Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Tatlim benimde gecen hafta carsamba gunu ignem yapildi bugun gittim doktora yumurtalama olmus dedi benim cok asiri kasik agrim ve akintim olmustu
Ben de senden bir gun önce iğne vuruldum canım, ne agrim ne akıntınım oldu, çatlamadi diye merak ettim doktora gittim dün catladi ve herşey yolunda dedi, inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur, sen kaç yıllık evlisin?

salcan .!.:
pazartesi çatlatma iğnesi oldum ama akıntı gelmedi henüz acaba yumurtlama olmadı mı
Ben de gecen hafta sali gunu catlatma ignesi olmuştum bende de akıntı falan olmadı ama çatlamış canım,doktor soyledi

Benim de bata 8 gun var canım ben de klomen kullandim , çatlama iğnesi vuruldum testler sürekli pozitif çıkıyor ama iğnenin etkisi geçmediginden

Benim de bata 8 gun var canım ben de klomen kullandim , çatlama iğnesi vuruldum testler sürekli pozitif çıkıyor ama iğnenin etkisi geçmediginden
Bende gecen hafta çarşamba günü oldum benim adetlerim duzensiz oldugu icin ne zaman yapmam konusunda kararsizim iğneden 12 gun sonra iyi mi

Benim solum da yumurtam olusmus ama asiri derece de sag tarafimda kasik agrim oldu cok fazla sonra akintim geldi bugun doktora gittim yumurtalama olmus dedi bilmiyorum bu ay cok umutluyum 1 ay sonra 2 senem olucak 1.5 senedir istiyoruz

Arkadaslar bat a 6 gün var ovulasyone testi yaptim negatif illaki hamilelik ovulasyon testinde çıkar mı ki umudumu keserim mi bu ay

Bu akşam üstü burnuma bi anda kış hurmasının (turuncu yuvarlak olanlardan) kokusu geldi canm çekti.. kendi kendime dedim hamile olsam eşim benden çok çeker
Ah ahh en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah.. :)) Rabbim sen büyüksün bizlerede annelik duygusunu tattır.. kucaklarımızı boş bırakma YaRabbim..

bende hala hasta olmadim arkadasim yaaa neyimz varki acaba :)

bende pazarda elma gormustum eksi elma hala canim istyr ama diyette oldugum icin almadim hamileysem alicam demstm test negatif ckti iki uzuntu birden yasadim

Arkadaslar bat a 6 gün var ovulasyone testi yaptim negatif illaki hamilelik ovulasyon testinde çıkar mı ki umudumu keserim mi bu ay

Canim bende o ovulation testini denedim merakdan valla bende 2. Cizgi silikdi yani negatif oliyor batima2 gün kala ama hamileymisim :)

ay kızlar ben tam okuyamadım ne bu kür nasıl yapılıyo
Canım 12 silme tatlı kaşığı öğütülmüş corekotu. 10 çay kaşığı tarçın. 10 yemek kaşığı saf balı karıştırıp adetim 2. Gününden 12 gününe kadar sabah akşam aç karnına birer tatlı kaşığı yiyorsun. Ve güzel güzel yumurtaların oluşuyor inşallah Rabbime şifa niyetine dua ediyorum öyle yiyorum ben.

çörekotu kürünü araştırdım buldum ama bu ay bizim ilk denememiz bakalım belki kullanmama ihtiyacım kalmaz eğer olmazsa eylülde kullanırım bende formda araştırdım biraz baya iyi seyler yazmıslar
Ise yarıyor canim daha 8 gün kullanmama rağmen hem de dün doktora gitmiştim erken oluşmuş yumurtaların diye şaşırdı kür kullanıyorum diyemedim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…