Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Bende 31 Ağustos da oldum 14 gün oldu ameliyat kortuğumdan kolaydı suanki sol tarafımdaki şişlik ve uyuşukluk çok rahatsz ediyo beni

Aslinda şişlik ve uyuşukluluk geçmesi gerekdi tabi ne yapildigina bağlidir da ben kendimden bildigim icin soyluyorum operasyonn neydi ?

Tabi canim boyle biraz kalkik oluyo ucu yaoay gorunuyo şişlik de var tabi. Ilk gorunce begenmeyebilirsin hazirlikli ol
anladımm canımm dogru söyledin. aman bide revizyon felan Allah korusunda uzun zamanda begenmeyi yeglerim.

anladımm canımm dogru söyledin. aman bide revizyon felan Allah korusunda uzun zamanda begenmeyi yeglerim.
Aynen insallah hic ihtiyacimiz kalmaz bende burda okudukca biraz korktum acikcasi

Aslinda şişlik ve uyuşukluluk geçmesi gerekdi tabi ne yapildigina bağlidir da ben kendimden bildigim icin soyluyorum operasyonn neydi ?

Deviasyon vardi canim bende. Kemer ve burun ucu da duzeltildi acik oldu ameliyatmbende asiri sislik yok dun avm ye gittm ama dokunamiyorum benim degil gibi geliyo bide sanki dokununca icine çökecek gibi 2 haftam dolsa biraz daha rahatlarim herhalde

Hiim anladimm canim gecmis olsun
Belkide benim ki sizlerinkine göre daha az işlemi olan bi operasyondur ben artik dokunmak zorundayim masaj hareketlerine başladim :)
Masaallah sanada

Evet sonucları güzel gibi görünüp 1 sene dolunca çökenler var Allahım korusun sen memnunmusun kuzum bandajdamısın suan

Evet sonucları güzel gibi görünüp 1 sene dolunca çökenler var Allahım korusun sen memnunmusun kuzum bandajdamısın suan
Yok bandajda değilim memnunum aslinda suan sekli tam istedigim gibi.ust dudagim hareketsiz simdilik bide sislik var biraz. Onun da gecmesi 3 ayi hatta tam oturmasi 6 ayi buluyomus. Disari cikabilcek durumdaym cok şükür

Hepinize geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi bir görünüme sahip olursunuz bende yarın ameliyat olucam inş heycandan kaçgündür uyuyamıyorum bu benim ikinci ameliyatım ve son şansım olmassa bidaha yaptıramam umarım herşey iyi olur

Insallah istediğinden bile güzel olur simdiden geçmiş olsun

Daha önce bi operasyon gecirdiğin için zaten süreci felan biliosundur canım cok korkulacak bişi yok. Umarım bir daha gerek kalmaz. Hadi acısız ağrısız sorunsuz istediğin gibi sonuç alacağın bi operasyon olsun.

arkadaşlar ben 2 eylülde bekir sivriye oldum. burnumda bantlar var. doktor pazartesi yani yarın cıkar dedi ama bazıları daha uzun dursun faydalı olur diyor. sizce ne yapayım. alçı çıktı. normal bant var

arkadaşlar ben 2 eylülde bekir sivriye oldum. burnumda bantlar var. doktor pazartesi yani yarın cıkar dedi ama bazıları daha uzun dursun faydalı olur diyor. sizce ne yapayım. alçı çıktı. normal bant var
Doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum ben. Benim alcidan sonra hic bant takilmadi mesela once bi niye bende bant yok falan dedim ama gerek yokmus demekki sorun da yasamadim

Doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum ben. Benim alcidan sonra hic bant takilmadi mesela once bi niye bende bant yok falan dedim ama gerek yokmus demekki sorun da yasamadim
Burun yapısına göreymiş bende doktoruma masaj vercekmisiniz diye sordum her burna vermiyorum demişti

Evet bana masaj da vermedi kendimi bi boslukta hissettim :) simdi burnumun üstünde deride hafif soyulma basladi 13. Gündeyim normal mi acaba
ya keşke yorum yapabilsem ben 5. gündeyim ama tanıdığım biri ameliyat olmıştu sordum deri kendini yeniliyormuş normalmiş burun ucunu hissetmicekmişiz bile ben en kötüsüde burnuma maske uygulayamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…