insaall
h canim hamilesindif
İnsallah CanimInsallah canim :) 2 gebelik gecirdim ikisininde belirtisi bir degildi malesef sonu hüsran olduda bakalim hayirlisi :) bu ay ama icime hamile kalcam diye doguyiordu hep
ben biraz daha beklemeyi dusunuyorumTest yapıp buraya resım atmayı unutmayın hadı yapın cıkar varsa zaten beklemenın alemi yok cok sabırsızım nasıl beklıyorsunuz
Canım bırsey göremiyorum burdanKIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ TESTİME...2 GÜN VAR ADETİMEE
tek cizgi sanirim tam anlayamadimKIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ TESTİME...2 GÜN VAR ADETİMEE
Silikse gozukmeyebilir burdanCanım bırsey göremiyorum burdan
doğru diyosun canım iki gündür ince hafif cizgi çıkıyor.eczacım 4 gün geçsin öyle cıkar dedi de.normalde hiç cıkmazdı belirmezdi.bakalım beklicem diğerini de yükleyim dedim de beceremedimBelirgin çift çizgiydi bendeki canım gebelik yok sanırım geçen benimde böyle çıktı mens oldum ertesi gün. Birde adetinden birkaç gün geçince net çıkıyor.
KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ TESTİME...2 GÜN VAR ADETİMEE
tamm cnm yapcam beklicem artıkValla canim ben cok silik bi cizgi gördüm gibiyim 2 gün bekle bitane daha yap
git al :) haydinbende gidiyorum bi test alicam yaaa 2. gunde bitmek uzere bakalim ne cikacak
ya benim diş ağrım var o yüzden öğrenmek istedim.ilaç almadım da zor duruyorum..sey ağrım var fena birde.sol kasık benim de .Benim 4 gün geçti testi öyle yaptım kırmızı çift çizgi çıktı. Ama sol kasıkta çok ağrı var korkuyorum dış gebelik olabilir yada mol gebelik tekrarlar diye. Henüz dr gitmedim
kızlar yardım edecek kimse yok mu ?Kızlar ben de pazartesi çatlatma iğnesi oldum ama akıntı gelmedi henüz acaba yumurtlama olmadı mı
Bende bu kürü yapıyorum umut oldun bana canım zaten adetim biteli kasiklarimda kasilma ve batma hareketlenme gibi seyler var insaAllah sonu güzel olur canımKizlarrr doktordan geliyorum şimdi. Sağ tarafımda güzel güzel yumoslar oluşmuş olmaya da devam ediyor doktor şaşırdı erken olmuş diye ağrılarım da i yüzdenmiş. Erken adet olduğum için ve az geldiği için herihtimale karşı test istedi bakalım ne çıkacak. Ballı corekotu kürü kullandığımı söylemedimtabi ki
İlaç içme her ihtimale karşı gebelik olursa sıkıntı olur. Geçen sene sadece parol serum takmışlardı bana fena sırtım tutulmuştuya benim diş ağrım var o yüzden öğrenmek istedim.ilaç almadım da zor duruyorum..sey ağrım var fena birde.sol kasık benim de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?