- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.301
Amin inşallah canım, çok güzel ifade etmişsinRainbow66 çoook geçmiş olsun, ufaklıklar daha doğmadan mum ettiler bizi hareketlerine göre hayatımızı düzenliyoruz
Albatros2 maşallah canımmmm, bizim için de kokla bebeklerini yarın. De ki, teyzeleriniz sizin için dua etti, evinize gideceğiniz günlerin haberini bekliyor de
Ben de ağırlaştım sanırım, ayaklarım fazla kiloyu taşımıyor gibi.. azıcık dışarı çıksam fenalık çöküyor sanki, hele akşamları, tam sıkıntıoğlumun da hareketler büyüdü, acıtıyor artık olsun, yine de onun hareketleriyle günüm güzelleşiyor
Yalnız bu ağırlıkla daha 6 hafta nasıl geçer bir fikrim yok açıkçasıbiraz sabırsızlık var sanırım bende de, yine de çok küçük tabi, sağlıkla vaktinde gelsin hepsi inşallah
Bu arada ilk günler diğer sayfada hepimizin tutunup tutunmama durumuna bakıyordum heyecanla, şimdi de foruma girip doğurup doğurmadığımıza bakıyorumbugünleri yaşatan Allah’ımıza şükürler olsun ☺
hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim, seneye evlatlarımıza bayramlık alıp giydirmeyi de nasip etsin Rabbim ☺☺☺
Ay ne güzel bir haber buTeşekkür ederim sizde sağlıkla zamanı gelince kucağınıza alın inşallah
Sizinle konuştuktan sonra emzirmeye çağırdılar çocuklarıma ilk kez dokundum kucağıma aldım zaman geçirdim onlarla bu bayram en güzel bayram oldu benim için şimdiden yarında gideceğim inşallah
Çok sevindimTeşekkür ederim sizde sağlıkla zamanı gelince kucağınıza alın inşallah
Sizinle konuştuktan sonra emzirmeye çağırdılar çocuklarıma ilk kez dokundum kucağıma aldım zaman geçirdim onlarla bu bayram en güzel bayram oldu benim için şimdiden yarında gideceğim inşallah
Gözüm aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah valla çok heyecanlı sağsalim kavuştunKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Dün anne bebek uyum odasındaydık bugün çıkışımız onaylandı evimizdeyiz şimdiDarısı sizlerin başına sağlıkla doğurup kavuşun miniklerinize inş
Gözünüz aydın ne mutlu sizeKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Dün anne bebek uyum odasındaydık bugün çıkışımız onaylandı evimizdeyiz şimdiDarısı sizlerin başına sağlıkla doğurup kavuşun miniklerinize inş
Gözün aydın canım. Bayram şimdi gelmiş sizeKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Gözünüz aydın,sağlıcakla büyütün bebisleriKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Gözün aydın mutluluğun daim olsun.Tez zamanda bizede nasip etsin rabbimKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Kızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Ayy ne güzel bir haberKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Allahımmmmm çok şükür , ne güzel bir haber buuuuuuKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Günaydın. Aksine çok ağırlaştım gibi geliyor. Yürürken bile zorlanıyorum şu sıra. Ellerim fena şişiyor sabahları kapatamıyorum. Gecelerim zaten uykusuz. Sıcak bir yandan wc sıkıntısı bir yandan. Doğru pozisyonuda bulamıyorum artık. Belim ağrıyor. Çabuk geçse bari bu son haftalarAhh çok sevindim güle güle büyütünçok sabırsızlanıyorum ben de
Kendimi de baya iyi ve enerjik hissediyorum hayırdır inşallah. var mı böyle hisseden?
Günaydın. Aksine çok ağırlaştım gibi geliyor. Yürürken bile zorlanıyorum şu sıra. Ellerim fena şişiyor sabahları kapatamıyorum. Gecelerim zaten uykusuz. Sıcak bir yandan wc sıkıntısı bir yandan. Doğru pozisyonuda bulamıyorum artık. Belim ağrıyor. Çabuk geçse bari bu son haftalar
Mide kısmını unutmuşum evet o olmaz mıBütün şikayetlerimi saymışsınekstradan yukarı çıkan midemin aç olsam da yedirmeyip zorla yediğimde bulantı yapması, uzun süre uzanınca yürürken kalçama kramp girdiği için topallamam ve sağa sola dönerken karnımın kasılması ağrılar ay of dedikçe yanımdakiler noldu neyin var diyorlar ya birde ona da ayrı bir geriliyorum neyim olacak son haftalarında olan bir hamileyim diyorum. Birde sıcaktan da şikayet ediyolar ahhh ahh biz neler çekiyoruz
Çok güzelKızlar biz kuzucuklarımla kavuştuk
Ah bunlarda benim şikayetlerim, özellikle bulantı beni mahfediyo son 2 aydır hiç kilo almadım bu yüzden. Bu hafta doktor artık gün verse diye bekliyorumBütün şikayetlerimi saymışsınekstradan yukarı çıkan midemin aç olsam da yedirmeyip zorla yediğimde bulantı yapması, uzun süre uzanınca yürürken kalçama kramp girdiği için topallamam ve sağa sola dönerken karnımın kasılması ağrılar ay of dedikçe yanımdakiler noldu neyin var diyorlar ya birde ona da ayrı bir geriliyorum neyim olacak son haftalarında olan bir hamileyim diyorum. Birde sıcaktan da şikayet ediyolar ahhh ahh biz neler çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?