Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım pazartesi 56 ise
çarşamba ikiye katlaması lazımdı,o da 112 olur
bugün 168 olması normal,yarın 112 nin 2 katı olacak
Benimki de öyle oldu yani şimdilik.
Bakalım yarınki sonucum ne çıkacak :18:

ya varya iyiki varsınız iyiki aranıza katılmışım.sizle konuşunca rahatlıyorum ben ya:)merakla beklyoruz canım sonucunu.Allah yardımcın olsun...

Kızlar kahverengi akıntı pek normal bişey değilmiş yaaa bendeki açık kahve
düşük riski mol gebelik dış gebelik belirtisidir diyo
moralim bozuldu yaaa

mrb kızlar öncelikle herkese hayırlı olsun inş kucağımıza almakta nasip olur yavrularımızı. canım msjını online formu takip ederken gördüm hemen girip bişiler yazmak geldi içimden. bende 1 kimyasal gebeliğin ardından 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bunu da düşürmekten çok korkuyodum nitekim adet ağrısına benzer ağrılarım çok oldu hatta kalp atışını duyana kadar kimseye sölemedim daha sonra kahverengi lekenmelerim oldu günlerce netten araştırdım aynn senn gibi kendimi mol ve dış gebeliğe o kadar hazırladım ki tadını bile çıkartamadık o zamanların daha sonra doktor progestan verd, kullandım her ne kadar gelemeye devam etsede yatıp dinlendim ve sonunda bu zamanlara kadar geldim evet net güzel bişi ama sakın doktorun dediğinin dışına çıkıp aklını karıştıma anı yaşaaa

seninde yakın gibi görünüyo doğumun. inşallah tez vakitte kazasız belasız kucağına alırsın bebeğini :)

moralim bozuldu yaaa

kim diyo onu ya.o yerleşme kanaması falandır.getirme aklına öle şeyler!!!!Allah korusun.İyi düşünelim iyi şeyler olsun canım benim.çok kafaya takarsanda dr git.onunda çaresi var.hatta sana bişi diim mi benim bi arkadaşım 9 ay boyunca o lekelerle yaşadı ama sonunda bebişini kucakladı.

kızlar aklıma gelmişken soruyim ya. sizinde karın bölgeniz hafif hafif bazen kaşınıyomu??? benim sık sık oluyo da

geldim kızlar sonucu aldım çok şükür herşey yolunda ptesi yaptığım bhcg 231 di şimdi yani dün yaptığım 587.7 çıktı dr bir sorun yok çok güzel devam ediyor dedi çok şükür Rabbime demekki o yerleşme kanamasıydı salı gecesi olan çok şükür birdahada olmadı

Canım hoşgeldin. bizde seni merak ediyoduk ama gerek yokmuş maşallah güzelmiş sonuçlar :)

moralim bozuldu yaaa
canım takma kafana dicemde ne mümkün malum benim halimde ortada valla renkli bir akıntı görcem diye wc ye gitmek istemiyorum hep senin yarın randevun vardı diye hatırlıyorum anlat bunları doktora
kızlar zaman zaman karnımda ağrı oluyo bi yerde okumuştum, dış gebelik belirtiside karın ağrısıymış. korkuyorum :18:
canım ben adet günü yaklaştığında öyle olmuştum hatta birinde ağrıyla beraber solunum güçlüğü yaşadım üstüne ter boşandı benden uzanınca geçti korkma canım
kızlar sonucu öğrendim.pazartesi 56 olan değer şimdi 168 olmuş.iyi mi kötü mü anlamadmartmış bu sevindirici:)Amam az artmışya acaba çok küçük ondanmıdır?
öyle düşünme canım değerlerin iyi bende gün aşırı yapılan testlerde 26--75--231--588
Hayatım seni merak ediyoruz sonucunu alınca bize yazmayı unutma

canım benim yaa 16:30 dan önce vermediler sonucu anca yazabildim

oh oh çok güzel:)Allahım korusun hepimizin bebişlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…