AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

valle gerı sayfalarda bırı daha vardı hatta reglımden 3 gun once yaptım negatıf 3 gun sora yaptım pozıtıf dsedı kan degerıde 15.24 du

ben onu görmedim ama gelen gidior sayfada kalmıor demekki ozaman bu yola beraber çıkarken beraber biitiremeyiz..

ben onu görmedim ama gelen gidior sayfada kalmıor demekki ozaman bu yola beraber çıkarken beraber biitiremeyiz..

valla aslında soyle bpek mesaj yazmıyanlar hamıle olduklarını ogrendıklerınde hamıleyım dıyıp gıdıyorlar o kadar normalde zaten bızım konulara dahıl kısıler bıızm kızlar degıller ..

Kızlarrrr bu hafta niye kimse bana cevap vermiyor??? Selincim dünde yazdım ama okuyamadın sanırım özel msj atamıyorum liste ile ilgili bilgileri dün cevap olarak yazdım sana bilgin olsun.Burcucum gözün aydın adet olmuşsun en azından bir sorun olmadığını bilmek bile rahatlatmıştır seni.Bende pazar gününe olmam gerekirken dün adet oldum bu seferki erken oldu başım sersem gibi midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum.Ben hiç böyle olmamıştım adet olmasam hamilelik belirtisi diycem ama karkamakarışığım anlayacağınız.

canım tesekkur ederım allaha sukur bır sorun olmadıgını bılmek guzel yumurtluyorum kıstımde yok masallah :) benımde bu reglım tuhaf hem cok gelıyor hemde mıgdem bulanıyor basım agrıyor normal reglıden baska seye yorma sen sakın ol bıtmesını bekle bakalım ..
yaaaa ben ne zaman adet olacam??????patlıcam yafff
canım kendını boyle sıkarsan reglıde gelmez bebek te bırak kusum sıkmayı kendını rahat ol relax ol hormonlarımızı bız etkılıyoruz bunu unutmayın bız ne dersek onu yapıyorlar yanı bebısıde reglıyıde ok?

kızlarrr yine kimse yokkkk
canım burdayım yettım gari ıs yogun ancak gırebıldım napıyosun ne edıyosun bakımm

ben geliyorum kimse yok ben gidiyorum yazılmış ferdat nerelerde ya ben onu çoook merak ediyorum bugün adet olacaktı.olmadımı acep ses soluk yok.hadi hayırlısı ya

canım okudum i ama sitede bi sorun var liste yaptım çok güzel ama buraya eklenti yapılınca bozuluo biara tekrar deniycem
ilk böcük gelmiş oleyyyyy hadi hayırlı olsun.sırada kim var acaba

ben varım:)

ben geliyorum kimse yok ben gidiyorum yazılmış ferdat nerelerde ya ben onu çoook merak ediyorum bugün adet olacaktı.olmadımı acep ses soluk yok.hadi hayırlısı ya

kiz sende iki dakika bekle hehe ne hemen kaciyonn.. bilmem hic yazmadi bugun hadi insallah 2. bocuk haberinide ondan alirizzz

kızlar meraba
kulaklarım çınladı geldim
hala regli olmadım ama daha gün de bitmedi
sabah test yaptım negatif
umarım gecikme yaşamam bir an önce gelir regli
ümit yok anlıcanız maalesef

kızlar meraba

kuzu nerden biliyon regl olacagini ahhh belki gelmicek... bir an once gelir deme belki gelmicekk hiccc. hemen umutlarini kesme.. kirmizi karti gorene kadar umutluyuz kizlarrr

kızlar meraba
gunaydın sekerler canım nıye umutsuzluga kapılıyorsun daha kırmızı kart yememıssın kendını u mutlandırmaman guzel ama mınıcıkte olsa bı umut tası ıcınde ..

kuzu nerden biliyon regl olacagini ahhh belki gelmicek... bir an once gelir deme belki gelmicekk hiccc. hemen umutlarini kesme.. kirmizi karti gorene kadar umutluyuz kizlarrr

ıvıt bak ben hep umutluydum yınede gordum hatta bugun bıttı bılem 2 gun durdu

yaaaaa demekki 2 gun surdu hehehe burcumm yarin baslarsin artik gun asiri calismalara

yaaaaa demekki 2 gun surdu hehehe burcumm yarin baslarsin artik gun asiri calismalara

valla kısa surdu bu sefer ama cok geldı temızlendı demekkı ıcım bugunde beklıyımde yarın datdırıdat dat daaaaaaat dat gun asırı zaten kuduruyor benımkı

valla kısa surdu bu sefer ama cok geldı temızlendı demekkı ıcım bugunde beklıyımde yarın datdırıdat dat daaaaaaat dat gun asırı zaten kuduruyor benımkı

Allah kolaylik versin vallahhh.. gun asiri zor is! vallah benimkisi dun 8 i gecerken eve geldi 10 da uyudu... hahaha o 2 saatlik arada anca bir iki opebildim bu gidisle bebis zor olur bizde hahahaha

ben hala olamadım...
canım uzme kendımı hayırlısı olsun vucudun ne zmana hazır hıssederse o zaman gelır takma kafanı canım ..
allah kolaylik versin vallahhh.. Gun asiri zor is! Vallah benimkisi dun 8 i gecerken eve geldi 10 da uyudu... Hahaha o 2 saatlik arada anca bir iki opebildim Bu gidisle bebis zor olur bizde hahahaha

valla benımkıde kuduryo dun tenhada kıstırdı benı zor kurtuldum elınden uzgunum cumaya kadar ızın yok dedım sorad auyuma numarası yaptım Bugun cok sukur annmelerdeyız yırttım :) yarın kurtulusum yok sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…