Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım benim Allah razı olsun duaların ve iyi temennilerin için. çok büyük geçmiş olsun.

Selam güzel annişler...

İlk doktor ziyaretimizden geldik çok şükür

Doktorumuzla daha önceden tanıştığımız için bütün bilgilerimiz kendisinde mevcuttu zaten..

Direk muayeneye geçtik...

Vajinal ultrasonla bakıcam dedi... Ben sevmiorum falan filan desem de dinletemedim

Neyse en son ne zaman smear aldık senden diye sordu söledim ... Ozaman tekrar alcaz dedi... Bi smear testi verdik önce...

Sıra geldi ultrasona... Minnak keseciğimiz ultrason açılır açılmaz gözüktü... Ben bile seçebildim yani artık netten araştıra araştıra uzman olcam bu gidişle Tabi henüz sadece kese var içinde başka bir şey gözükmüyor... Haftaya cuma tekrar gel ozaman içinde yolk kesesini görücez dedi... Kalp atışı ne zaman dedim?? Ooooo sabırsızlanmak yok ona daha 2 -3 hafta var dedi Kısmet

Neyse sonra dediki ekrana tekrar bak bakalım ne görceksin... Bir de baktım ne göreyim 2 kese anammmm noluooo noluooo falan diorum böyle... Deli gibi gülüyorum şoktayım ama... İkiz mi istiyorsun dedi... İsterim de korkuyorum da dedim:18::18: zordur ikiz gebelik ama dedi.. daha bu haftalarda tam belli olmaz 2. gördüğümüz kese olmayabilir.. Su birikintisi yada pıhtı gibi bişi de olabilir dedi... Çünkü 2. gördüğümüz kese gibi şey diğerine göre daha küçük... Bakalım hayırlısı kızlar hala şoktayım Bir hafta nasıl geçecek bilemiyorum... Bir de olsa iki de olsa şu an bi sıkıntı gözükmüyor çok şükür

Sizlerden de güzel haberler bekliyorum...

iki kese yazısını okuyunca gözlerim doldu valla. acayip duygulandım. hayırlısı olur inşallah. kız senin haberini sabırsızlıkla bekleyeceğim :)))) Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

Kızlar, toplu alıntı ile nasıl cevaplanıyor bilmediğim için böyle cevap veriyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Doktor ne olur ne olmaz laboratuvar hatası da olabilir dese de ben artık inanmıyorum. Laboratuvar hatasının çok düşük bir ihtimal olduğunu kendi sürekli yeniledi çünkü. Yine de yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum tabii. Ne olur ne olmaz diye ama umudum yok açıkçası. Kendimi hazırlıyorum olacaklara. Allah bir dahaki seferde gerçekten yüzümü güldürür inşallah. Tabii önce eşimi affetmem lazım, dişlerimi yaptırıcam, tatile gidicem, denize giricem. Ekim gibi doktorumdan folik asit istiycem. Kasımda tutarsa aslan burcu aslan gibi bir oğlum ya da kızım olsun istiyorum. Planların tutmayabileceğini öğrendim artık. Kendimi her şeye hazırlıyacağım bundan sonra. Allahtan Hayırlısı....

Çok güzel haberler... Sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini/bebeklerini kucağına canım, valla hamilelik duygusallığı mı başladı ne gözlerim doluveriyor, ağlayasım geliyor böyle güzel şeyler okudukça :)

Helenas, gönlünü ferah tut, gün doğmadan neler doğar, iyi şeyler düşün iyi olsun...

OOO lili hadi bakalım ikiz annesimi olacaksın yoksa
canım ya ne iyi sizin doktorlarınız, bende kafama göre bi doktor bulsam iyi olacak. bizim doktorun hiç testle mestle alakası yok. ilk gittiğimde sadece hamilesin dedi bitti. başkada hiç bişey çıkmadı ağzından. bide özel hastane olacak. bende istiyorum böyle ahliller yaptırmayı falan bakalım 1 hafta sonra gideceğim ne olacak.

Canım valla bilmiorum ki öyle bişi attı ortaya doktorumuz ama kesin bişi sölemiyorum diye de altını çizdi bakamlım 1 hafta sonra belli olacak...
Canım sen hangi şehirdeydin? Çok kafana takılan bişi olursa bana söyle ben doktoruma sorarım

selam kızlar sabah kalktığımda çok fazla miktarda k.rengi akıntım oldu içinde kan zerreside vardı bir kısmı akıntı bir kısmı kan gibi sıvıydı hemen semt polikliniğine koştum önce normal usg ile baktı sonra vajnal usg ile baktı kesemi gördüm kızlaaaaaaaaaaaaaar minicikti yavrumun kesesi dr hemen merkez hastaneye gideceksin dedi hcg testi yapılacak dedi yine kan gruplarımızı sordu bizde kan uyuşmazlığı var iğne olacaksın dedi eğer ağrın olursa hemen acile git dedi ben hiçmi sevinemeyeceğim gebeliğime acaba herşeye rağmen o keseyi görmek dünyalara bedeldi şimdi kağıda bakıp bakıp bebeğimi seviyorum merkez hastaneye gitmek içinde eşimi bekliyorum bende birde rahim ağzına birşeyy tıkanmış gibi hissediyorum sizde varmı öyle birşey inşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlar...

hamileliği kesinleşen, yani dr. keseyi gördüğü andan itibaren tüm gebelere kan ve idrar tahlili yapıyor genel olarak. belki bir dahaki sefere yapacaktır sizin dr.unuz. ama sizde araştırın ve dr.unuza soru sormaktan kaçınmayın. hatta k.k'deki başka sayfalarda hangi ilde oturuyorsanız dr. önerisi alabileceğiniz yerler var.

canım benim yaaaa ne kadar çok sevindim anlatamam sana demiştim dimi kız ben sana

hayırlısı olsun canım. vajinal ultrasondan sonra mı hissediyosun bu tıkanıklığı ?

hayırlısı olsun canım. vajinal ultrasondan sonra mı hissediyosun bu tıkanıklığı ?

yok canım 2 gündür var ve tıkanıklığı hisseettiğimden beri k.rengi akıntı geliyor ama bugünkü beni çok korkuttu çok fazlaydı

minikkelebek ne yaptı acaba o da bugün gidecekti keseyi görmeye bende haftaya perşembe görecektim ama kısmet bugüneymiş :)

Son düzenleme:

Hayatım bak ne güzel çaresi varmış sıkı sık kontrolle inşallah atlatırsın bu sıkıntılı dönemi.... Sen de keselenmişsin bak ne güzel demekki yolunda gidiyor bir sıkıntı yok maşallah Hamilelik gerçekten zorlu bir süreç anne olarak sabırlı olmamız lazım bizim de ... Daha önümüzde uzuuun bir süreç var ... Bebeği görcez, kalp atışı duycaz testler mestler falan filan ... Ama yaşadığımız güzelliğin zevkini çıkarmayı da ihmal etmicez... Hem çok temkinli olucaz hem de bir o kadar rahat... Bebişlerimiz için... Rabbim bize mucizelerimizi verdi biz de kıymetini bilicez canım

canım nası sevindim adına anlatamam hadi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. tek veya 2 ne farkeder. sağlıklı olsun(lar)da inşallah. ayy 2 tane minik

Son düzenleme:
kıslar bende biraz önce öğrendim hamiş olduğumuuu HCG 3698,51 die yazıyor testte dr hamilesin dedi yarın için raddevu aldım kontrol için ilk bebeğim olucak tuhaf bir his var içimde

canım ben ne zaman herşey yolunda desem sevinsem birşey oluyor kısmet ne diyelim artık

kıslar bende biraz önce öğrendim hamiş olduğumuuu HCG 3698,51 die yazıyor testte dr hamilesin dedi yarın için raddevu aldım kontrol için ilk bebeğim olucak tuhaf bir his var içimde

Gözün aydın o zaman :) baya yüksek çıkmış bu arada HCG, benim ilk ölçtürmemde 264 falandı bu da 2,5 haftalığa denk geliyor sanırım. Forumdan takip ettiğim kadarıyla 2 günde iki katına çıkıyormuş bu rakam, sanırım oldukça büyük senin bebiş :) Benim de ilk hamileliğim çok tuhaf hissediyor insan kendini, umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

Amaann tanrıımmmm.ikiz mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…