Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar cuma günü yani hamile olduğumu öğrendiğim gün beta hcg 216 idi. salı günü tekrar kan vermiştim bugün sonucu gelmiş 1000 olmuş. ilerleme normal mi ne dersiniz?

canım çok sağol inşallah riskli bi durum yoktur.ben zaten çalışıyorum istediğimde yatıp dinlenemiyorum hep oturur vaziyetteyim
sürekli stresli bi işim var.sakin olamıyorum.doktora yarın gidip durumu anlatıcam inşallah kötü bişey söylemez.
yarın doktora anlatçam canım inşallah ben de kucaklarım sağ salim.ağrım da başladı işin kötüsü
canım gözün aydın çok sevindim bak korkulacak bişey yok ne güzelll

yarın haber veririm inşallah pericim 10:15 te randevum
eğer risk varsa rapor versin işe gelmicem çok canım sıkıldı

yok yok bişi yok merak etme sen psikolojik oldu şimdi bu ağrılar taktınya kafana .korkma allahın izniyle dualrımız seninle..

hamişler git gide çoğalıyor. hayırlı uğurlu olsun bakalım hepimize. dr.a ilk gidişinizde idrar ve kan tahlilleri yapılması gerekiyor. ben yaptırdım ve herşey çok iyiymiş. şükürler olsun. burada kesesini ilk görende benim galiba. inanın onu görmek bile bir moral oluyor insana. ama ilk 3 ayın riskinide unutmamak gerekli. 2 hafta sonra gel dedi dr.um. bakalım kesenin içinde görebilecekmiyim bebişimi oooooffffff ya 2 hafta geçer mi????

kızlar çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bende. bugün öğrendim sonucumu,4 haftalıkmışım :))) mutluyumm yaaaa :))))

kızlar cuma günü yani hamile olduğumu öğrendiğim gün beta hcg 216 idi. salı günü tekrar kan vermiştim bugün sonucu gelmiş 1000 olmuş. ilerleme normal mi ne dersiniz?
canım gayet güzel yükselmiş bence
mesaim bitti kızlar görüşürüz yarın
dua edin bana
canım aynen sende olduğu gibi bugün bende de k.rengi akıntı oldu bakalım ne dicek doktor sana
kızlar çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bende. bugün öğrendim sonucumu,4 haftalıkmışım :))) mutluyumm yaaaa :))))

tebrik ederim

Günaydın herkese;
Dün yaşadıklarımı bir bir anlatmak istiyorum size. Biliyorsunuz. 2 gün önceki b-hcg değerim 556 idi. Dün kendi doktoruma giderken hastaneye uğrayıp sonucu alalım dedik. Giderken yolda eşimle tartıştık. Zaten şehir dışındaydı yeni gelmişti. Herşeyimi stresimi yalnız yaşadım. Adam benim yanımda olup bana destek olacağına bugün hiç aramadın dedim diye kızdı ya. Var mı böyle bir şey? Zaten stresten ölüyordum. Hiç cevap vermedim. Sonra hastaneden sonuçları aldım ve yıkıldım. 658 !!! yani artmamış bile. geç döllenme değil düşük riski var. Yola koyulduk. Kendi doktoruma gitmek için. Yolda bir posta daha kızdı. O kadar sinirlendim ki anlatamam. İndir aşağı diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Ben sana kötü bişey demedim dedim sadece ama boğazım düğümleniyordu. 15 dak dayanabildim sadece. Deli gibi ağlamaya başladım. Ben ağlayınca naptığını anladı ama iş işten geçti. Doktora gidene kadar ağladım. Doktorum tahlile bakınca sana bunların ne anlama geldiğini söylediler mi dedi. Biliyorum düşük riski var dedim. Bana tek tek, dış gebelik ya da kimyasal gebelik ya da laboratuvar hatası olabileceğini anlattı. bunların ne anlama geldiğini falan. Sonra vajinal muayene oldum. Keseye benzeyen bişey var dedi. Büyük ihtimal dış gebelik değil de kimyasal gebeliktir dedi. Önce lekelenmen olacak sonra da kanaman başlayacak dedi. Sakin ol hiç panik yapma dedi. Bir ultrason kağıdı verdi elime. tekrar kan tahlili yaptır burda dedi. ve çıktık. çok üzüldüm. Kendimi çok hazırlamışım sanırım. Eşimle yaşadıkalrımda tuz biber oldu zaten. Kendini affettirmeye çalıştı. yemeğe çıktık falan ama baş ağrım tuttu erken kalkıp eve gelip yattım. işte şimdi de işe geldim. İşlere gömülmeden önce size bunları anlatmak istedim. Eşime çok kızgınım. Bana yaşattıkları o streste yanımda oalcağına beni daha çok üzdüğü için. Kendime kızgınım bu riski bile bile kendimi niye bu kadar çok alıştırdım diye. cumartesi yine kan vericem. annemlere geç gitmek zorunda kalıcaz. Dün doktor iyi bişeyler söyleseydi haber verecektim ama bu şekilde anlatmak istemiyorum.Eşimi de istemiyorum. yalnız başıma göğüsleyeceğim bu olayı. annemler geç gittik diye ağlatacak beni yine. İftara 1 saat önceden gittik diye(ki bikaç yere uğramamız gerekti) yapmadığını demediğini bırakmamıştı. bayramda kanamam olur diye düşünüyorum. Hiç ama hiç kimseye anlatmamıştım kızlar. Bi siz biliyordunuz. bir de eşim. Şimdi bunalrı anlatınca rahatladım.

İmzamı da kaldırıyorum.Gün içinde onu yüz kere okuyordum hevesimden. bu sene sonuna doğru çalışmalara başlayacakken böyle hamile kalınca şok olmuştum ilk başta şaşkınlıktan. Sonra öyle güzel alışmıştım ki. Allah sizlerin bebeklerini size bağışlasın. Hepsini sağ salim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirin inşallah. güzel doğum hikayelerinizi okumayı çok isterim. Hepinizi öpüyorum ve mutlu haberlerinizi bekliyorum bugün.

Son düzenleme:
kızlar günaydın. nasılsınız bakalım nası hissediyosunuz?
çok şükür ben iyiyim. yarın arife sonra bayram o yüzden mübarek cuma günü çok daha iyi hissediyorum :)))

senin benimkiden yüksek çıkmış maşallah benim hafta başında 5560 dı. hiç korkma herşey yolunda gibi gözüküyoo :)

cok icimi rahatlatın tesekkur ederım :)

kızlar aklıma gelmişken soruyim ya. sizinde karın bölgeniz hafif hafif bazen kaşınıyomu??? benim sık sık oluyo da

evet benımde öyle :) bıde kırpıklerımı eskısınden daha fazla ovusturuyorum hamılelıkten galıba :))

bana hıc gecmıcekmıs gıbıme gelıyor bayram sonunu beklıcem bende ama nasıl gelecek hıc bır fıkrım yok :\

canım çok üzüldüm ne diyceğimi bilmiyorum. nolur üzme sende kendini artık su akar yolunu bulur illa ki sende bebişine kavuşcasın bigün kısmet böyleymiş şimdilik. gerçekten çok üzgünüm

ne dıyecegımı bılemedım bogazım dugumlendı kaldı bu aralar halıyle hepımız esımızden daha cok ılgı ıstıyoruz + hormonlardakı degısıklıkler ınsanın duygusal yogunlugunu artırıyor amma erkekler bu olaya o kadar da kapsamlı bakamıyorlar yapıyla ılgılı onları suclamamak lazım ... gebelıgın ıcın ıse soyleyecek bısey bulamıyorum ama allahtan umut kesılmez yanı sonucta dıger ıhtımal da var degılmı..? hem olmadıysa su an bıle rabbımın ıyı bır nedenı vardır ınan bana bılıyorum sozlerımın senın ıcın tesellı olmayacaını ama ben genede bıl ıstedım ..

çok şükür ben iyiyim. yarın arife sonra bayram o yüzden mübarek cuma günü çok daha iyi hissediyorum :)))

günaydın canım :)) bende kendımı harıka hıssedıyorum gecı ben daha cok bayramın bıtmesını bekledıgım ıcın az sabırsızım :))

günaydın canım :)) bende kendımı harıka hıssedıyorum gecı ben daha cok bayramın bıtmesını bekledıgım ıcın az sabırsızım :))

aslında bende bayramın bitmesini bekliyorum ama yinde bayram diyince tatil akla gelio ve bu bol bol uyuycam demek oluyo zaten bayram sonrası da izne çıkıcam doktora gidicez bebeğimin bebeğiyle

aslında bende bayramın bitmesini bekliyorum ama yinde bayram diyince tatil akla gelio ve bu bol bol uyuycam demek oluyo zaten bayram sonrası da izne çıkıcam doktora gidicez bebeğimin bebeğiyle

cok güzel :)) inşallah bızde bu gun gıderız yoksa oyle yada boyle bayramın bıtmesını bekleyecegım :))

Kızlar merhaba, Ben en son pazartesi yaptırdım test hcg 264 tü, doktorum bana o zaman bir aksilik olmadığı sürece 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar 2 günde bir ölçüm yaptırıyo, değerleri kontol ediyorlar, benim de yaptırmam gerekiyor mu acaba diye sorular takılıyo aklıma bunları okudukça. Bir sıkıntım yok benim aşırı ağrım, yada kanamam falan. Doktora gitsem madem bişey yok niye geliyorsun demez mi? :) devlet hastahanesi doktoru sonuçta. Ne dersiniz?

Canım benim çok sevindim maşallah bebişine

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Canım benim herşeyde bir hayır vardır unutma... Rabbim böyle istedi ise bir bildiği vardır mutlaka... Eminim çok zordur ama kendini böyle böyle telkin etmeye çalış... Çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden...

Günaydın canım doktordan geldim ben de yazıcam birazdan:))

Canım ben geçen hafta salı yaptırmıştım düşük çıktı değerim 26,96 dı. Doktorum dedi ki istersen 1 hafta bekle ayada 2 gün sonra tekrar yaptır sen bilirsin... Ben dayanamadım yaptırdım tabi yaklaşık 3 kat artmıştı Bugün ilk kontrolume gittim dedim eee hcg bakmıcak mıyız ... Gerek yok herşey normal gidio bi anormallik olur ise ozaman tekrar istiyorum ben dedi ... ama bazı doktorlar düzenli istiyormuş dedim ... o da ben gerek görmüyorum çok istersen bakalım dedi ben de peki bakmayalım ozaman dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…