hayırlısı olsun canım üzülme. Kesinlikle yap denedim işe yarıyor yumurtalarım erkenden oluşmuş benim rabbimin şifa kaynakları işte her şeyinde bir mucize gizliAdet oldum ben kızlar bu ayda olmadı bal cirekotu ve tarcini yapacam inşallah bu ay hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah canım bakalım yarın başlayıp 10 gün yapacakmisim eşime de keçiboynuzu pekmezi yediricem hayırlısı olsun insallahhayırlısı olsun canım üzülme. Kesinlikle yap denedim işe yarıyor yumurtalarım erkenden oluşmuş benim rabbimin şifa kaynakları işte her şeyinde bir mucize gizli
hayırlısı olsun canım inşallah. KEçiboynuzunun kendisini kaynatıp içirirsen de çok işe yarıyor canım aklında olsuninşallah canım bakalım yarın başlayıp 10 gün yapacakmisim eşime de keçiboynuzu pekmezi yediricem hayırlısı olsun insallah
kaynatim ama eşim içmedi inşallah bunu icerhayırlısı olsun canım inşallah. KEçiboynuzunun kendisini kaynatıp içirirsen de çok işe yarıyor canım aklında olsun
Hım anladım canım benim eşim severek içiyorda o yüzden demiştim. O zaman pekmezi dene bakalım.Havuç bulabilirsen iyi onu da yedir eşine sen de yekaynatim ama eşim içmedi inşallah bunu icer
Canım bugün de bekle bence artış olup olmayacağını iyi gör akıntının ondan sonra test yapkizlar bende esimle 10 gun once birlikte oldum dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde tuvalette peceteye kahverengi geliyor ama bariz bi kahverengi degil dikkat etmesen anlamazsin sizce hamile olabilirmyim bu kadar kisa surede testte cikarmi?
Canım bekle diyorum çünkü benim de senin gibi oldu ilk gün peçeteye akıntı geldi ertesi gün artış oldu. Umarım sen hamilesindir de o yüzdendir. Ama üzülmemek için bekle bencebende oyle dusunuyorum ama su saate kadar hicbir artiz yok hatta artik peceteye bile gelmiyor diyebilirim ama hamile olmadigimdanda em8n hissedyrm kendimi yaa
Kzlar benmde bat a 7 qun var bu ay klomen kullandm ilac iqne falan doktrmda beklio bebek bu ay ama bakalm ksmet ben cok sbrsizim kanda test yapsam ckarmi acaba yada erken qebelik testinde ck mrk edyorm yaaa ayrca rahim aqzi ck yumusadi bnm karnmda batma var kabizlik var goqslermde sislik ve hassasiyet var szce olma ihtimali varmidr
Ben olsam hemen yapardım dayanamazdım okadarGünaydın kızlar temmuzda pozitif olmadı bu ay ise reglim 2 gün geçti ama nedense kendimi hamile gibi hissetmiyorum test yapmakta gelmiyor içimden. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi kendimi heveslendirmek istemiyorum bende bilmiyorum..Birde çok stresliyim bu aralar ailevi sıkıntılarımız var çok mutsuzum belkide 3 yıldır beklediğim en mutlu olacağım zamanlar ama moral bozukluğundan uyuyamıyorum bile. Herşey bir sınav rabbim yardım etsin hepimize
Evet gunler gerçekten gecmiyor benim de iğneden sonra ki 7.gunum inşallah guzel haberler alirizBende artık ağustosta güzel haberler istiyormmm. 30 temmuzda klomen+çatlama iğnemi oldm. şmdi 8. Günüm. günlerr geçmiyorrrrrrr
En az 12 gün kanda canım ama 14 den önce yapmayın diyorlarHanımlar merhaba :) bende bu ay catlatma ignesi oldum igneden sonra ki 7. Gunum cok merak ediyorum insallah bu sefer olur bu sekilde olanlar testinizi kac gun sonra yaptiniz acaba
gun gectiyse ve iyi degerlendirdiysen bence test yap derimBen olsam hemen yapardım dayanamazdım okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?