Tatlim benimde gecen hafta carsamba gunu ignem yapildi bugun gittim doktora yumurtalama olmus dedi benim cok asiri kasik agrim ve akintim olmustuKızlar çatlama iğnesi vuruldum 6gun önce,haliyle gebelik testleri yalanciktan pozitif çıkıyor, doktorum adet olursan ikinci veya üçüncü günü gel dedi, şimdi sırada ne var sizce adet olursam ne için çağırmış olabilir, bütün tahliller temiz çıkmıştı önceden tekrar mi tahlil yapcak? Bir de yumurtam catladi mi çatlamadi mi diye merak ediyorum sizce bugün gitsem bunun cevabını verebilir mi ultrasondan bakıp?
Tesekkur ederim tatlim :) gunler bi turlu gecmiyorEn az 12 gün kanda canım ama 14 den önce yapmayın diyorlar
Henuz gecmedi 5 gunum var daha 12ne kadar dayanabilirim en fazla sanirim insallah bu sefer hepimizin yuzu guler ..2
gun gectiyse ve iyi degerlendirdiysen bence test yap derim
İnşallah cnm bdn 1.5 sene her ay bekledim olmadı malesef şimdide aşılama yaptım bekliyorum rabbim yuzumuzu guldursun insallahHenuz gecmedi 5 gunum var daha 12ne kadar dayanabilirim en fazla sanirim insallah bu sefer hepimizin yuzu guler ..
allahim insaallah yuzunu guldurur canimİnşallah cnm bdn 1.5 sene her ay bekledim olmadı malesef şimdide aşılama yaptım bekliyorum rabbim yuzumuzu guldursun insallah
Ben pek degerlendıremedım umutsuzum bat 192
gun gectiyse ve iyi degerlendirdiysen bence test yap derim
Benimde eylul de 2 senem olucak bakalim hayirlisi surekli dusunmekte iyi degil ama dusunmeden de edemiyorum insallah guzel haberler veririz birbirimize:)İnşallah cnm bdn 1.5 sene her ay bekledim olmadı malesef şimdide aşılama yaptım bekliyorum rabbim yuzumuzu guldursun insallah
bende pek degerlendiremedimde 2.gunum bugun hasta olamdim bide sol kasigim cok agriyor hamilrlik belirtisimi adet mi bilmiyorumBen pek degerlendıremedım umutsuzum bat 19
Umarım hamilesındır adet belirtisiyle hamilelik belirtılerı aynı ..akıntı varmı pekıbende pek degerlendiremedimde 2.gunum bugun hasta olamdim bide sol kasigim cok agriyor hamilrlik belirtisimi adet mi bilmiyorum
Olabilir canım belirti varmı baska ..kizlar benimde batim bugün ama daha bisey yok dün bi damla kadar kan geldi ve bitti yerlesme olabilirmi ki acaba :)
akintim yok cok fazla sol kasigim cikacak gibi agriyor bide arada tuvalette yok denecek kadar az kahve akinti geliyor oda adet olacagimi bilmesem farkedilmez yaniUmarım hamilesındır adet belirtisiyle hamilelik belirtılerı aynı ..akıntı varmı pekı
olabilir canim benimde 2. gun olmadim daha ama 10 aydir umutlaniyorum olmuyor o yuzden test yapmak istemiyorumOlabilir canım belirti varmı baska ..
Olabilir ümitlenme hemen canım yarında olmassa test yap umarım vardırakintim yok cok fazla sol kasigim cikacak gibi agriyor bide arada tuvalette yok denecek kadar az kahve akinti geliyor oda adet olacagimi bilmesem farkedilmez yani
umitlenmiyorum zaten diger aylar hamileyim diye bekliyordum bu ay hasta olucam diye bekliyorum ☺Olabilir ümitlenme hemen yarında olmassa test yap umarım vardır
Böyle merak etmektense test yap nasıl durabılıyorsunuzolabilir canim benimde 2. gun olmadim daha ama 10 aydir umutlaniyorum olmuyor o yuzden test yapmak istemiyorum
cikmazsa uzulucem ama o yuzden yaomak istemiyorum kirmizilar geliceksede gelsin :)Böyle merak etmektense test yap nasıl durabılıyorsunuz
aynen bende bu ay boyleyımumitlenmiyorum zaten diger aylar hamileyim diye bekliyordum bu ay hasta olucam diye bekliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?