Senin son durumun nasıl canım biraz daha indimi şişliklerin yeni resimlerini bekliyorumhayır henüz ödemli ama çok çok dikkati bakında sağ taraf daha şiş benim gibi
öğrenciler farkettimi canım senin burnuşuEvet herkes oyle diyo 3 senelik ogretmenimburnu yaptirinca daha da küçük gosterdim. Cok tesekkur ederim canım
düzelir canım benim burnumunda solu daha şiş ama ben farkediyorum kimse farkedemiyor bugün kontrolüm vardı doktorumda şişliklerin var ama gececek dedi 20. günümdeyim. 3 ay normal bunların hepsi 3 ay sonunda cogu sorun gitmiş olur dedi. 6 ila 1 senede de anca oturur dedi.Evet yaa sağa doğru düzelirmi acaba
İnş canım ya beklemek çok kötü umarım seninkide gönlüne göre olurdüzelir canım benim burnumunda solu daha şiş ama ben farkediyorum kimse farkedemiyor bugün kontrolüm vardı doktorumda şişliklerin var ama gececek dedi 20. günümdeyim. 3 ay normal bunların hepsi 3 ay sonunda cogu sorun gitmiş olur dedi. 6 ila 1 senede de anca oturur dedi.
Aynı ya hemen inmez zaten yakın zamanda çekip atarımSenin son durumun nasıl canım biraz daha indimi şişliklerin yeni resimlerini bekliyorum
Tamam canım bekliyorumAynı ya hemen inmez zaten yakın zamanda çekip atarım
cok gecmis olsun. kapali ameliyatta burun ucuna pek mudahale edilemiyor deniliyor.. eski burnunuzun fotosunu gorebilir miyim rica etsem ? bnde japali dusunuyorum da.. tabi korkularimi yenip ameliyat gunu alabilirsem . burnumyzda ne gibi islemler yapildi meselaSen kimde olucaksin benimki kapalı oldu ertesi gün hemen tamponlarim çıktı şişlik olmadı morlukta olmadı çok şükür inşallah seninde benimkisi gibi geçer cnm benim biraz kemerliydi burnum ona taktimda yaptırdım senin ne gibi şikayeti wardi
umarım canımmm herkes istediği buruna kavuşsunn.İnş canım ya beklemek çok kötü umarım seninkide gönlüne göre olur
Hocam dudaklariniz incelmis diyolaröğrenciler farkettimi canım senin burnuşu
şişliğe dokununca sertmi yoksa yumuşakmı canım. Birde doktorunla görüş ki bazen verebilecekleri masaj felan oluyo ödem dagıtmak için. benimde vardı burnumun solunda masaj yapınca düzelmeye başladı sanki.O degl de kizlar ya benm bant cikali 3gun oluyo hafif kamburluk belirdi burnumun ustunde. Sislijlerin esit inmemesinden mi acaba sizde de oldu mu? Su hakiyle guzl ama biraz daha kambur olursa hos olmaz zaten kemerini aldirdim burmun eski hali gbi olur
sordum sordum gecer dedi :) yumjsak. Gecek ins :)şişliğe dokununca sertmi yoksa yumuşakmı canım. Birde doktorunla görüş ki bazen verebilecekleri masaj felan oluyo ödem dagıtmak için. benimde vardı burnumun solunda masaj yapınca düzelmeye başladı sanki.
belli değilKızlarrrr önceki sayfadaki resmime yorum yapınn eğrilik çok bellimi
Senden başka cevaplayan yok canım yaaa teşk ederimbelli değil
sen sölemesen ben anlamazdım emin ol ve daha cok şiş hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz canım içini ferah tut. Ödemlerin sebep ona.Kızlarrrr önceki sayfadaki resmime yorum yapınn eğrilik çok bellimi
İnş canım inş birazdaha sabırsen sölemesen ben anlamazdım emin ol ve daha cok şiş hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz canım içini ferah tut. Ödemlerin sebep ona.
sabır kuzu bugün başka biyer yamulmuş benimde.Aynaya bakmayı bıraktım sanki eski burnum cok düzgündü dedim oturdum acaip relax oldum ii böleİnş canım inş birazdaha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?