geldim kızlar yine kan verdimkolumda iğne batıracak yer kalmadı dr hemen düşük tehdidi diyemem dedi implantasyon kanaması olabilir dedi bhcg bakacaz dedi değer 2 ye katlanmışsa korkma dedi ama kesin birşey söyleyememherşey olabilir dedi değer daha düşük 1500ü bulunca kese görünür dedi perşembe günü keseyi görmeye çağırdı Rabbim nolur bu zorlu sınavdan muvaffakiyetle çıkar beni artık çok yoruldum geçen haftadan beri sürekli kan veriyorum bhcg için bu 4. kan verişim kan yarın 4te çıkacakmış öğleden önce gitseydim bugün alabilirmişim vücut direncim kırıldı artık ruhende bedenende çok yorgunum
sağol canım anladımki ben kalp atışlarını duyana kadar bana rahat yok nasıl ve niye bu kadar evhamlıyım inanki bilmiyorum
geldim kızlar yine kan verdimkolumda iğne batıracak yer kalmadı dr hemen düşük tehdidi diyemem dedi implantasyon kanaması olabilir dedi bhcg bakacaz dedi değer 2 ye katlanmışsa korkma dedi ama kesin birşey söyleyememherşey olabilir dedi değer daha düşük 1500ü bulunca kese görünür dedi perşembe günü keseyi görmeye çağırdı Rabbim nolur bu zorlu sınavdan muvaffakiyetle çıkar beni artık çok yoruldum geçen haftadan beri sürekli kan veriyorum bhcg için bu 4. kan verişim kan yarın 4te çıkacakmış öğleden önce gitseydim bugün alabilirmişim vücut direncim kırıldı artık ruhende bedenende çok yorgunum
doktorlardan olumlu bişey duyabilmek için gözlerinin içine bakıyoruz ama herzamanki gibi çok temkinliler. duymak istediğimiz olumlu şeyleri duyamayınca kötü hissediyoruz. o yüzden sakin olmaya çalış.
bende dün öğleden sonra sağlık ocağına gittim. gebelik bölümünde hemşire bir arkadaşım vardı. durumu anlattım. korkularımdan felan bahsettim. ya neleri düşünüyosun sakin ol, bu saydığın tüm olumsuzluklar çok düşük ihtimal. rahat ol biraz felan deyip sakinleştirdi beni biraz. bu konuyu bi müddet aklımdan çıkarmam gerektiğini hamileliğim çok erken bir evrede olduğu için zamanın zor geçeceğini söyledi. kendilerine gelen vakalardan örnekler anlattı. gereksiz yere pimpirik yaptığımı söyledi. en son b-hgc testi yaptırmak istiyorum, bakalım değerlerim düzenli yükselmişmi deyince resmen kızdılar bana. tamam yapalım ama herşey olumlu ve yolunda görünüyo neyi takıyosun ki kafana diye söylene söylene tekrar aldı kanımı. o da 2-3 gün sonra gelecek. anlatmıştım ya bizim burda imkanlar biraz sınırlı dün verdim kanı yarın öğrenirim artık :)
çünkü onlar bizim kıymetlilerimiz ilk göz ağrılarımız da ondan bu kadar evhamlıyız
Ama bu kadar çok severken üstüne titrerken meleklerimizimn boş yere evham yapıp üzmememiz gerekiyor... Ben şimdi burdan sana böyle konuşuyorum ama çok mu sakinim hayır! ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum:44::44: sen bir de evdesin daha fazla kendini dinlicek zaman buluyosun hayatım ben bazen gün nasıl geçio anlamıyorum işten güçten... hamile olduğumu bile unuyorum... bence en iyisi kendini oyalıcak bişiler bulannem ben sana hamileyken sürekli örgü örer kendimi rahatlatırdım demişti... Hem senin için bişler yapıyordum senle konuşa konuşa hem de kafamı dağıtıyordum... Ben annem kadar becerikli değilim maalesef ama mantıklı da geldi yavaş yavaş başlarım belki
sağolun kızlar Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerinize kavuşmayı nasip eylesin inşallah hepinizi çok seviyorum beni rahatlatmak için çabalıyorsunuz bende biraz dua okuyayım ondan sonra bebeğim için birşeyler yapmaya başlayayım kafam dağılır en azından haklısınızpericim şu anda önemli olan sakin olman. yarın öğlene çıkar diye düşünüyorum. Telefonla sık sık ara sor. Kendi kendini telkin etmen çok önemli. Herşey iyi olacak diye düşün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mümkünse kafanı bişeylerle meşgul etmeye çalış. Ben dün akşam yalnızdım. Komşu çağırınca koşa koşa gittim. anlamadım vaktin nasıl geçtiğini. Yorgunluktan da hemen uyumuşum. sabah daha iyi hissesiyordum. sana da öyle olacak. Hadi madem evdesin. Bi komşuna uğra gel. Akşam da eşinle dışarda yemek yiyin. bi bakmışsın yarın olmuş bile.
sağolun kızlar Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerinize kavuşmayı nasip eylesin inşallah hepinizi çok seviyorum beni rahatlatmak için çabalıyorsunuz bende biraz dua okuyayım ondan sonra bebeğim için birşeyler yapmaya başlayayım kafam dağılır en azından haklısınız
İncik boncuk yaponların fotosunu çek biz de puan verelim
arkadaşlar pazartesi değerim 35 ti bugün 61 olmuş normal miii acaba telfnla öğrendim doktra soramadm devlt hast pek de bişey demiyor zaten... nasl normal bi artış mı acaba benimkisi??
Bak bu fikri çok beğendim
Canım bildiğim kadarı ile 2 günde 2 kat artış beklenirmiş... Ama kadınlık hormonlarına da akıl sır ermiyor... Seni yanlış yönlendirmek istemem.... Randevu alıp doktorla görüşmen daha sağlıklı olur bence ... Muhtemelen cuma günü testini tekrarlamanı isteyecektir:44:
burdaki doktora kalsa 10 15 gün sonra gel diyor bugn ikinci tahlile gittiğimde bile ne gerek var falan dedi ben ısrar edince tamam dedi...
Bu doktorları da bazen anlamakta zorlanıyorum gerçekten... Canım ozaman farklı bir yere gidip kan testi yaptırsan... Hani muayene olmadan direk gebelik testi yaptırıcam desen?
arkadaşlar pazartesi değerim 35 ti bugün 61 olmuş normal miii acaba telfnla öğrendim doktra soramadm devlt hast pek de bişey demiyor zaten... nasl normal bi artış mı acaba benimkisi??
Moralim çok bozuk kızlar eve gidip patlayana kadar ağlamak istiyorum.
Annem aradı cuma günü inşallah hayırlı olur dedi konuştuk konuştuk sonra inşallah sana benzer güzel olur,eşinin tarafına benzemez inşallah dedi.
Telefonu kapattığımdan beri suratım yanmaya başladı.
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Ben oturup kime benzesin diye mi düşüncem neden insanlar dikkat etmiyolar şu çenelerine yaa bana yazık değilmi
Bıktım artık insanların patavatsızlıklarıyla uğraşmaktan
Zaten işler de karışık iyice bunaldım
Annem aradı cuma günü inşallah hayırlı olur dedi konuştuk konuştuk sonra inşallah sana benzer güzel olur,eşinin tarafına benzemez inşallah dedi.
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Ben oturup kime benzesin diye mi düşüncem neden insanlar dikkat etmiyolar şu çenelerine yaa bana yazık değilmi
Aaaaa canım yapma düşünmeden öyle demiştir annen... kime benzerse benzesin senin gözünde dünyanın en güzel bebişi olacak
Şu ara hormonlar bizi böyle yapıyor... Sakın üzülme tatlım ... susam tanesini düşün
Ahhhh aynı benim annemin lafları. ben daha söylemedim ama aynı tepkileri vereceğinden eminim. sakın canını sıkma. annen bir daha aynı şeyleri söylerse kime benzediği değil akıllı, sağlıklı olması önemli dersin. Gerçi benimki bu lafa alınır ama. Seninki alınmazsa sen öyle söyle. Anneler malesef bu sözlere alındığımızı düşünemiyorlar. Benimki ne varki sana bişey mi dedim der bi de. Duymamış gibi yapmaya çalış olur mu? Bebeğine alacağın patikleri düşün. Odasını ne renge boyasam, perdsi nasıl olsun, park beşik mi alsam sepetlerden mi alsam, mobilyaları ne renk olsun falan.... hadi bunları düşün birazcık
aahhh bu anneler. benim annemde hayırlı olsun falan dedi ama inanın bebeğimin oluşu onu çokta mutlu etmiyor biliyorum. onu boşverin eşim benim babama ' baba Allah nasip ederse 8 ay sonra 3.kez dede olacaksın dedi. adam hayırlı olsun bile demedi. abinizi aradınız mı napıyomuş dedi :)))))) şaka değil ha tam anlamıyla bir öküzle karşı karşıyaydık :)))))) yazık eşimi bi görseydiniz aşkım anlamadı galiba diyo sessizce. bilmiyor ki benim babam öküzün önde gideni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?