Dun yaptigim test ve cok mutlu oldum.hic beklemiyordum adetimden tam 3 hafta gecti. Test pozitif sanirim.t ve c haftleri var onlar ney anlamadim.ama pozitiftir insallah.resimini de koydum cvplarinizi bekliyorum.hemde bugun dogum gunum
Bende dayanamiyom zaten ymn ederm catlycam merakmdan snce ihtimal varmiBen olsam hemen yapardım dayanamazdım okadar
insaallah en kisa zamanda canim bebislerimiz merhaba der bizeHakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım.. ümidimizi kaybetmeyelim.. inşallah bi gün bizde hamiş olacağız..
Kaç gün gecikti canım ?yaaa ama ben hala hasta olmadim yaaa
Dualariamla bebisi olmayan herkes icin Allah tez vakitte herkese tattirir bu duyguyu insAllahHayırlı olsun canım.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. bizede dua et..
Ben beklemiyodum boyle birsey cunku surekli adet gecikmelerimin sebebi iltihap di bu ayda kesin ondandir dedim ama meger degilmis hamisim ama nedense hamile oldugumu neden hic hissetmiyorum sanki degilim gibiBende dayanamiyom zaten ymn ederm catlycam merakmdan snce ihtimal varmi
bugun 2. gun canim hic gecikmez benim normalde hatta biz ablamla birlikte oluruz adet donemlerimiz ayni ona bakarsak 4 gun olmusKaç gün gecikti canım ?
Tebrikler canim bende hamileyimKizlaar test yapdimm Hamileyimm
ayyy canim olabilirde seni uzmek gibi olmasin benimde varla yok arasi kahve leke geliyordu test yaptim birsey cikmadi amaHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Hadi ya :/ peki vaji. Islaklik varmiydi yani benim suan normalden daha kaygan daha yumusak gibi hissediyorum ay insan farklilik ariyor resmen ya kusura bakma acik oldu birazayyy
ayyy canim olabilirde seni uzmek gibi olmasin benimde varla yok arasi kahve leke geliyordu test yaptim birsey cikmadi ama
Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Kaç gün gecikti adetin ?Kizlaar test yapdimm Hamileyimm
Test yapmadın mı ?bugun 2. gun canim hic gecikmez benim normalde hatta biz ablamla birlikte oluruz adet donemlerimiz ayni ona bakarsak 4 gun olmus
iste ara ara tuvalete gidince gelmek istemeyen bir kahverengi leke geliyor bazen islaklik falan pek hissetmedim sanki yada ben belirti aramadim bilmyrm sadece sol kasigim agriyor cokkHadi ya :/ peki vaji. Islaklik varmiydi yani benim suan normalden daha kaygan daha yumusak gibi hissediyorum ay insan farklilik ariyor resmen ya kusura bakma acik oldu biraz
yaptim bugun ama negatif ciktiTest yapmadın mı ?
Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberleri vermek isterim insallah olumlu olursa :)iste ara ara tuvalete gidince gelmek istemeyen bir kahverengi leke geliyor bazen islaklik falan pek hissetmedim sanki yada ben belirti aramadim bilmyrm sadece sol kasigim agriyor cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?