ayy aynen benimde silik falan cikardi herhalde olsa yada erken gebelik testlerindenmi alsak bilemedimKızlar bugün yaptığım test buydu.. en ufak bi çizgi bile yok..
insaallah canim belki sende vardir test yapinca cikar ☺Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberleri vermek isterim insallah olumlu olursa :)
ahhh canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bekle bakalım canım ya belki geç döllenmedir. Adetin gelirse de hayırlısı değilmiş de. Hamile kalıp kaybetmek daha kötü inan. Hayırlı ne zamansa o zaman hamile kalalım inşallahyaptim bugun ama negatif cikti
Tebrikler canim bende hamileyim
10 aydir bekliyoruz canim yaaa bide 10 aydir hic aksamadi bu sefer boyle olunca acaba dedim ama degilmisBekle bakalım canım ya belki geç döllenmedir. Adetin gelirse de hayırlısı değilmiş de. Hamile kalıp kaybetmek daha kötü inan. Hayırlı ne zamansa o zaman hamile kalalım inşallah
Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Kaç gün gecikti adetin ?
Ederimm tabikide:)tesekkur ederim insaallah bize bol bol dua ett
Kan testi mi yaptirdin canım yoksa idrar mı ?Sagol canim batim bugün ama dün bi damla kadar kan geldigi icin süphelendim yerlesme kanamasiymis
ay kızlar ben tam okuyamadım ne bu kür nasıl yapılıyoBenim de öyle olmuştu canım kist ya da enfeksiyondan korkmuştum kürün bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim ama Raabimin şifa mucizeleri çok şükür iyi geldi hepimize şifa olsun rabbim hayırlısıyla güzel sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize
Haftasonu yaparim diye dusunuyorum daha bgun 1 gun gecmis olacak canim umitlenmiyim bos yereinsaallah canim belki sende vardir test yapinca cikar ☺
kahverengi lekelenmen falan yoksa o zaman hamilesindir canimHaftasonu yaparim diye dusunuyorum daha bgun 1 gun gecmis olacak canim umitlenmiyim bos yere
Kahverengi mi anlamadim ama boyle turuncumsu degisik bi renk oldu ondan oncede 2 damla pembe su gibi gelmisti ic camasirimdan tam anlamadim rengini ama pembeye benzettim. Dun ped taktim bugünkü gelen turuncuya benziyodu yani acik kahverengide denebilir anlamadm peceteye silincede sari geldikahverengi lekelenmen falan yoksa o zaman hamilesindir canim
benimde kahve sari degisik bsiey insaallah gec dollenmedirde hamis cikariz yaaa cok istiyorum benKahverengi mi anlamadim ama boyle turuncumsu degisik bi renk oldu ondan oncede 2 damla pembe su gibi gelmisti ic camasirimdan tam anlamadim rengini ama pembeye benzettim. Dun ped taktim bugünkü gelen turuncuya benziyodu yani acik kahverengide denebilir anlamadm peceteye silincede sari geldi
Kan testi mi yaptirdin canım yoksa idrar mı ?
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımIdrar testi yapdim canm :)
Insallah canim ya sol bacagimda bi sizi var ama bu adet olmadan oncede olurdu :/ oof beklemek cok zorbenimde kahve sari degisik bsiey insaallah gec dollenmedirde hamis cikariz yaaa cok istiyorum ben
benimde sol kasik agrisi deli gibi erken gebelik testi aldim bide ama yapsammi bilemedimInsallah canim ya sol bacagimda bi sizi var ama bu adet olmadan oncede olurdu :/ oof beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?