Ağustos-Eylül Ayında Bursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu'nda Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Bide kendine 2.3 günlük yemek yap istersen ben yemeklerimi yapıp gittim gerçi ağir iş yapmadığın sürece normal hayatına devam ediyor diyorlar ama ben yaptım transferden sonra 2 .3 gün genelde yattım evin içinde gezindim. 2 gündür yemek falan yapıyorum
Bende de bir huy var. Normalde sürekli yatasim gelir bu yumurta toplama işleminden sonra bir iki gün dinlen dediler ben ağrı çeke çeke kalktım ayağa yatamıyorum bir türlü. Bende ters oluyor 😄

Benim yumurta toplamayı da mümin bey yaptı galiba ben onu görür gibi oldum sonra uyumuşum umarım şahin bey yapar gerçi mumin bey bi kaç arkadaşa yaptı transfer onlar da memnun kaldı
Tedaviyi şahin bey yapınca her an da o olsun o yapsın herşeyi diyorum ama mümin beyde iyiydi. Bende onu gördüm. Başıma gelip şimdi uyku zamanı dedi o ara gittim 😃

Ben kiloluyum canım sanırım benim çok içmem gerekli 😃benim yumurta toplamayi mümin bey yapınca transferi de mi o yapacak diye düşündüm
Evden çıkmadan su üç diyorlar o hataya düşme çünkü bana 10 da gel dedi 12 e doğru anca aldılar ama bi hastadan dolayı karışıklık oldu ondan mı bilmiyorum
Bende de bir huy var. Normalde sürekli yatasim gelir bu yumurta toplama işleminden sonra bir iki gün dinlen dediler ben ağrı çeke çeke kalktım ayağa yatamıyorum bir türlü. Bende ters oluyor 😄
Yumurta toplamadan sonra bende yatmadım çok ağrım vardı ama yatamadım bi ilk gün o da narkoz etkisinden ama transferden sonra canın yatmak istemese bile ya tutmazsa diyorsun ve yatıyorsun

Bide kendine 2.3 günlük yemek yap istersen ben yemeklerimi yapıp gittim gerçi ağir iş yapmadığın sürece normal hayatına devam ediyor diyorlar ama ben yaptım transferden sonra 2 .3 gün genelde yattım evin içinde gezindim. 2 gündür yemek falan yapıyorum
Bı de nane, maydanoz,Marul,mısır bunları tüketme. Bu süreçte zararliymis. İbrahim Saraçoğlu nu dinledim. Havuç suyu için incir tüketin diyor

Evden çıkmadan su üç diyorlar o hataya düşme çünkü bana 10 da gel dedi

Yumurta toplamadan sonra bende yatmadım çok ağrım vardı ama yatamadım bi ilk gün o da narkoz etkisinden ama transferden sonra canın yatmak istemese bile ya tutmazsa diyorsun ve yatıyorsun
Aynen koruma iç güdüsüyle hareket etmeye basliyorsun otomatik olarak. İşte bu bile annelik bence. Daha ilk andan sadece onu düşünmek, ona bişey olmasın diye korkmak

Aynen koruma iç güdüsüyle hareket etmeye basliyorsun otomatik olarak. İşte bu bile annelik bence. Daha ilk andan sadece onu düşünmek, ona bişey olmasın diye korkmak
Aynen öyle ben bi gün öncesi güzel evimi toparladim haliyle iki üç gün is cikmadi şimdi bulaşık çamaşır öyle ufak tefek işleri yapuyorum yarım saat iş yapıyorum biraz yatip devam ediyorum öyle

Aynen öyle ben bi gün öncesi güzel evimi toparladim haliyle iki üç gün is cikmadi şimdi bulaşık çamaşır öyle ufak tefek işleri yapuyorum yarım saat iş yapıyorum biraz yatip devam ediyorum öyle
En iyisini yapıyorsun. Fırsatın olursa günlük çıkıp 15 dk filan yürü. Biz iğneleri akşam 8de yaptırıyoruz sağlık kabinine gidiyoruz. Mesafe biraz var. Yürüyerek gidip yürüyerek geliyoruz maksat yürüyüş olsun

Aynen öyle ben her gün az az tüketiyorum herseyin fazlası zarar tabi kahve hiç içmedim transferden sonra maydanoz da tüketmedim normal beslenmeme devam ettim yoğurt süt yumurta taze meyve bunlara dikkat ettim genelde herkes kabız oluyormuş o da olmadı çok şükür
Bende kahveyi kolayı çok severim bıraktım , ekmeği çok tüketiyorum hamur işinden uzaklastim tedaviye başladığımdan beri. Taze kuruyemiş meyve , sulu gıdalar filan tüketmeye gayret ediyorum ki kabız olmamayim diye. Kayısı yiyorum

Bende kahveyi kolayı çok severim bıraktım , ekmeği çok tüketiyorum hamur işinden uzaklastim tedaviye başladığımdan beri. Taze kuruyemiş meyve , sulu gıdalar filan tüketmeye gayret ediyorum ki kabız olmamayim diye. Kayısı yiyorum
Çok iyi canım insallah guzel sonuç alırsın bunlara ek olarak bide çiğ kabak çekirdeği ve ananas tüket ceviz kavrulmamis badem...

Back
X