hissediyorum bu ay olucaklar:)benimde 20 ay oldu...:)
oooo hamilemisin o zaman simdi insaallah testte kocaman bir kirmizi cizgi gorursu yaaa :)Zaten bi kaç gün önce test yaptım çok silik çizgiyi gördüm busefer başka test aldım en azından bir kaç saat beklim sıvı tüketmeden
İnsallah bu ay hepimiz guzel haberler alırızbenimde 20 ay oldu...:)
sonucu sabirsizlikla bekliyorum canimoooo hamilemisin o zaman simdi insaallah testte kocaman bir kirmizi cizgi gorursu yaaa :)
aynı gün sayıyoruz canım.test yaptın mı hafif bi silik çizgi çıktı bende....umutlanmayım dedimYok daha 2 günüm var .. ama bu ay baya değişik duygular içerisindeyim..
zaman yap canım kesın çıkar sımdı bekliyoruz ıtıraz yokBenim de 1 sene oldu
İnsallah bu ay hepimiz guzel haberler alırız[/QUOTE AMİN CANIM.....AMİN
oooo hamilemisin o zaman simdi insaallah testte kocaman bir kirmizi cizgi gorursu yaaa :)
aynı gün sayıyoruz canım.test yaptın mı hafif bi silik çizgi çıktı bende....umutlanmayım dedim
O
zaman yap canım kesın çıkar sımdı bekliyoruz ıtıraz yok
guz3l sonuclarini bekliyoruz canimİnşallah canım ya :))
valla bende sabahtan beri adet oldum diyip diyip tuvalete gidiyorum zorla adet oldurucam kendimi. :)Ayıptır söylemesi daha yeni tuvalete gitmiştim biraz beklim
valla bende sabahtan beri adet oldum diyip diyip tuvalete gidiyorum zorla adet oldurucam kendimi. :)
insaallah canim umudum yokta aksama yada yarin sabah kirmizilar goruncek gibiİnşallah olmazsın canm
Olabilir canım belirti varmı baska ..
test icin bekliyoruz canim sabirsizliklainsaallah canim umudum yokta aksama yada yarin sabah kirmizilar goruncek gibi
Adet belirtilerıyle aynı biliyorsun insallah vardır herkesın kı farklı sonuçta bişeyler dıyıp aklını karıstırmayımDün kasiklarimda baya bi batma oldu sirtimda felaket agriyordu bugün sabahda adet olcakmis gibi karnim agriyordu sonrada gecti suan sadice belim agriyor
Adet belirtilerıyle aynı biliyorsun insallah vardır herkesın kı farklı sonuçta bişeyler dıyıp aklını karıstırmayım
h canim hamilesindifInsallah canim :) 2 gebelik gecirdim ikisininde belirtisi bir degildi malesef sonu hüsran olduda bakalim hayirlisi :) bu ay ama icime hamile kalcam diye doguyiordu hep
Test yapıp buraya resım atmayı unutmayın hadı yapın cıkar varsa zaten beklemenın alemi yok cok sabırsızım nasıl beklıyorsunuzaynı gün sayıyoruz canım.test yaptın mı hafif bi silik çizgi çıktı bende....umutlanmayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?