Umarım hamilesındır beklemek cok zorcikmazsa uzulucem ama o yuzden yaomak istemiyorum kirmizilar geliceksede gelsin :)
yalniz sol kasigim patlayacak gibi agriyor adet olucaksamda olayim artikayyy bilmiyorum cok kararsizimda seytan diyor git test al yap diger taraftanda yok yaa bu ayda bisey yok bosuna yapma umitlenme diyor :)
umarim hepimiz hamileyizdirUmarım hamilesındır beklemek cok zor
Sonuçta varsa çıkacak yoksada barı olmadığını bılıp en azından bıraz rahatlayacaksın boyle merak ıcınde beklemektenseayyy bilmiyorum cok kararsizimda seytan diyor git test al yap diger taraftanda yok yaa bu ayda bisey yok bosuna yapma umitlenme diyor :)
ayyy bilmiyorum cok kararsizimda seytan diyor git test al yap diger taraftanda yok yaa bu ayda bisey yok bosuna yapma umitlenme diyor :)
aslinda oyle tatlim ama her ay o mutsuzluk yokmu mahfediyor insani yaaaSonuçta varsa çıkacak yoksada barı olmadığını bılıp en azından bıraz rahatlayacaksın boyle merak ıcınde beklemektense
Biliyorum ben 3 aydır uğraşıyorum herdefasında hüsranaslinda oyle tatlim ama her ay o mutsuzluk yokmu mahfediyor insani yaaa
Günün gectimi canımCanm valla ben dayanamadım ha şimdi gidip test aldıp geldim.. ama beklemeye çalışıyorum en azından yarın sabah kadar
ayyy o zaman yap gitsin almisken nasil bekliyceksin yarina kadarCanm valla ben dayanamadım ha şimdi gidip test aldıp geldim.. ama beklemeye çalışıyorum en azından yarın sabah kadar
ben 10 aydir bekliyorum dusun her ay husranBiliyorum ben 3 aydır uğraşıyorum herdefasında hüsran
Günün gectimi canım
İnsallah var canım bak but ay taniştıklarım hamilelik haberlerını alıyorum belki sanada şans getırırımben 10 aydir bekliyorum dusun her ay husran
ben 10 aydir bekliyorum dusun her ay husran
Silikte olsa olsa cıkar ama bekle sen günün gecsın bazı testler de çıkmıyor olsa bıleYok daha 2 günüm var .. ama bu ay baya değişik duygular içerisindeyim..
ayyyy insaallah canim yaaa sonra dile benden ne dilersen:)İnsallah var canım bak but ay taniştıklarım hamilelik haberlerını alıyorum belki sanada şans getırırım
insaallah bebislerumiz bu ay gelir yaaa ben hic farkli hissetmiyorum kendimi heran adet olabilirim yani :)Benim de 1 sene oldu
ayyyy insaallah canim yaaa sonra dile benden ne dilersen:)
Silikte olsa olsa cıkar ama bekle sen günün gecsın bazı testler de çıkmıyor olsa bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?