- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.421
Boyum kısa (1.60)olduğu için fazla kaldıramaybilirm diye almak istemyorum malum çok sıcaklarda geliyor :). Öncelikle şunu söyleyeyim siz zayıfken hamile kalmışsınız lütfen stres yapmayın bu durum normal. Geriye kalan süreçte sağlıklı beslenmeye devam ettiğiniz sürece de fazla kilo almazsınız. Benim boyum 1.70 ve 89 kilo ile hamile kalınca mecbur dikkat ettim. 8 kilo alma hakkım var çünkü. Hiç kusmalarım olmadı. İki kiloya yakın almıştım ama bir kilosu da gitti yine. Şu an moralim çok bozuk zaten çünkü muz, karpuz, çilek vb meyvelerin hepsi yasaklandı. Arternatifleri eşime sipariş verdim. Mesleğim gereği besinlerle ilgili bilgim var.
Benimde şükür hiç kusmam olmadığı için yememe çok dikkat edemedim
Hiç moralinizi bozmayın besinlerle ilgili bilgiye sahipmişsiniz ne güzel sabredin sadece biraz sağlık herşeyden önemli

Bizi de yönlendirebilirsiniz alternatifler konusunda

umarım doğru yapıyorumdur...
 umarım doğru yapıyorumdur... 

kanguru bilemedim ben de hemen doğmadan almak şart mı? Takip ettiğim influencerlara da pek güvenemiyorum sonuçta ürün övmek için paylaşım yapıyorlar... Boba’yı tavsiye eden bi influencer ben de görmüştüm.... fiyatlar 100-1000 lira arası olunca işin içinden çıkılmıyor
 kanguru bilemedim ben de hemen doğmadan almak şart mı? Takip ettiğim influencerlara da pek güvenemiyorum sonuçta ürün övmek için paylaşım yapıyorlar... Boba’yı tavsiye eden bi influencer ben de görmüştüm.... fiyatlar 100-1000 lira arası olunca işin içinden çıkılmıyor 

64 ile sigarayı bıraktım şu an 80  kg oldum... 90’ı göreceğim sanırım doğuma kadar. Malum bebek büyüme atağını son 3 ayda yapıyor, bu da bana iştahtan gözü dönme olarak gelir muhakkak
 64 ile sigarayı bıraktım şu an 80  kg oldum... 90’ı göreceğim sanırım doğuma kadar. Malum bebek büyüme atağını son 3 ayda yapıyor, bu da bana iştahtan gözü dönme olarak gelir muhakkak 
 yaa bana hala çoook varmış gibi geliyo günler geçmiyomuş gibi geliyo neden bu rahatlığım acaba
 yaa bana hala çoook varmış gibi geliyo günler geçmiyomuş gibi geliyo neden bu rahatlığım acaba  3 ay daha var valla zaman geçmiyo
 3 ay daha var valla zaman geçmiyo  

inşallah kullanışlıdır ama ben denemedim huylanıyorum biraz
 inşallah kullanışlıdır ama ben denemedim huylanıyorum biraz