonuna kaldı.İnşallah ağustos ayı uğurlu gelirde ay sonuna isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır:)))
slm kıslar bende geldim aranıza 1 senelik evliyim yeni işe girdim..
kafamda sorular olmasına ragmen bebek yapcaz inş:)
acaba iş hayatıma engel olurmu bebek yada bebegime iyi bakamazmıyım çalışırken.. yoksa erkenmi gibi sorular var.. herkes hamile oldugunu ögrendigin an böle korkuların soruların aklında kalmaz diyorlar..sizcede öylemi..
bu arada ben adetimden hemen sonra bide adetime 1 hafta kala denedik öyle hemen hamile kalınmaz demii.. acemiyim bu konularda saçma sorularım olursa kusuruma bakmayın olurmu
kızlar ya yeni katıldım aranıza nereye yazacağımı bilmiyorum bişiy sorabilirmiyim size ? göğüs uçlarında hassasiyet biter mi sizce , yani hamile olanların hamilelik boyunca devam mı ediyor , benim vardı hamileyim sandım yine ama geçiyor artık hassasiyetağustos böcekleri biraz tembel olur yaa..
bizimkilerde o yüzden gelmiyor heralde
ben bugün itibari ile kırmızı kartı gördüm bakalım 2. aşılama
için çalışmalara başlarız artık...
herkese hayırlı ramazanlar bu arada...
dualarınız kabul olsun...
Valla bende acemiyim , ama bildiğim kadarıyla o zaman yumurtlama günün olmuyor sanki ...
Ufff ya tam adet günümün üzerinden 2-3 gün geçti kan testi yaptırsammı acaba diye düşünürken bugün adet oldum.Tüm ümitler ağustos sonuna kaldı.İnşallah ağustos ayı uğurlu gelirde ay sonuna isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır:)))
slm kıslar bende geldim aranıza 1 senelik evliyim yeni işe girdim..
acaba iş hayatıma engel olurmu bebek yada bebegime iyi bakamazmıyım çalışırken.. yoksa erkenmi gibi sorular var.. herkes hamile oldugunu ögrendigin an böle korkuların soruların aklında kalmaz diyorlar..sizcede öylemi..
bu arada ben adetimden hemen sonra bide adetime 1 hafta kala denedik öyle hemen hamile kalınmaz demii.. acemiyim bu konularda saçma sorularım olursa kusuruma bakmayın olurmu
VALLA AYNEN OYLE CANIM AMA PEK KAFAMA TAKMIYORUM BIDE MUMKUN OLDUGUNCA DUSUNMUYORUM OLURSA OLUR OLMASSA BI SORAKI AYA ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESIN ZAMANI GELINCE OLUCAKTIR ZATEN. AMA BAZENDE HADI BEE OLSUN BI BEBISIM BU AY OLSUN HEMEN KAN TESTI YAPTIRIM DIYORUMMM SABIRSIZLANIYORUM DUN AZ DAHA KAN TESTI YAPTIRMAYA GIDIYORDUM VALLA ZOR TUTTUM KENDIMI :d BILIYOSUN BENIM DIGER BIOKIMYASAL HAMISLIGIM IDRARDA TEK CIZGI IKEN KANDA 44,75 CIKTI:26:
ya bide bşy sorcam kızlar adetime 1 hafta kala denedik ya şimdi ben adet olursam yinede hamilelik olasılıgım varmı yoksa adetimden önce nezaman hamile kalırsam kalayım o ay adet olmuycammı.. nsl oluyor :S
Benimde 7 gün geçmişti , iki kere test yaptım nefatif çıktı , gittim kan testi yaptırdım , o da olumsuz çıktı , o gün de hasta oldum zaten :-((
Valla bende acemiyim , ama bildiğim kadarıyla o zaman yumurtlama günün olmuyor sanki ...
hımmm internetten okudumda adetinin ilk gününden itibaren 14 gün saycak ogunlerde hamile kalınıyormuş.. anlamadıgım şey hop diye hamile kalanlarında ogunmü denk geliyor .sanırım pskolojik olarak hamile kaldıgımı düşünüyorum yumurtalıgım çok agrıyor daha adetime 1 hafta var ama öle agrımazdı normalde... yüüzmde kocaman sivilce çıktı bi kaç tane.. normalde hiç sivilce çıkmaz bende.. midem şiş orucum ona ragmen..belki hamile kalmak istedigimdenmi böle hisediyorum anlamadım gitti.. ilk denemelerimizde keşke hamile kalsak.. bu ayın 11 inde adet olcam bakalımmm umarım olmam:)
kızlar ya yeni katıldım aranıza nereye yazacağımı bilmiyorum bişiy sorabilirmiyim size ? göğüs uçlarında hassasiyet biter mi sizce , yani hamile olanların hamilelik boyunca devam mı ediyor , benim vardı hamileyim sandım yine ama geçiyor artık hassasiyet
ya bide bşy sorcam kızlar adetime 1 hafta kala denedik ya şimdi ben adet olursam yinede hamilelik olasılıgım varmı yoksa adetimden önce nezaman hamile kalırsam kalayım o ay adet olmuycammı.. Nsl oluyor :s
ne cok yazdirdiniz bana yaaaaa. ise birazcikkk geri donsem super olucakkk ahahhah
canım benım benım ıkızım cevaplamıs ama bıde ben cavplıyım ıllakı hamıle kalmak ıcın yumurtlama gunelrıne ıhtıyacımız yok tabıkı o zaman yuzdeler daha buyuk ve sans daha yuksek ama obur gunlerıde yabana atma derım :) gayrıcada mınnosumun dedıgı gıbı gec dollenmeyse ustune gorebılırsın degılse bıle hamıleyken ustune 2 ay gorenler bılıyorum ınsallah hakkında hayırlısı olurrrr ınsallah tutar ınsallah hamıs olursunnnn ...
vall aben fırcay yıyodum az daha gerı dondum sımdı geldım aradayız adam sorsa sap yerıne hamılelık tecrubelerını anlatcam valla en azından butun oömur ıse yarıyor :)))))
hoşgeldin cnm bu ay beraberiz:)Ufff ya tam adet günümün üzerinden 2-3 gün geçti kan testi yaptırsammı acaba diye düşünürken bugün adet oldum.Tüm ümitler ağustos sonuna kaldı.İnşallah ağustos ayı uğurlu gelirde ay sonuna isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır:)))
canım aklındaki sorunları cevapladıktan sonra bu işe kalkış çünkü hamile kalırsan stres hamileliği çok etkilior haberin olsun aramıza hoşgeldinslm kıslar bende geldim aranıza 1 senelik evliyim yeni işe girdim..
Allah iyiligini versin canimm benim yaaa ofiste kendi kendime guldurdun beni millet deni zannedecek hahahabende gelen ogrencilere vize basvurusunda gereken evraklar yerine hamile kalmak icin yapacagin 3 seyi anlatacam bu gidisle.. erkeklere bile!! cok zaman mi geciriyoruz bu topikte ne [/B]
aman ne olcak yav gecen vakıt bu topıcte gecsın. bakarsın agustos boceklerımızde gelmeye karar verır bu kadar ugrasa ınsan motıve oluyo ben arkadasım en azından senın gıbı dusunen haraket eden bırının bırılerının var oldugunu bılıyorsun bana oyle gelıyorkı ınanarak ve umud ederek sonunda artık hamıleyız dıycezzzzzzzzz. aman benı yıne durtuyolar bu kız kaçar ...
kac kac nereye kadar be yavrucummminsallah olucakk olucakkkkk
ben geldiimm valla ben inanaıyorum hepimize ama bu aya da ınanaıyorum nedense ıcımden bı hıc bu aya kulak ver dıyorr ..
Bu ay doktora gidip yumurta takibimi yaptırsam yoksa ovülasyon testi alıp avde kendimmi takip etsem bir türlü karar veremiyorum.Haziran ayında yumurta takibim yapıldı ama sadece iki kere gittim doktora.İkinci gidişimde iki yumurtan var deyip çatlatma iğnesi yapıldı.Eğer hamile kalmazsan rahim filmi çektirip gel dedi doktorum.Oysaki ocak ayında rahim filmi çektirdim ardından laparoskopi ve histeroskopi oldum ve herşey yolunda tertemiz dediler.Haziran ayındaki muayenede tekrardan rahim filmi istenince kötü oldum zaten filmi çektirirken kendimi çok kastım ve çok acı çektim şimdi sil baştan tekrarlamak istemiyorum.O yüzden geçen ay doktorada gitmedim ama sonuçta hala sevindirici bir sonuç alamadık.Hem herşey normal diyorlar hemde farklı şeyler isteyip kafamda kocaman soru işaretleri oluşturuyorlar.Sizce ne yapayım ? Acaba adetimin 3.veya 4. günü farklı bir doktora gidip onun fikrinide mi alsam diyorum? Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız bakim ? Yardım edin bana? Ağustos ayında yüzümüz gülermi acaba?
Bu ay doktora gidip yumurta takibimi yaptırsam yoksa ovülasyon testi alıp avde kendimmi takip etsem bir türlü karar veremiyorum.Haziran ayında yumurta takibim yapıldı ama sadece iki kere gittim doktora.İkinci gidişimde iki yumurtan var deyip çatlatma iğnesi yapıldı.Eğer hamile kalmazsan rahim filmi çektirip gel dedi doktorum.Oysaki ocak ayında rahim filmi çektirdim ardından laparoskopi ve histeroskopi oldum ve herşey yolunda tertemiz dediler.Haziran ayındaki muayenede tekrardan rahim filmi istenince kötü oldum zaten filmi çektirirken kendimi çok kastım ve çok acı çektim şimdi sil baştan tekrarlamak istemiyorum.O yüzden geçen ay doktorada gitmedim ama sonuçta hala sevindirici bir sonuç alamadık.Hem herşey normal diyorlar hemde farklı şeyler isteyip kafamda kocaman soru işaretleri oluşturuyorlar.Sizce ne yapayım ? Acaba adetimin 3.veya 4. günü farklı bir doktora gidip onun fikrinide mi alsam diyorum? Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız bakim ? Yardım edin bana? Ağustos ayında yüzümüz gülermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?