Canim hic bilmiyorum icinden ne geliyorsa onu yap. Ben 4 5 gun gecmeden test yapmamayi dusunuyorum hayal kirikligina ugramaktan daha iyidirbenimde sol kasik agrisi deli gibi erken gebelik testi aldim bide ama yapsammi bilemedim
biraz bekliyim mesanem bi dolsun bakalim ondan snra yaparim insallah bisiler cikar yaaa bu aksam cikaricam ben o cocugu gun yuzuneCanim hic bilmiyorum icinden ne geliyorsa onu yap. Ben 4 5 gun gecmeden test yapmamayi dusunuyorum hayal kirikligina ugramaktan daha iyidir
biraz bekliyim mesanem bi dolsun bakalim ondan snra yaparim insallah bisiler cikar yaaa bu aksam cikaricam ben o cocugu gun yuzune
ayyy insaallah canim yaaa ☺kiz guldurdun aksam aksam hadi bakalim insallah cikarirsin darisi cumlemize
Haber et ama bak :) insallah hayirlisi olsun hakkimizdaayyy insaallah canim yaaa ☺
Canım yarın bırdaha yap üzülme canım Zaman ı var demekkıbugun 2. gun canim hic gecikmez benim normalde hatta biz ablamla birlikte oluruz adet donemlerimiz ayni ona bakarsak 4 gun olmus
Hayır olsun canım :))Kizlaar test yapdimm Hamileyimm
Bende dayanamiyom zaten ymn ederm catlycam merakmdan snce ihtimal varmi
test bozuk cikti yaaaHaber et ama bak :) insallah hayirlisi olsun hakkimizda
amin insaallah hayirlisiyla bebegini alirsin kucaginaKızlar ben aranıza yeni katıldım iki gün önce pozitifi gördüm inanılmaz bir duyguydu Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :)
evet canim zamani varda biz sabirsisiz artikCanım yarın bırdaha yap üzülme canım Zaman ı var demekkı
Teşekkürler :)amin insaallah hayirlisiyla bebegini alirsin kucagina
Kanda adet gününden önce bile çıkıyor ama idrarda en azından adet günü beklenmesi daha iyi. Ama arkadaşımın adet gününden önce idrarda çıkmıştıbiraz bekliyim mesanem bi dolsun bakalim ondan snra yaparim insallah bisiler cikar yaaa bu aksam cikaricam ben o cocugu gun yuzune
Insallah canim :)Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
canim adetimin 2. gunu bugun bitmek uzere hicbirsey cikmiyor valla sinirde. olucdmKanda adet gününden önce bile çıkıyor ama idrarda en azından adet günü beklenmesi daha iyi. Ama arkadaşımın adet gününden önce idrarda çıkmıştı
iliskiden kac gun sonra cikti canim
ayyy insaallah bizimde cikar yaaaaValla onu bilmiyorum canim zaten biz adet biter bitmez bi gün arayla iliskiye giriyorduk tutsun diye iste son 1 haftadir birakdik 10.temmuzda adet oldum 14 e kadar bugünde idrarda cikti
arkadasim bize dua et yaaaaValla onu bilmiyorum canim zaten biz adet biter bitmez bi gün arayla iliskiye giriyorduk tutsun diye iste son 1 haftadir birakdik 10.temmuzda adet oldum 14 e kadar bugünde idrarda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?