Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Kızlar merhaba herkese. Benim bat bu cuma. Karnımda 1 haftadır adet sancısı gibi bir ağrı var. Sağ kasığıma da arada batmalar oluyor. 2 aydır kendimi dinlemiyorum yani bunlar psikolojik değil Adetim gününden önce gelmez ya gecikir yada gününde olur. Şimdi sizce gebelik testi için erken mi bat ı mı bekliyim? Cumartesi kan testi yaptırcam bu arada. Ama merak işte napıyım

Adet oldum ben kızlar bu ayda olmadı bal cirekotu ve tarcini yapacam inşallah bu ay hayırlısı olsun hakkımızda

Adet oldum ben kızlar bu ayda olmadı bal cirekotu ve tarcini yapacam inşallah bu ay hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlısı olsun canım üzülme. Kesinlikle yap denedim işe yarıyor yumurtalarım erkenden oluşmuş benim rabbimin şifa kaynakları işte her şeyinde bir mucize gizli

hayırlısı olsun canım üzülme. Kesinlikle yap denedim işe yarıyor yumurtalarım erkenden oluşmuş benim rabbimin şifa kaynakları işte her şeyinde bir mucize gizli
inşallah canım bakalım yarın başlayıp 10 gün yapacakmisim eşime de keçiboynuzu pekmezi yediricem hayırlısı olsun insallah

Kızlar ben yeni üyeyim ama epeydir bu konuları takip ediyordum. Ben 6 Temmuzda regly oldum. Ağustosun 3'de tekrar hastalanmam gerekiyordu. Hatta reglime 10 gün kala ağrılarım başladı. Yüzüm sivilcelendi. İştahım açıldı. Sürekli canım çikolata istiyordu. Dedim ki bu ay da hamile kalamadım. Hatta eşime dedim üzgün bir şekilde, bu ay yok. Gelecek aya artık falan diye. Adet günüm geldi karnım kasıklarım ağrıyo hastalanmadım. 2 gün geçti ağrılarım devam etti hala hastalanmadım. Cuma akşamı bi test alım yapım dedim. Hatta eşim boş ver sonra alırız falan dedi. Bende yok götür ben alıcam nöbetçi eczaneden dedim.Aldım yaptık baya belirgin çift çizgi çıktı. İnanamadım. Ertesi gün dr gittik. doktor alttan ultrasonla baktı valla bişey gözükmüyor kan tatili yapın dedi. Benimde mutluluğum kursağımda kaldı. Neyse adetim 3 gün geçince kan testim 193 çıktı. Dr düşük bi değer 2 gün sonra tekrar bakılması lazım katlıyor mu diye dedi. 2 gün sonra tekrar yaptım 427 çıktı. Şuan adetimin üstünden 1 hafta geçti, dr 10 gün sonra gelin bakalım dedi. Ama tabi ben çok heycanlı ve evhamlıyım. Zaten bu dr lar gerçelten çok tuaflar. Hiç bir şey söylemiyorlar. Umurları değil. Onların umru olamayabilir hergün aynı durumla defalarca karşılaşıyorlar. Ama sonuçta benimde ill kez çocuğum olacak. Onlar için abartılı bir heyecan. Ama benim için çok önemli. Sorularıma cevap alamıyorum. Tepkisizler yorum yapmıyorlar. Son hastasıydım bir an önce beni yollayıp çıkmanın derdinde. Neyse dua edin kızlar . İnşallah gebeliğim sorunsuzdur. Allah hepimize tez vakitte , sağlıkla ,mutlulukla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım bakalım yarın başlayıp 10 gün yapacakmisim eşime de keçiboynuzu pekmezi yediricem hayırlısı olsun insallah
hayırlısı olsun canım inşallah. KEçiboynuzunun kendisini kaynatıp içirirsen de çok işe yarıyor canım aklında olsun

kizlar bende esimle 10 gun once birlikte oldum dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde tuvalette peceteye kahverengi geliyor ama bariz bi kahverengi degil dikkat etmesen anlamazsin sizce hamile olabilirmyim bu kadar kisa surede testte cikarmi?

kizlar bende esimle 10 gun once birlikte oldum dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde tuvalette peceteye kahverengi geliyor ama bariz bi kahverengi degil dikkat etmesen anlamazsin sizce hamile olabilirmyim bu kadar kisa surede testte cikarmi?
Canım bugün de bekle bence artış olup olmayacağını iyi gör akıntının ondan sonra test yap

bende oyle dusunuyorum ama su saate kadar hicbir artiz yok hatta artik peceteye bile gelmiyor diyebilirim ama hamile olmadigimdanda em8n hissedyrm kendimi yaa

bende oyle dusunuyorum ama su saate kadar hicbir artiz yok hatta artik peceteye bile gelmiyor diyebilirim ama hamile olmadigimdanda em8n hissedyrm kendimi yaa
Canım bekle diyorum çünkü benim de senin gibi oldu ilk gün peçeteye akıntı geldi ertesi gün artış oldu. Umarım sen hamilesindir de o yüzdendir. Ama üzülmemek için bekle bence

insaallah canim hamileyimdir benimde gecen aylarda oyle olduda o yuzden pekumutlanmak istemiyorum zaten bu ay aklimda pek yoktu hamilelik

Kzlar benmde bat a 7 qun var bu ay klomen kullandm ilac iqne falan doktrmda beklio bebek bu ay ama bakalm ksmet ben cok sbrsizim kanda test yapsam ckarmi acaba yada erken qebelik testinde ck mrk edyorm yaaa ayrca rahim aqzi ck yumusadi bnm karnmda batma var kabizlik var goqslermde sislik ve hassasiyet var szce olma ihtimali varmidr

Mrb kızlar ben hiç umutlu degılim pek degerlendıremedım bu ay umarsamadım Nasıl olsa olmayacak

Ben olsam hemen yapardım dayanamazdım okadar

Hanımlar merhaba :) bende bu ay catlatma ignesi oldum igneden sonra ki 7. Gunum cok merak ediyorum insallah bu sefer olur bu sekilde olanlar testinizi kac gun sonra yaptiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…