aynen bende burnumu yıkayamıyorum bile tonikle hafifçe siliyorumya keşke yorum yapabilsem ben 5. gündeyim ama tanıdığım biri ameliyat olmıştu sordum deri kendini yeniliyormuş normalmiş burun ucunu hissetmicekmişiz bile ben en kötüsüde burnuma maske uygulayamıcam
geçicek bunlar :daynen bende burnumu yıkayamıyorum bile tonikle hafifçe siliyorumburnum da hiç yardımcı olmuyo yani maşallah eskisinden daha çok yağlanıyo
canım ben temmuz ayında ameliyat oldumAslinda ertelemek istemiyorum ama dediğim gibi yanliz gitme isi canimi sikiyor..teşekkürler iyi dileklerini için inş agrisiz geçer :)
terlememen gerekirdi güneşe çıkmamanda tabi ama bence doktoruna sormalısın diye düşünüyom zaten 1-2 gün sonra kontrole gidiceksindir. Bende ilk olduğumda eşit değil gibi geldi ama bugün 5. günüm eşit gibi geliyor bilemedimAmeliyatımın 6.günü.bugün burun deliklerimden birinin digerinden biraz farklı oldugunu farkettim.burun ucundaki bandajım bugün terlediğimden kaydı bandaj çıkınca farkettim.ameliyat olanlar arasında benzer bi durum yasayan var mı?
Ben ameliyattan çıktım biraz ağrılı geçti 2 saat kadar ama şuanda gayet iyiyim sadece kanama devsm ediyo normalmi ikinci ameliyatım evet ama ilki 10 sene önceydi korkunç geçmişti çokk acı çekmiştim sonuç bari iyi olsaydı olmadı cesaretlenmem 10 sene sürdü o yüzden süreci unuttum ne oldu ne bitti ilkte tamponlar ölümdü sök sök bitmiyodu beynimi çekiyolardı ssnki şimdi değişti dediler bakalım[/QUOTE tamponlar silikon artık çıkarılırken hiç acımıor anlamıosun bile
Bandajım kaydığı için bna öyle gelmiş,Bgün kontrol için gittim ve bandajı çıkardı doktor çıkarınca eşit oldugunu gördüm.Ameliyatımın 6.günü.bugün burun deliklerimden birinin digerinden biraz farklı oldugunu farkettim.burun ucundaki bandajım bugün terlediğimden kaydı bandaj çıkınca farkettim.ameliyat olanlar arasında benzer bi durum yasayan var mı?
yeni burnunu ne zaman paylaşabilirsinn acabaBandajım kaydığı için bna öyle gelmiş,Bgün kontrol için gittim ve bandajı çıkardı doktor çıkarınca eşit oldugunu gördüm.
Alçı 5gün dha kalıcak çıkınca artkyeni burnunu ne zaman paylaşabilirsinn acaba
cok gecmiş olsun canım. 10 sene öncekiyle şimdiki operasyonlarda kullanılan medikal malzemelerde farklıdır tatlım. ağrı kesicilerini ihmal etmezsen cokta agrı yaşamıyorsun. 2. günden sonra yavaş yavaş toparlıyor insan zaten.Kanama tabiki normal. anormal bi durumda müdahale yapılırdı zaten. rahat ol tekrar gecmiş olsunBen ameliyattan çıktım biraz ağrılı geçti 2 saat kadar ama şuanda gayet iyiyim sadece kanama devsm ediyo normalmi ikinci ameliyatım evet ama ilki 10 sene önceydi korkunç geçmişti çokk acı çekmiştim sonuç bari iyi olsaydı olmadı cesaretlenmem 10 sene sürdü o yüzden süreci unuttum ne oldu ne bitti ilkte tamponlar ölümdü sök sök bitmiyodu beynimi çekiyolardı ssnki şimdi değişti dediler bakalım
Çokk teşekkür ederim bugün daha iyiyimcok gecmiş olsun canım. 10 sene öncekiyle şimdiki operasyonlarda kullanılan medikal malzemelerde farklıdır tatlım. ağrı kesicilerini ihmal etmezsen cokta agrı yaşamıyorsun. 2. günden sonra yavaş yavaş toparlıyor insan zaten.Kanama tabiki normal. anormal bi durumda müdahale yapılırdı zaten. rahat ol tekrar gecmiş olsun
önceden konuşurken ve gülerken üst dişlerim görünüyodu simdi hiç görünmüyo gülemiyorum bile üst dudagım sabit duruyoBende hiç uyuşukluk olmadı dudağımın üstünü net hissediyorum burun ucunda var biraz hissizlik
geciciymiş canım bende aynı durumu yaşıyorum. sabır sabır :)önceden konuşurken ve gülerken üst dişlerim görünüyodu simdi hiç görünmüyo gülemiyorum bile üst dudagım sabit duruyoinş gecicidir yoksa cok fena
valla okul açılana kadar düzelmesi lazım çocuklar beni böyle görürse tefe koyargeciciymiş canım bende aynı durumu yaşıyorum. sabır sabır :)
geciciymiş canım bende aynı durumu yaşıyorum. sabır sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?