Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınızda onun kime benzediği, cinsiyeti, yada aileler bu bebekten dolayı mutlu oldu mu vs. vs. bunların hiç bir önemi olmadığını göreceksiniz. mühim olan eşinizle onu dolu dolu yaşayıp tadını çıkarmanızdır. çok defa başa gelen bir duygu olmadığı için tadına vara vara yaşayın. kendinize küçük bir dünya kurun ve bu dünyaya anneniz, babanız yada başkalarının gölge düşürmesine müsade etmeyin. beni yanlış anlamayın anne babama karşı düşman olan biri değilim. ve unutmayın ki herkes çocuk sahibi olabilir ama, herkes ANNE-BABA olamaz.

sıkma canını canım takma düşünme.... rabbimin yarattığı herşey güzeldir... annen de düşünmeden söylemiştir heralde... anneler kızlarını üzmek istemez...

Güzeldir tabi güzel olmaz mı o benim bi parçam olucak
Ben de ona böyle mi davranıcam acaba allah korusun yaa.
Keşke biraz düşünseymiş.Korktuğum şey bundan sonra da devamı gelecek ne yapmam lazım ki kendini biraz toparlasın?
Bidaha yaparsa açık açık konuşayım değil mi?Bu defa da ağlar kesin ama napim ben de insanım

valla yapabilirsen çok fazla arama. ararsada konuşmayı kısa kes. illaki soracaktır ne oluyor die. sende 'seninle muhabbet etmeye korkuyorum çünkü çok üzüyosun beni bu tür şeyler söyleyerek. hamileliğimi iyi geçirmek istiyorum.' dersin..

bence düşüncelerini hiç beklemeden söylemelisin annene yoksa seni çok strese sokcak gibi bu da hem seni hem bebeğini etkiler canım... uygun güzel bi dille anlat bence...

Canım çok doğru söyledin valla kafama dank ediyo ama üzülmemek elde değil
bazıları el üstünde tutuyor bişey söylemeyeyim incinmesin diye gözüne bakıyor evladının.insan özeniyo valla.
benim kayınvalidem annemden daha düşüncelidir.Konuştuğunu tartar değer verir kızı gibi.ama anneden göremedim işte napim.
kaç kere hamile kalıcaz tadını çıkarmak lazım gerçekten
en güzel günlerimi böyle hatırlamak istemiyorum bebeğimi de etkilemeyeyim başka bi derdim yok artık

evet haklısın konuşma uzadıkça konuşulanlar da boş boş şeyler oluyo bak bu aklıma gelmemişti
çok mevzulara dalmamak lazım akıllıca canım sağol

bence düşüncelerini hiç beklemeden söylemelisin annene yoksa seni çok strese sokcak gibi bu da hem seni hem bebeğini etkiler canım... uygun güzel bi dille anlat bence...

evet canım haklısın bidaha canımı sıkarsa güzelce sölicem zaten duygularım yoğun bi de bunları kafaya takıyorum dicem.
bebek olunca annem bakacak o da ayrı bi dert bana ooooy oooy

canım benim sen hamilesin!ve güzeller güzeli nur topu gibi bi bebiş dünyaya getireceksin.herşeyden ve herkesten önemlisi senin görevin şu an için onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek.bunun hamilelik duygusallığı olduğunu unutma canım.Hem ne önemi var ya kargay yavrusu şahin görünürmüş :) kirpi yavrusunu pamuğum die severmiş:))sen moralini yüksek tut bebişin için!

Son düzenleme:
merhaba kızlar topıgınız hayırlı olsun :) sanırım bende hamıleyım emın degılım bır haftadır belırtılerım var en sonunda dayanamayıp test yaptım cıft cızgı ama nette arastırınca yanlıs sonuc verme olasılıgı varmıs baska bır markadan hemen bıdaha yaptım yıne cıft cızgı sızce kesınmıdır ? ve eger oyleyse sat 10.07 bebegımın kalp atısları duyulurmu ..?

Canım en kesin yöntem kan testi yaptırmak tabii ki... Ama adetin baya gecikmiş farklı markalarla yapmışsın, pozitif... Kesin gibi inşallah hamişsindir Benim de 10.07 son adet tarihim cuma doktora gidicem inşallah... Hatta bu topik 16.04 te doğum yapacak hamişlerle dolu Kalp atışının duyulacağını sanmıyorum ancak keseyi görürüz herhalde...

cok tesekkur ederım gosterdıgın ılgıden dolayı bı nefze olsun rahtladım yarın doktora gıtcemde sabahı edemıyorum kı sorun orda o kadar heycanlıyım kı karmakarısık dıuygular :))

cok tesekkur ederım gosterdıgın ılgıden dolayı bı nefze olsun rahtladım yarın doktora gıtcemde sabahı edemıyorum kı sorun orda o kadar heycanlıyım kı karmakarısık dıuygular :))

Ne demek canım burası olmasa valla hamilelik geçmez heralde...
Sen muhtemelen yarın keselenir de gelirsin
Ben de sabırsızlıkla cumayı bekliyorum İnşallah herşey yolundadır... Rabbim bebişlerimizi korusun...

Ne demek canım burası olmasa valla hamilelik geçmez heralde...
Sen muhtemelen yarın keselenir de gelirsin
Ben de sabırsızlıkla cumayı bekliyorum İnşallah herşey yolundadır... Rabbim bebişlerimizi korusun...

İnşallah canım :) amınnnnnnnnn cuma gunu mutlaka yaz olurmu :)
aynen oyle burası da olmasa hamılelıgım nasıl gecer hıc bı fıkrım yok. allahın ızınıyle aynı gun dogum yapıcagımız gozukuyor

kızlar ben uyuyamadım yayarın kan vercem yine bakalım değerim yükselmiş mi?herkes bissürü bişi dio yok gebelik henüz net değil dış gebelik falan...nolur dua edinde yükselmiş olsun!!!

kızlar ben uyuyamadım yayarın kan vercem yine bakalım değerim yükselmiş mi?herkes bissürü bişi dio yok gebelik henüz net değil dış gebelik falan...nolur dua edinde yükselmiş olsun!!!

canım allah yardımcn olsn ben de seninle aynı durumdayım... inş normal gebeliktr... benim değerim pazartesi 35 ti çarşamba 61 olmuştu ben artık zor ama bayram sonrasını beklicm test için... hayırlısı olsun hepimiz için... rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..

Ohooo:) malesef benim annem olsa bu konuşmanın üstüne , ben ağlayarak özür dileyene kadar konuşmaz. 1 hafta küser. sonra yavaş yavaş düzelir. Aynen ben de evladını kırmayan aman çocuğum iyi mutlu olsun da gerisi önemli değil diyen annelere çok özenirim. Allah bana da o günleri gösterirse, çok dikkatli olucam inşallah.

Günaydın demeyi unutmuşum:)

Aramıza yeni katılanlar var. hoş gelmişler, hayırlı uğurlu olsun. Ben birazdan yeniden kan vermeye gidicem. çok heyecanlıyım. biraz stres yaptım galiba. İnşallah düşük değildir. Allahtan hayırlısı. Bana dua edin. bugün buralar sessiz olur ama yarın şenlenir inşallah:)

Öyle yapmaya çalışıyorum canım şimdi daha iyiyim.Şu an o herşeyden önemli,kendime hakim olmalıyım o yüzden
Allah tamamına erdirsin canım 2 kere silik çizgi çıktıysa hamilesindir.
Aramıza hoşgelsin sen de
o herkes bisürü bişey diyip eline ne geçiyo ben anlamıyorum yaa
Gebelik var ama her gebelikte risk vardır sonuçta,bunlardan bahsedip annenin moralini bozmaya bayılıyolar.
Bizim arkadaş diyo ki sen işyerindekilere hamileyim dedin ama keseyi göremezsen müdür beye ayıp olmaz mı
ohaaaaa dedim ben o kadar üzüldükten sonra müdür mü umruma olacak ne garip insanlar var yaaa.
elimde kalacaklar
Ben de çok iyi bir anne olmak istiyorum bunun için de çok uğraşıcam
Akşamları oturup konuşuyom ona güzel şeyler söylüyorum ama beni duyuyo mu bilmiyorum

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.inşallah yükselmiştir.En son kaç çıktı senin?

Valla ben de felaket habercisi insanlardan bıktım usandım... Bi arkadaşım dedi ki daha kalp atışını bile duymadan herkese ilan ettin hamileyim diye yanlış yaptın... Ben de sinirlendim ben bu kötü ihtimalleri elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum sende destek olursan sevinirim dedim... Hem Allah korusun bi aksilik olsa bile sevdiğim insanların yanımda olmasını isterim... Ne mutluluğumu ne üzüntümü sakınırım... Ama dehşet sinirlendim aklıma geldikçe de sinirleniyorum

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar bende kan vermekten donuyorum dun sabahı zor etım sımdı yarını edemem bırı artık bana net bısey desın ya :\ sureklı ordan oraya :,( bıde -hcg nın kac olması gerekıyor gebelık dıyebılmek ıcın ....

Seninle aynı fikirdeyim canım herşeye muhalefet insanlar çıkıo bazen hem kaldı ki sana ne ben öyle uygun gördüysem paylaşmısımdır. Sonuçta sevinç benim, bebek benim, keyf benim. Allah tabiki beterinde saklasın hepimizi bi takım korkuları var ama ihtimal vermek istemiyoruz. o yüzden herkez kendisine baksın laf söylemek kimseye düşmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…