Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ TESTİME...2 GÜN VAR ADETİMEE

Eklentiler

• 13989632_10154329874042508_968553019_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 53
Belirgin çift çizgiydi bendeki canım gebelik yok sanırım geçen benimde böyle çıktı mens oldum ertesi gün. Birde adetinden birkaç gün geçince net çıkıyor.

Belirgin çift çizgiydi bendeki canım gebelik yok sanırım geçen benimde böyle çıktı mens oldum ertesi gün. Birde adetinden birkaç gün geçince net çıkıyor.
doğru diyosun canım iki gündür ince hafif cizgi çıkıyor.eczacım 4 gün geçsin öyle cıkar dedi de.normalde hiç cıkmazdı belirmezdi.bakalım beklicem diğerini de yükleyim dedim de beceremedim

Benim 4 gün geçti testi öyle yaptım kırmızı çift çizgi çıktı. Ama sol kasıkta çok ağrı var korkuyorum dış gebelik olabilir yada mol gebelik tekrarlar diye. Henüz dr gitmedim

Benim 4 gün geçti testi öyle yaptım kırmızı çift çizgi çıktı. Ama sol kasıkta çok ağrı var korkuyorum dış gebelik olabilir yada mol gebelik tekrarlar diye. Henüz dr gitmedim
ya benim diş ağrım var o yüzden öğrenmek istedim.ilaç almadım da zor duruyorum..sey ağrım var fena birde.sol kasık benim de .

Bizde bu ayki calismalara basladik ama ozel bir cabamiz yok sadece olursa olsun diyoruz bu ay

Bende bu kürü yapıyorum umut oldun bana canım zaten adetim biteli kasiklarimda kasilma ve batma hareketlenme gibi seyler var insaAllah sonu güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…