ben başka görmedim kaçırdımmı yoksa kimin var başkaaaaa
valle gerı sayfalarda bırı daha vardı hatta reglımden 3 gun once yaptım negatıf 3 gun sora yaptım pozıtıf dsedı kan degerıde 15.24 du
ben onu görmedim ama gelen gidior sayfada kalmıor demekki ozaman bu yola beraber çıkarken beraber biitiremeyiz..
canım tesekkur ederım allaha sukur bır sorun olmadıgını bılmek guzel yumurtluyorum kıstımde yok masallah :) benımde bu reglım tuhaf hem cok gelıyor hemde mıgdem bulanıyor basım agrıyor normal reglıden baska seye yorma sen sakın ol bıtmesını bekle bakalım ..kızlarrrr bu hafta niye kimse bana cevap vermiyor??? Selincim dünde yazdım ama okuyamadın sanırım özel msj atamıyorum liste ile ilgili bilgileri dün cevap olarak yazdım sana bilgin olsun.burcucum gözün aydın adet olmuşsun en azından bir sorun olmadığını bilmek bile rahatlatmıştır seni.bende pazar gününe olmam gerekirken dün adet oldum bu seferki erken oldu başım sersem gibi midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum.ben hiç böyle olmamıştım adet olmasam hamilelik belirtisi diycem ama karkamakarışığım anlayacağınız.
canım kendını boyle sıkarsan reglıde gelmez bebek te bırak kusum sıkmayı kendını rahat ol relax ol hormonlarımızı bız etkılıyoruz bunu unutmayın bız ne dersek onu yapıyorlar yanı bebısıde reglıyıde ok?yaaaa ben ne zaman adet olacam??????patlıcam yafff
canım burdayım yettım garikızlarrr yine kimse yokkkk
canım okudum i ama sitede bi sorun var liste yaptım çok güzel ama buraya eklenti yapılınca bozuluo biara tekrar deniycemKızlarrrr bu hafta niye kimse bana cevap vermiyor??? Selincim dünde yazdım ama okuyamadın sanırım özel msj atamıyorum liste ile ilgili bilgileri dün cevap olarak yazdım sana bilgin olsun.Burcucum gözün aydın adet olmuşsun en azından bir sorun olmadığını bilmek bile rahatlatmıştır seni.Bende pazar gününe olmam gerekirken dün adet oldum bu seferki erken oldu başım sersem gibi midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum.Ben hiç böyle olmamıştım adet olmasam hamilelik belirtisi diycem ama karkamakarışığım anlayacağınız.
ilk böcük gelmiş oleyyyyy hadi hayırlı olsun.sırada kim var acaba
ben geliyorum kimse yok ben gidiyorum yazılmışferdat nerelerde ya ben onu çoook merak ediyorum bugün adet olacaktı.olmadımı acep ses soluk yok.hadi hayırlısı ya
kiz sende iki dakika bekle hehe ne hemen kaciyonn..bilmem hic yazmadi bugun hadi insallah 2. bocuk haberinide ondan alirizzz
kızlar meraba
kulaklarım çınladı geldim
hala regli olmadım ama daha gün de bitmedi
sabah test yaptım negatif
umarım gecikme yaşamam bir an önce gelir regli
ümit yok anlıcanız maalesef
gunaydın sekerler canım nıye umutsuzluga kapılıyorsun daha kırmızı kart yememıssın kendını u mutlandırmaman guzel ama mınıcıkte olsa bı umut tası ıcınde ..kızlar meraba
kulaklarım çınladı geldim
hala regli olmadım ama daha gün de bitmedi
sabah test yaptım negatif
umarım gecikme yaşamam bir an önce gelir regli
ümit yok anlıcanız maalesef
kuzu nerden biliyon regl olacagini ahhh belki gelmicek... bir an once gelir deme belki gelmicekk hiccc. hemen umutlarini kesme.. kirmizi karti gorene kadar umutluyuz kizlarrr
gunaydın sekerler canım nıye umutsuzluga kapılıyorsun daha kırmızı kart yememıssın kendını u mutlandırmaman guzel ama mınıcıkte olsa bı umut tası ıcınde ..
ıvıt bak ben hep umutluydum yınede gordum hatta bugun bıttı bılem 2 gun durdu
yaaaaa demekki 2 gun surdu hehehe burcumm yarin baslarsin artik gun asiri calismalara
valla kısa surdu bu sefer ama cok geldı temızlendı demekkı ıcım bugunde beklıyımde yarın datdırıdat dat daaaaaaat datgun asırı zaten kuduruyor benımkı
valla kısa surdu bu sefer ama cok geldı temızlendı demekkı ıcım bugunde beklıyımde yarın datdırıdat dat daaaaaaat datgun asırı zaten kuduruyor benımkı
canım uzme kendımı hayırlısı olsun vucudun ne zmana hazır hıssederse o zaman gelır takma kafanı canım ..ben hala olamadım...
allah kolaylik versin vallahhh.. Gun asiri zor is!Vallah benimkisi dun 8 i gecerken eve geldi 10 da uyudu... Hahaha o 2 saatlik arada anca bir iki opebildim Bu gidisle bebis zor olur bizde hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?