AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

:):):) biz öle doktor buluruz işte...ayy inşallah dediğin gibi olur bitanem ama malesef daha kırmızı kartı göremedim yaa..zaman geçsede belirtileri konuşssakk dimi kızz:)

:):):) biz öle doktor buluruz işte...ayy inşallah dediğin gibi olur bitanem ama malesef daha kırmızı kartı göremedim yaa..zaman geçsede belirtileri konuşssakk dimi kızz:)

yavas gel kuzuuu daha calismalara baslamadik sen belirti diyon.. ahh biz kadinlar yok biz.. elimizde olsa 2 ayda pirt diye cikartacaz cocugu bu sabirsizlikla

sagol hayatimmm... dikkatli gell!!!! insallah smear da temiz cikicakk bu aksam uzeri de kan test sonuclarimi alirim ohhhh degme keyfime degme.. daha ilk bastan kontrol ile saglam tutalim bu bebis isini ki gelen minnoslarimiz saglikli tosuncuk olsunlarrr!!!! sen nasilsinn canim??

yok kiz o 9 ayin tadi bile nasil farklidir yaaa.. gobisin yari dunya olmus geziyon etrafta ayyyyy cok sirin.. hemen oyle olmak istiyorum!! kocaman bi gobisimle CEKILINNN BEN GELIYORUM dermiscesine yurumek istiyorum hahah

benide her gören ayy maşallah kaç aylık kız mı erkek mi falan desin poh pohlasın bebeğimiz tekmeleri ayy süper bişey buu

nasıl olıyım seker be egıtımdeydık bılgısayarlar yavas otel dandık :)) bıde ısın ktusu goguslerım acıyoooo karnım sıs bole regl olcam gıbı kasıkalrıma agrı gırıyo her ıkısınede abuk bı durumdayım erken mı regl olcam ne haydı bakalım smear temız cıkcıagına emınım ıplerı saglam tutmak lazım bende gelyımde bende doktora gıdıcem hemen bakılsın bıdaha ne olur ne olmaz kıst mıst vardır

kuzucuklarim kan test sonuclarimda bakildi bu 3 seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorum diye karaciger akciger falan filan istemisti.. simdi baktim netten bakiliyormus artik sonuclar butun cikan degerler referans degerleri arasinda yani normal demek herhalde... haftaya smear testi ile birlikte onu da doktora gostericem ama normal gozukuyorr!!!

oyyy kiyamam sana.. insallah en yakin zamanda kendini iyi hissedersin canim.. insallah hamilelik belirtisidir erken adet olmasin kuzuuuuu.. kirmizi karti gorme sakin bu ay!! don evine de rahat rahat dinlen soyle bi canim benim..

oyyy kiyamam sana.. insallah en yakin zamanda kendini iyi hissedersin canim.. insallah hamilelik belirtisidir erken adet olmasin kuzuuuuu.. kirmizi karti gorme sakin bu ay!! don evine de rahat rahat dinlen soyle bi canim benim..

inşallah kuşş ya oyledır pek ümitlenmşyorum malum daha reglıme 14 gun falan var bakarım belırtıler artarsa haftaya cumartesı kan testı yaptırcam reglıme 4 gun kala olmus oluyor :))) sabırsızlık hat safa

papatyamm hadi gözünadynn canımmm hep böyle güzel haberlerle gel..

bbal canım kolay gelsin ne eğitimindesin..

papatyamm hadi gözünadynn canımmm hep böyle güzel haberlerle gel..

bbal canım kolay gelsin ne eğitimindesin..

sap canım ılac sektorundeyım calıstıgımız program degısıyor maalesef kı yenı porgram egıtımıne gıdıyoruz.. dahada cok gıderız gıbı gozukuyor kurtulamadım su meslekten bı ..

ahhh duymiyim umidimizi yitirmeden devam edicez bu yola arkadasimmm belki olur hic bilemezsin!! benimde bi o kadar var iste daha 10 gun var hapin bitmesine.. neyse sabirrlaaa beklicez hep beraber canim benim!!

Ufff ya tam adet günümün üzerinden 2-3 gün geçti kan testi yaptırsammı acaba diye düşünürken bugün adet oldum.Tüm ümitler ağustos sonuna kaldı.İnşallah ağustos ayı uğurlu gelirde ay sonuna isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır:)))

slm kıslar bende geldim aranıza 1 senelik evliyim yeni işe girdim..
kafamda sorular olmasına ragmen bebek yapcaz inş:)
acaba iş hayatıma engel olurmu bebek yada bebegime iyi bakamazmıyım çalışırken.. yoksa erkenmi gibi sorular var.. herkes hamile oldugunu ögrendigin an böle korkuların soruların aklında kalmaz diyorlar..sizcede öylemi..
bu arada ben adetimden hemen sonra bide adetime 1 hafta kala denedik öyle hemen hamile kalınmaz demii.. acemiyim bu konularda saçma sorularım olursa kusuruma bakmayın olurmu

ahhh duymiyim umidimizi yitirmeden devam edicez bu yola arkadasimmm belki olur hic bilemezsin!! benimde bi o kadar var iste daha 10 gun var hapin bitmesine.. neyse sabirrlaaa beklicez hep beraber canim benim!!

VALLA AYNEN OYLE CANIM AMA PEK KAFAMA TAKMIYORUM BIDE MUMKUN OLDUGUNCA DUSUNMUYORUM OLURSA OLUR OLMASSA BI SORAKI AYA ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESIN ZAMANI GELINCE OLUCAKTIR ZATEN. AMA BAZENDE HADI BEE OLSUN BI BEBISIM BU AY OLSUN HEMEN KAN TESTI YAPTIRIM DIYORUMMM SABIRSIZLANIYORUM DUN AZ DAHA KAN TESTI YAPTIRMAYA GIDIYORDUM VALLA ZOR TUTTUM KENDIMI :d BILIYOSUN BENIM DIGER BIOKIMYASAL HAMISLIGIM IDRARDA TEK CIZGI IKEN KANDA 44,75 CIKTI :26:

ya bide bşy sorcam kızlar adetime 1 hafta kala denedik ya şimdi ben adet olursam yinede hamilelik olasılıgım varmı yoksa adetimden önce nezaman hamile kalırsam kalayım o ay adet olmuycammı.. nsl oluyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…