- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Çantalar güzelmiş.
İsim konusunda biz de kararsızız bir türlü ortak bir ismi beğenemiyoruz. Hem anlamı güzel olsun istiyorum hem de içinde türkçe karakterler olmasın “ç,ş,ı,ğ” gibi diyorum. İlerki hayatında en basiti e mail hesabı alırken bile zorlanacak. Global karakterler olsun tek isim olsun kısa olsun derken isim yoook
aynen bizde öyle
 Almanlar kolay yazsın söylesin, anlamı güzel olsun vs derken seçenek azalıyor :)
Almanlar kolay yazsın söylesin, anlamı güzel olsun vs derken seçenek azalıyor :)Çok heycanlı gerçekten canım bebişinizi daha detaylı göreceksiniz
Benimde bugün aşım vardı fakat doktorum ve hemşiresi pazartesi perşembe günü çalışıyorlarmış başka hemşirelerde vardı ama hem ben doktoru görmek istedim geçenlerde rutin kan tahlili yapmışlardı değerlerim iyidi ama feci saç dökülmelerim var (sizinde varmı ) 1 haftadır kopuyor resmen avuç avuç o yüzden yarın gidicem aşı olmaya hem doktorla görüşücem sağlık ocağındaki
Benimde ayrıntılı daha nisan sonunda ozamana randevum var bakalımdevam ederse dökülmelerim kendi doktorumu da aramayı düşünüyorum

canım halalles diye bir markadan sözediliyır vegan doğal şampuan vs saç dökülmesine etkili diye, bir araştır dilersen gebelikte kullanılıyor mu diye- içeriği temiz olduğu için kullanılır diye düşünüyorum, emzirme döneminde kullanılıyor çünkü. Insta hesapları var, bak istersen

ayrıca doktorum tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitme dedi, geldiğin gün hastanede yaptır dedi durumlardan dolayı öyle yapacağım
 ayrıca doktorum tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitme dedi, geldiğin gün hastanede yaptır dedi durumlardan dolayı öyle yapacağım
		 bizide öğle arası çağırdı kimse yokken gelmeni istiyorum dedi doktoruma da cuma günü gittiğimde söylerim artık
bizide öğle arası çağırdı kimse yokken gelmeni istiyorum dedi doktoruma da cuma günü gittiğimde söylerim artık

bir de hala hissedemedigim icin
 bir de hala hissedemedigim icin  

benim için de küçük prens temalı her şey bir harika
 benim için de küçük prens temalı her şey bir harika 

Tüm sağlık çalışanları iyiki varsınız.
 Tüm sağlık çalışanları iyiki varsınız. 

elim bir türlü boşaltmaya gitmiyor herkes de kızıyor bana haklı olarak ..... ben de sunu düsünüyorum zaten bebek 6 ay-1 yıl bizimle olacak doğduktan sonra yaparım (hep bir erteleme
 elim bir türlü boşaltmaya gitmiyor herkes de kızıyor bana haklı olarak ..... ben de sunu düsünüyorum zaten bebek 6 ay-1 yıl bizimle olacak doğduktan sonra yaparım (hep bir erteleme )
)