Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Evet yaa sağa doğru düzelirmi acaba
düzelir canım benim burnumunda solu daha şiş ama ben farkediyorum kimse farkedemiyor bugün kontrolüm vardı doktorumda şişliklerin var ama gececek dedi 20. günümdeyim. 3 ay normal bunların hepsi 3 ay sonunda cogu sorun gitmiş olur dedi. 6 ila 1 senede de anca oturur dedi.

İnş canım ya beklemek çok kötü umarım seninkide gönlüne göre olur

cok gecmis olsun. kapali ameliyatta burun ucuna pek mudahale edilemiyor deniliyor.. eski burnunuzun fotosunu gorebilir miyim rica etsem ? bnde japali dusunuyorum da.. tabi korkularimi yenip ameliyat gunu alabilirsem . burnumyzda ne gibi islemler yapildi mesela

O degl de kizlar ya benm bant cikali 3gun oluyo hafif kamburluk belirdi burnumun ustunde. Sislijlerin esit inmemesinden mi acaba sizde de oldu mu? Su hakiyle guzl ama biraz daha kambur olursa hos olmaz zaten kemerini aldirdim burmun eski hali gbi olur

şişliğe dokununca sertmi yoksa yumuşakmı canım. Birde doktorunla görüş ki bazen verebilecekleri masaj felan oluyo ödem dagıtmak için. benimde vardı burnumun solunda masaj yapınca düzelmeye başladı sanki.

Bu arada burnunuzdaki yamukluk cok dikkat etmesenizbelli olmaz zaten baskasi anlamaz. Esit sismediginicin oyle benm de brmumun bi tarafi daha fazla sisik. Doktor dedi icerisi dogru kaynadiysa disardakinsislikler inince simektrik olur zaten. Bnm simetrikmis. Suan benm de hafif yamuk duruyi
sordum sordum gecer dedi :) yumjsak. Gecek ins :)

Kızlarrrr önceki sayfadaki resmime yorum yapınn eğrilik çok bellimi
sen sölemesen ben anlamazdım emin ol ve daha cok şiş hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz canım içini ferah tut. Ödemlerin sebep ona.

Hayir yamuk oldugu anlasilmiyo :) rahat ol

İnş canım inş birazdaha sabır
sabır kuzu bugün başka biyer yamulmuş benimde.Aynaya bakmayı bıraktım sanki eski burnum cok düzgündü dedim oturdum acaip relax oldum ii böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…