Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

ya keşke yorum yapabilsem ben 5. gündeyim ama tanıdığım biri ameliyat olmıştu sordum deri kendini yeniliyormuş normalmiş burun ucunu hissetmicekmişiz bile ben en kötüsüde burnuma maske uygulayamıcam
aynen bende burnumu yıkayamıyorum bile tonikle hafifçe siliyorum burnum da hiç yardımcı olmuyo yani maşallah eskisinden daha çok yağlanıyo

Aslinda ertelemek istemiyorum ama dediğim gibi yanliz gitme isi canimi sikiyor..teşekkürler iyi dileklerini için inş agrisiz geçer :)
canım ben temmuz ayında ameliyat oldum hiç korkmana gerek yokk. çok rahat bi sürec geçirdim ben şahsen. kimsenin yanında olmasına gerek yok tatlım, hemşireler felan genelde ilgili oluyorlar zaten. bu arada sakınnn erteleme! :)

Ameliyatımın 6.günü.bugün burun deliklerimden birinin digerinden biraz farklı oldugunu farkettim.burun ucundaki bandajım bugün terlediğimden kaydı bandaj çıkınca farkettim.ameliyat olanlar arasında benzer bi durum yasayan var mı?

terlememen gerekirdi güneşe çıkmamanda tabi ama bence doktoruna sormalısın diye düşünüyom zaten 1-2 gün sonra kontrole gidiceksindir. Bende ilk olduğumda eşit değil gibi geldi ama bugün 5. günüm eşit gibi geliyor bilemedim

Ben ameliyattan çıktım biraz ağrılı geçti 2 saat kadar ama şuanda gayet iyiyim sadece kanama devsm ediyo normalmi ikinci ameliyatım evet ama ilki 10 sene önceydi korkunç geçmişti çokk acı çekmiştim sonuç bari iyi olsaydı olmadı cesaretlenmem 10 sene sürdü o yüzden süreci unuttum ne oldu ne bitti ilkte tamponlar ölümdü sök sök bitmiyodu beynimi çekiyolardı ssnki şimdi değişti dediler bakalım

Bandajım kaydığı için bna öyle gelmiş,Bgün kontrol için gittim ve bandajı çıkardı doktor çıkarınca eşit oldugunu gördüm.

cok gecmiş olsun canım. 10 sene öncekiyle şimdiki operasyonlarda kullanılan medikal malzemelerde farklıdır tatlım. ağrı kesicilerini ihmal etmezsen cokta agrı yaşamıyorsun. 2. günden sonra yavaş yavaş toparlıyor insan zaten.Kanama tabiki normal. anormal bi durumda müdahale yapılırdı zaten. rahat ol tekrar gecmiş olsun

Çokk teşekkür ederim bugün daha iyiyim

bu ameliyat cidden sabır işiymiş kızlar ya hergün elimde ayna bi değişiklik olmasını bekliyorum değişikliği geçtim şu üst dudağım felçli modundan bi çıksaydı korkmaya başladım böyle kalcak diye

Bende hiç uyuşukluk olmadı dudağımın üstünü net hissediyorum burun ucunda var biraz hissizlik

Bende hiç uyuşukluk olmadı dudağımın üstünü net hissediyorum burun ucunda var biraz hissizlik
önceden konuşurken ve gülerken üst dişlerim görünüyodu simdi hiç görünmüyo gülemiyorum bile üst dudagım sabit duruyo inş gecicidir yoksa cok fena

önceden konuşurken ve gülerken üst dişlerim görünüyodu simdi hiç görünmüyo gülemiyorum bile üst dudagım sabit duruyo inş gecicidir yoksa cok fena
geciciymiş canım bende aynı durumu yaşıyorum. sabır sabır :)

valla okul açılana kadar düzelmesi lazım çocuklar beni böyle görürse tefe koyar çok dalga geçerler bende olsam geçerm yani mimiksiz öğretmen botox mu yaptırms derler

Merhaabalar bi konuda yardiminza ihtycm var bugun 13.günum ve hala daha banyo ihtiyacimi gideremedim sizler ne zaman gidermiştiniz saçimi ayri vucudumu ayri yikiyorumda tabi alcim ciktiginda bant taktilar bantida persembe gunu kendimin cikartmam gerektigini soyledi ondan sonra banyo yapabilir miyim ? Bilginiz var midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…