1 esorsadum 23 gun falan oldu iste. Ama ilk 1 haftadan sonra hiç ilerleme yok zaten morluk sislik yoktu sorun dudakti hala da dudak. Moralimi baya bozuyo o da. Pazartesi is basi yapcm öğretmenim stresim 2ye katlaniyo
Evet herkes oyle diyo 3 senelik ogretmenimCanim burnunu cok begeniyorum zaten ama başka bisey soylesem..öğretmenim demiştin ya fotolarina baktim sen ogrenciyim desen inanirim valla..ne güzel küçük gosteriyorsun..
Beni anlattın resmenSagol canim. Benm tek problemim bogazimin yara olmasuydi. O da ameliyatla alakali degildi cok vitamin eksikkigim var bogazimda ona yakin aft cikti yani yara boyle su toplamis gibi. Yemek yiyemedim agridan uyuyamadm falan bi hafta ama gecti cok sukur. Burnumla ilgli problemim yokameliyati tek basina da olablirsin ama ilk gun seni tek zorlayacak sey kontrolsuz ayaga kalkman olur. Bn saat basi tuvalete kalkmistim ameliyatyan sonraki gun hatta sonraki uc gun. saat basi. E ameliyattan sinra da tansiyonun dusuk olursa buzu dolaptan al basina koy sonea bidaha dolaba koy tuvalete git derken tansiyonunu zorlayabilir. Ama benm bunyem bu konuda zayif oldugundan oyle bi prob yasadim sen iyiysen sende olmaz. Cok kansiz oldugum icin tansiyonum boyle durumlarda cabuk dusuyo. Mesela ameliyat tetkitleri icin 6tup kan aldilar oglen. O gun bisy yememistim iglene kadr diye kan aldimtan hemen sonra bayilcak gbinoldum yemek getirdiler bana. Bu sekil benim durum ins sende olmaz. Onun disinda baskasina ihtiyacn olan bi durum yok benxe de canim
Olsun küçük göstermek iyidir inşallah daha da iyi olursun :)Evet herkes oyle diyo 3 senelik ogretmenimburnu yaptirinca daha da küçük gosterdim. Cok tesekkur ederim canım
Şişlikler zamanla incek hemen 1 hafta incek diye birşey yok benimde sağ taraf alırı ödemli çok dikkatli bakınca çökmüş sanıyon ama ödemden kaynaklanan bi durum benim gibi sorunu olan arkadaşları gördükçe kafamı takmamaya çalıştım burnuma31 temmuzda ameliyat oldum hala duzelmis sayilmam hissizlik d3vam ediyo burun ucunda ozellikle. Sag taraf cok odemli buyuzden burnum yamuk duruyo ne zaman gecicek bilemiyorumbu arada album nasil yapiliyo daha once bi kac foto yukledm ama o albummu oluyo bilemedim simdi.
canım blog sayfana ulaşamadım bidaha yazabilir misin?
Ödem olduğunu nasıl anlıyosunuz önde hafif eyrilik var benim acaba ödemmidir dersiniz ben anlamıyorum şiş demekmi ödem31 temmuzda ameliyat oldum hala duzelmis sayilmam hissizlik d3vam ediyo burun ucunda ozellikle. Sag taraf cok odemli buyuzden burnum yamuk duruyo ne zaman gecicek bilemiyorumbu arada album nasil yapiliyo daha once bi kac foto yukledm ama o albummu oluyo bilemedim simdi.
Ödem olduğunu nasıl anlıyosunuz önde hafif eyrilik var benim acaba ödemmidir dersiniz ben anlamıyorum şiş demekmi ödem
rica ederim canım ne demekk. :) daha fazla soruların varsa özelden yanıtlarım seve seve :*Hepiniz cok moral verdiniz cok tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur
resim paylaşıcak mısınSonunda bandandajlarım açıldı kızlar nihayet yüzümü yıkadım çokk şükür şişlik var tabiki ama fena sayılmaz ilk alçıdan sonra gördüğümdeki yamukluk birazdaha azalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?