- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Maşallah canımBenim de bir kizizm var ona kardeş olsun diye oda 5 yaşını dolduracak ilaç tedavisiyle olmuştu inşallah tekrar kısmet olur sanada
5. Gün embriyosu ikinci transferim di transferden önce 14 demistiMaşallah canımseninki kaçıncı gün emvriyosuydu transferin bide rahim kalınlığın kaçtı biliyormusun
Benimde 5. Gün embriyosu benimde üçüncü olacak bu birinci oğlum ikinci olumsuz oldu 3. De yeni başladık geçen ay tedaviye kısmetse olsun inşallah5. Gün embriyosu ikinci transferim di transferden önce 14 demisti
İnşallah canım ya oğluşun kardeşsizz kalmasınBenimde 5. Gün embriyosu benimde üçüncü olacak bu birinci oğlum ikinci olumsuz oldu 3. De yeni başladık geçen ay tedaviye kısmetse olsun inşallah
İnşallah canım ya oğluşun kardeşsizz kalmasınkaramelek51 adın nigdelimisin
Eşim Niğdeli dikkatimi çekti ondan sordumAmin canım inşallah
Evet canım nigdedeyim ama konyaliyim
Anladım canımEşim Niğdeli dikkatimi çekti ondan sordum
Transferden sonra nerelere dikkat edin canım bizlede paylas soracaktım da unuttumEşim Niğdeli dikkatimi çekti ondan sordum
Açıkçası özel yaptığım birsey olmadı çalışıyorum 8gun izin aldım uzundim işimi gücümu annem yaptı dördüncü günden sonra arad ayemek yaptım çok kasmadim kendimiTransferden sonra nerelere dikkat edin canım bizlede paylas soracaktım da unuttum
İnşallah sağlıkla ilerler canım sagolasinAçıkçası özel yaptığım birsey olmadı çalışıyorum 8gun izin aldım uzundim işimi gücümu annem yaptı dördüncü günden sonra arad ayemek yaptım çok kasmadim kendimi
Amin canimİnşallah sağlıkla ilerler canım sagolasin
Kızlar transferden sonra doktor kortizon bi ilaç verdi. Dekort diye hala anlamadım sebebini. Neden verdi bu ilacı bilen var mi
Transferden sonra bana verilmedi .internetten baktım şöyle Dekort, iltihap ile bağlantılı hastalıkların tedavisinde etkili olan reçeteli bir tür kortikosteroiddir. İlacın etken maddesi deksametazon, inflamasyon sonucu aşırı aktifleşen bağışıklık sisteminin bu tepkisini engellemeye yardımcı olur ve oluşabilecek yazıyor. Bunu kullanırken yediğine ictigine dikkat et kilo aldiriyormusKızlar transferden sonra doktor kortizon bi ilaç verdi. Dekort diye hala anlamadım sebebini. Neden verdi bu ilacı bilen var mi
Evet onu ben de okudum ama tam olarak amacını anlayamadım. Zaten kullandığım süre boyunca tuz kullanmicam kortizon bir ilaç. Doktor uyardı kullanımı konusunda. 7 gün kullancam zaten.Transferden sonra bana verilmedi .internetten baktım şöyle Dekort, iltihap ile bağlantılı hastalıkların tedavisinde etkili olan reçeteli bir tür kortikosteroiddir. İlacın etken maddesi deksametazon, inflamasyon sonucu aşırı aktifleşen bağışıklık sisteminin bu tepkisini engellemeye yardımcı olur ve oluşabilecek yazıyor. Bunu kullanırken yediğine ictigine dikkat et kilo aldiriyormus
Vücutta enfeksiyon olmasın diyeemi acaba doktor verdiyse vardır bir bildiği inşallah şifa olurEvet onu ben de okudum ama tam olarak amacını anlayamadım. Zaten kullandığım süre boyunca tuz kullanmicam kortizon bir ilaç. Doktor uyardı kullanımı konusunda. 7 gün kullancam zaten.
Amin inşallah. Yumurta toplamadan sonra zaten antibiyotik vermişti. Neyse vardır bi bildigi diyeceğiz artık.Vücutta enfeksiyon olmasın diyeemi acaba doktor verdiyse vardır bir bildiği inşallah şifa olur
Kacinci günün kaç embriyo yerleşmiştiAmin inşallah. Yumurta toplamadan sonra zaten antibiyotik vermişti. Neyse vardır bi bildigi diyeceğiz artık.
Çok fazla yumurta toplandiysa oluyormuş .bende hiç olmadı şükür .ilaçlarını eksiksiz iç bol su iç canımCuma yumurta toplamam yapilmisti. Şişkinliğim var hala bi de arada sancı gibi bir şey giriyor. Bu opu dan sonra bi sendrom yasanabilirmis doktorum oyle söylemişti. Ohss miydi. O olup olmadığını nasıl anlarız?
İçiyorum canim valla olabildiğince insallah bir sorun olmazÇok fazla yumurta toplandiysa oluyormuş .bende hiç olmadı şükür .ilaçlarını eksiksiz iç bol su iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?