Hepinize şimdiden merhaba arkadaşlar yeni üyeyim :)
Emin ol bu cevabı versek de dert. Her gun arayip daha yapmadiniz mi derler :) Insallah bu ay mujdeli haberler aliriz ama boyle sorup duranlara haber vermek istemem sırf gıcıklığına :)
Akıntı hiç olmadı canım, kasık ağrısı da olmadı, klomen kullanmıştım yumurtam 18 mm olmuştu, randevuları bugün doluydu yarina alabildim[/QUOTE]="sukrancemal, post: 47576323, member: 763175"]canım akıntın oldu mu yumurta akı gibi. kasığında falan ağrı yaptı mı çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki günler. Eğer öyleyse yumurtlamış olabilirsin. Gidersen görür doktor ultrasonda.
Bazen gerçekten çocuk yokmu dediklerində demek istediğim tek şey merak etme teyze yapicagim gün sana haber vericem :):):) gerçekten sabırrr
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHerkese günaydın kızlar çok şükür dün pozitifi gördüm ama tam anlamı ile sevinemiyorum geçen sene bir kaybım oldu ve kritik ilk 3 ay geçmeden de sevinemeyeceğim sanırım. Darısı olmayan tüm arkadaşlarımın başına inşallah. Akrabalardan ailelerimizde dahil kimseye söylememe kararı aldık geçen sene çok zor zamanlar geçirdim insanlar bilince daha kötü sana üzgün gözlerle bakmaları neden oldu diye sormaları sürekli açıklama yapmak çok yordu beni. İnşallah rabbim sağ sağlim kucağımada almayı nasip eder dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin.
Aminn İnşallahHerkese günaydın kızlar çok şükür dün pozitifi gördüm ama tam anlamı ile sevinemiyorum geçen sene bir kaybım oldu ve kritik ilk 3 ay geçmeden de sevinemeyeceğim sanırım. Darısı olmayan tüm arkadaşlarımın başına inşallah. Akrabalardan ailelerimizde dahil kimseye söylememe kararı aldık geçen sene çok zor zamanlar geçirdim insanlar bilince daha kötü sana üzgün gözlerle bakmaları neden oldu diye sormaları sürekli açıklama yapmak çok yordu beni. İnşallah rabbim sağ sağlim kucağımada almayı nasip eder dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn İnşallahHayırlı olsun canımm. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
Predictor early yaptım ve silik çizgi hemn çıktı 2 gün sonra bdaha test yaptım tam kırmıI çıktı bence hamilesin canm :)Azonce ilk idrarla test yaptim kizlar gunlerdir sonradan cikan silik cizgi bugun hemen cikti umitlenmek istemiyorum ama yapamiyo insan :/
Adet gunumdeyim,bugun zor gecicek
Sizde durumlar nasil?
Hayirlisi olsun canim tebrik ederimPredictor early yaptım ve silik çizgi hemn çıktı 2 gün sonra bdaha test yaptım tam kırmıI çıktı bence hamilesin canm :)
Üzülme canım hayırlısı olsun onur aya inşallah hamile kalırsın benim adetim 6 gün geçti terlerim hep negatif bekliyorum hala bende ne bekliyorsam doktora da gitmedim hayırlısı diyorum hep rüyamda 2 rakamını gördüm anlamına 2 vakte kadar isteğim gerceklesecekmis inşallah hayırlısı dedik bekliyoruz sende çok üzülme Allahım sevdiği kulunun duasını çok duymak istermiş sürekli dua et sen o yüzden isteğini geciktirir mis sevmediğiniz duasında hemen gerçekleştirilmiştir bidaha sesini duymayım diye sen bol bol dua et inşallah Allah kabul eder.Hayirlisi olsun canim tebrik ederim
Aynen bu sekilde net cizgiyi gormeden asla umitlenmiycem artik bende
Ayyy canim benim cok tesekkur ederim bol bol meryem suresi okuyalim insallahÜzülme canım hayırlısı olsun onur aya inşallah hamile kalırsın benim adetim 6 gün geçti terlerim hep negatif bekliyorum hala bende ne bekliyorsam doktora da gitmedim hayırlısı diyorum hep rüyamda 2 rakamını gördüm anlamına 2 vakte kadar isteğim gerceklesecekmis inşallah hayırlısı dedik bekliyoruz sende çok üzülme Allahım sevdiği kulunun duasını çok duymak istermiş sürekli dua et sen o yüzden isteğini geciktirir mis sevmediğiniz duasında hemen gerçekleştirilmiştir bidaha sesini duymayım diye sen bol bol dua et inşallah Allah kabul eder.
İlk öncelikle stresden uzak dur rahat bırak kendini ben 3 aylık evliyim ve baştan beri korunmuyoruz 2 ay olmayınca çok korkmuştm her ay stresten ölcektim bu ay hastalandım ve dedim ki hiç ümidim yok hamile filan olmama dedim sonra adetime 10 gün kala belirtilerm başladı folik asit kullanıyomusun bşde keçi boynuzu özü öneririm eşin ve sanaAyyy canim benim cok tesekkur ederim bol bol meryem suresi okuyalim insallah
inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin ❤Ayyy canim benim cok tesekkur ederim bol bol meryem suresi okuyalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?