Günaydın kızlar hayırlı sabahlar bende kan vermekten donuyorum dun sabahı zor etım sımdı yarını edemem bırı artık bana net bısey desın ya :\ sureklı ordan oraya :,( bıde -hcg nın kac olması gerekıyor gebelık dıyebılmek ıcın ....
Günaydın canım gece az karnım ağrıdı ama şu an iyiyim.sadece çok tuvalete gidesim varanneler günaydın nasılsınız bakalım bugün? nası hissediyosunuz
Valla ben de felaket habercisi insanlardan bıktım usandım... Bi arkadaşım dedi ki daha kalp atışını bile duymadan herkese ilan ettin hamileyim diye yanlış yaptın... Ben de sinirlendim ben bu kötü ihtimalleri elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum sende destek olursan sevinirim dedim... Hem Allah korusun bi aksilik olsa bile sevdiğim insanların yanımda olmasını isterim... Ne mutluluğumu ne üzüntümü sakınırım... Ama dehşet sinirlendimaklıma geldikçe de sinirleniyorum
Seninle aynı fikirdeyim canım herşeye muhalefet insanlar çıkıo bazen hem kaldı ki sana ne ben öyle uygun gördüysem paylaşmısımdır. Sonuçta sevinç benim, bebek benim, keyf benim. Allah tabiki beterinde saklasın hepimizi bi takım korkuları var ama ihtimal vermek istemiyoruz. o yüzden herkez kendisine baksın laf söylemek kimseye düşmez.
Günaydın canım kesin şu değer diye bir şey yok ama 5-10 üzeri rakamlar bekleniyor bir de hcg nin 2 günde bir 2 katı artacak şekilde yükselmesi gerekiyor... Senin regl tarihin geçeli epey olmuş canım muhtemelen oldukça yüksek çıkacaktır... bizi de haberdar et tatlım
Günaydın canım gece az karnım ağrıdı ama şu an iyiyim.sadece çok tuvalete gidesim var
sen nasılsın?
Canım benimde karnım ağrıdı gecehatta bi ara yatakta dönerken acıyla inleyip uyandım ... bizimkiler inşaata kaldığı yerden devam edio heralde bi kaç gündür sessizdi
Günaydın canım gece az karnım ağrıdı ama şu an iyiyim.sadece çok tuvalete gidesim var
sen nasılsın?
benimde tuvalet sorunum var yaa hele geceleri eskiden 1 kere kalkarken dün gece resmen 4-5 kere wc kalktım. ee tabi uykusuzluk da cabası
NeeeeeeAynen ya bak bişi daha anlatayım... Bir arkadaşımız bize haberi duyunca kuş almıştı 2 tane muhabbet kuşu nasıl sevindim nasıl sevimliler anlatamamama az önce bahsettiğim densiz(!) Hayvan bebek için ne kadar zararlı hemen at onları evden başkasına ver hiç düşünmeden almış getirmişler falan filan derken birden şöyle dedi " sen beşikte bebek ölümü diye birşey duymadın heralde, beşiğe koyuyosun bi süre sora bi bakıosun nefes almıo ve hayvan tüylerinden oluyo" ve ben o an onu boğazlayıp nefesini kesmek istedim gerçekten Demem oki bazı insanlar hem çok densiz hem çok hazımsız hem de çok acımasız... Bu kadar kötü özelliği bir arada bulundurdukları için ben onlara çok acıyorum:2::2:
evet inşaat gece beton atma çalışmasıyla devam etti canım bende deCanım benimde karnım ağrıdı gecehatta bi ara yatakta dönerken acıyla inleyip uyandım ... bizimkiler inşaata kaldığı yerden devam edio heralde bi kaç gündür sessizdi
aynen yaa bütün gece uyu uyan bi deliksiz uyku görmedim kaç gündürbenimde tuvalet sorunum var yaa hele geceleri eskiden 1 kere kalkarken dün gece resmen 4-5 kere wc kalktım. ee tabi uykusuzluk da cabasıişekli olduk çıktık
Gerçekten zaman geçmiyor, pazartesi öğrendim hala hiç kimseye söylemedik, Bayramda ailelerimizin yanına gidiyoruz (ayrı şehirlerdeyiz), ilk onlara söyleyelim istiyoruz, yüzlerini görelim istiyoruz duydukları anda... ama çatlayacağım, sanırım 2 gün daha beklemem gerek
2-3 gün önce hakikaten sert ağrılarım vardı ama bugün şimdilik hiçbişey yok, geçen akşam ufacık bi lekelenmem oldu, sanırım yerleşti bizimki iyice, keyfi iyidir umarım...
az kaldı canım dayançok sevincekler çoook
o herkes bisürü bişey diyip eline ne geçiyo ben anlamıyorum yaa
Gebelik var ama her gebelikte risk vardır sonuçta,bunlardan bahsedip annenin moralini bozmaya bayılıyolar.
Bizim arkadaş diyo ki sen işyerindekilere hamileyim dedin ama keseyi göremezsen müdür beye ayıp olmaz mı
ohaaaaa dedim ben o kadar üzüldükten sonra müdür mü umruma olacak ne garip insanlar var yaaa.
elimde kalacaklar
Ben de çok iyi bir anne olmak istiyorum bunun için de çok uğraşıcam
Akşamları oturup konuşuyom ona güzel şeyler söylüyorum ama beni duyuyo mu bilmiyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.inşallah yükselmiştir.En son kaç çıktı senin?
Evet yaa öle dedi güler misin ağlar mısınMüdür Beye ayıp mıay güldüm valla. insan canını derdine düşünce müdürü mü düşünür allah aşkına. Aman kızlar nazar duasını, felak nası okuyun valla. Ne olur ne olmaz. Ben de kan verip geldim şimdi. SAT 8 temmuz benim. Şimdiye 2000 falan olmalıydı heralde. ama 550 civarı çıkmıştı. Akşama kendi doktoruma gidicem. Ondan da kan almasını istiycem. İnşallah iyi olur herşey.
Herkes uykusuzluk çekmiş. Ben de tam tersi deli gibi uyuyorum. Ruh gibi geziyorum işyerinde. Önceden beri uykusuzluk çekerim Gündüz yorulsam da uyumam gece uyuyamam diye. Dün iş çıkışı 8'e kadar uyudum gece de deliksiz, böyle baygın gibi. Bel ağrım çok var. Aynı adet döneminde ağrıdığı gibi ağrıyor. Bi de beyaz akıntım çok. 2 kere çamasır değiştiriyorum günde.
Evet yaa öle dedi güler misin ağlar mısın
Canım benim de sat 9 temmuz ben cumartesi gittiğimde 251 çıktı.yarın sabah doktora gidicem hesaplara göre 2000 olacak yarın.
sonuçları bekliyoruz kızlar paylaşalım
yaa benim neden akıntım renkli sinir oluyorum korkmaya başladımgündüz işyerinde uyur gezer oldum ben de
ama gece tuvalet olayı uyutmuyo valla
Evet yaa öle dedi güler misin ağlar mısın
Canım benim de sat 9 temmuz ben cumartesi gittiğimde 251 çıktı.yarın sabah doktora gidicem hesaplara göre 2000 olacak yarın.
sonuçları bekliyoruz kızlar paylaşalım
yaa benim neden akıntım renkli sinir oluyorum korkmaya başladımgündüz işyerinde uyur gezer oldum ben de
ama gece tuvalet olayı uyutmuyo valla
evet canım doğru diyosun ben ona söledim açık pembe akıntım var diye zaten.yine de bazen artınca noluyo diye tedirgin oluyorum.Canım doktoruna söylemiştin ters giden bi durum olsa mutlaka uyarırdı seni... benim de çok yoğun ama renksiz akıntım oluyor... Sen yarın gidince tekrar bi hatırlatırsın akıntı durumunu ama canını sıkma sakın herkeste faklı belirtiler veriyor hamişlik
ya ben bide çalışıyorum. çok uyumak istiyorum ama malesef vaktim yok. akşamlarım tavuk gibi erkenden yatıyorum yinde alamıyorum uykumu. neyse bayram tatilinde bol bol uyurum sonrada zaten 1 hafta senelik izne çıkıyorum evimle bebeğimle eşimle ilgilenicem :)))
evet canım doğru diyosun ben ona söledim açık pembe akıntım var diye zaten.yine de bazen artınca noluyo diye tedirgin oluyorum.
Genel olarak iyiyim çok şükür
sen de yarın gidiyodun dimi
ooooh ne güzelbenim bu seneki son yıllık izin 8 ekimde kısmetse
o zamana karnım büyür mü acaba?
partımı dikip yatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?