strestendir bitanem gelir merak etme... ama gelsinnnn yaaaa gelsinde bitsin sende hemen calismalara basla... bak bu ay aramizdaki ilk hamile sen olacan icime doguyorrbenim daha d. kontol hapimin bitmesine 10 gun var canim.. 10 gunden sonra adet olacam da o zaman baslicam calismalara.. ohhh ohhh cok zaman var.. kan testimin sonucu bugun belli olurmus ta patoloji sonuclari haftaya 10unda belli olucak o zaman tekrar gidicem doktora.. doktor ne kadarda rahat bi sekilde.. AMANNN BIRAK KONTROL HAPINI DOGURR DOGURR dedi bugun.. sonra disariya ciinca esime soyledim o da zaten her gittigin yerde senin istedigini soyleyen bi doktor buluyon kendine dedi sebelekkk nolcak
:):):) biz öle doktor buluruz işte...ayy inşallah dediğin gibi olur bitanem ama malesef daha kırmızı kartı göremedim yaa..zaman geçsede belirtileri konuşssakk dimi kızz:)
yavru kusum cok sevındım senın adına bende senın ahberlerı beklıyordum. ıl dısındayım bılg yok msn acamıyorum bu aksam donuyorum kısmetse. Smearde ıyı cıkar kıst ıcın cok sevındım haydı yapalım artık bebıslerı ...
yavas gel kuzuuu daha calismalara baslamadik sen belirti diyon.. ahh biz kadinlar yok biz.. elimizde olsa 2 ayda pirt diye cikartacaz cocugu bu sabirsizlikla
yavas gel kuzuuu daha calismalara baslamadik sen belirti diyon.. ahh biz kadinlar yok biz.. elimizde olsa 2 ayda pirt diye cikartacaz cocugu bu sabirsizlikla
ahahahh bana uyar yawrumm:):):82::82:
yok kiz o 9 ayin tadi bile nasil farklidir yaaa.. gobisin yari dunya olmus geziyon etrafta ayyyyy cok sirin.. hemen oyle olmak istiyorum!! kocaman bi gobisimle CEKILINNN BEN GELIYORUM dermiscesine yurumek istiyorum hahah
benide her gören ayy maşallah kaç aylık kız mı erkek mi falan desin poh pohlasın bebeğimiz tekmeleri ayy süper bişey buu
sagol hayatimmm... dikkatli gell!!!! insallah smear da temiz cikicakk bu aksam uzeri de kan test sonuclarimi alirim ohhhh degme keyfime degme.. daha ilk bastan kontrol ile saglam tutalim bu bebis isini ki gelen minnoslarimiz saglikli tosuncuk olsunlarrr!!!!sen nasilsinn canim??
nasıl olıyım seker be egıtımdeydık bılgısayarlar yavas otel dandık :)) bıde ısın ktusu goguslerım acıyoooo karnım sıs bole regl olcam gıbı kasıkalrıma agrı gırıyo her ıkısınede abuk bı durumdayım erken mı regl olcam nehaydı bakalım smear temız cıkcıagına emınım ıplerı saglam tutmak lazım bende gelyımde bende doktora gıdıcem hemen bakılsın bıdaha ne olur ne olmaz kıst mıst vardır
oyyy kiyamam sana.. insallah en yakin zamanda kendini iyi hissedersin canim.. insallah hamilelik belirtisidir erken adet olmasin kuzuuuuu.. kirmizi karti gorme sakin bu ay!!don evine de rahat rahat dinlen soyle bi canim benim..
papatyamm hadi gözünadynn canımmm hep böyle güzel haberlerle gel..
bbal canım kolay gelsin ne eğitimindesin..
inşallah kuşş ya oyledır pek ümitlenmşyorum malum daha reglıme 14 gun falan var bakarım belırtıler artarsa haftaya cumartesı kan testı yaptırcam reglıme 4 gun kala olmus oluyor :))) sabırsızlık hat safa
papatyamm hadi gözünadynn canımmm hep böyle güzel haberlerle gel..
bbal canım kolay gelsin ne eğitimindesin..
ahhh duymiyim umidimizi yitirmeden devam edicez bu yola arkadasimmmbelki olur hic bilemezsin!! benimde bi o kadar var iste daha 10 gun var hapin bitmesine.. neyse sabirrlaaa beklicez hep beraber canim benim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?