hayırlı olsun cnm inşallhhh :)Bende bu kürü yapıyorum umut oldun bana canım zaten adetim biteli kasiklarimda kasilma ve batma hareketlenme gibi seyler var insaAllah sonu güzel olur canım
canım inan bilmiyorum.insallh yumurtlamışşındır.kızlar yardım edecek kimse yok mu ?
Benim de öyle olmuştu canım kist ya da enfeksiyondan korkmuştum kürün bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim ama Raabimin şifa mucizeleri çok şükür iyi geldi hepimize şifa olsun rabbim hayırlısıyla güzel sağlıklı yavrular nasip etsin hepimizeBende bu kürü yapıyorum umut oldun bana canım zaten adetim biteli kasiklarimda kasilma ve batma hareketlenme gibi seyler var insaAllah sonu güzel olur canım
Korkma canım hayırlısı neyse o olsun.ayyy hatta eminim negatif cikicakk
Kesinlikle canım aminnn inşallahsukrancemal novasa
inşaAllah çörekotunun ölümden başka herseye çaresi var zaten çok şükür yaratana verene yemeyı nasıp edene inşAllah sonucunu alıcaz güzel haberler paylaşıcaz
evet canim tabiki once hayirlisi sonra allah bebislerimizi nasip etsein yaa artikKorkma canım hayırlısı neyse o olsun.
negatifte cıkarsa cıksıın önümüze bakarız..hayat var önümüzde kocaman..yap için rahat etsin.ayyy hatta eminim negatif cikicakk
canım inşallh ya.ben soğan kürünü bitirdim.bu ay da çörekotuna başlarım :)sukrancemal novasa
inşaAllah çörekotunun ölümden başka herseye çaresi var zaten çok şükür yaratana verene yemeyı nasıp edene inşAllah sonucunu alıcaz güzel haberler paylaşıcaz
masalcım ümitsiz olma ..bende zamanını beklıyorum.20 ay oldu bnm de..esim diyor ki hiç mi kaybetmessin umudunu diyorum ki umutsuz olanı Allah da sevmez diyorum.calışmalara devam kuzu....Malesef test yaptım ama negatif
bende yaptim benimde negatif canim yaaa bakalim yarina kadar adet olmazsam sabah bidaha yapicamMalesef test yaptım ama negatif
Dun yaptigim test ve cok mutlu oldum.hic beklemiyordum adetimden tam 3 hafta gecti. Test pozitif sanirim.t ve c haftleri var onlar ney anlamadim.ama pozitiftir insallah.resimini de koydum cvplarinizi bekliyorum.hemde bugun dogum gunumTemmuzda da olmadi ama karamsarlik yok hanimlar. Agustos bizi bekliyor insallah hepimizden guzel haberler aliriz...
canım hamilesin hayırl olsun.hemen folik asit alımına başlaman gerekiyor.doktoruna git yarın.dualarını eksik etme hamile kalmak isteyenlere..tebriklerDun yaptigim test ve cok mutlu oldum.hic beklemiyordum adetimden tam 3 hafta gecti. Test pozitif sanirim.t ve c haftleri var onlar ney anlamadim.ama pozitiftir insallah.resimini de koydum cvplarinizi bekliyorum.hemde bugun dogum gunum
masalcım ümitsiz olma ..bende zamanını beklıyorum.20 ay oldu bnm de..esim diyor ki hiç mi kaybetmessin umudunu diyorum ki umutsuz olanı Allah da sevmez diyorum.calışmalara devam kuzu....
canım hamilesin hayırl olsun.hemen folik asit alımına başlaman gerekiyor.doktoruna git yarın.dualarını eksik etme hamile kalmak isteyenlere..tebrikler[/QUOTEinsAllah yarin gidicem.Rabbim isteyen herkese versin insAllah sabir lazim hamile olmak icin.ben hep sabrettim elbet olur dedim.hic kafaaya takmadim.sabrin sonu selameettir.Allah tan hep hayirlisini istedim.Allahim da hayirlisini verir insAllah.yalniz ben kendimi hamileymisim gibi hissetmiyorum
bende yaptim benimde negatif canim yaaa bakalim yarina kadar adet olmazsam sabah bidaha yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?