Kizlaar test yapdimm Hamileyimm
ayyy canim evde test yoktu yapamadim ama gelen gidende yok yaaa ☺ilgincbir donemdeyim suanda
Sagol canimm :) darisi sizin basinizaÇok sevindim canım tebrik ederim
valla kahve geliyor ama bakalim boyle olursa bitince giderim doktora benim ilk d3fa gecikti boyleKiz hicmi merak etmiyorsun ben catlardim valla :) hamile degilsende bu gecikmeden dolayi doktora git ben 4 ay boyunca gecikmeli adet oliyordum ve hamile kalmiyordum megersem süt geliyormus gögüsumden sütde bildigimiz gibi koriyor ilac tedavisine baslayip ilk ayda hamile kaldim
valla canim ben bsiey goremedim yaaaMerhaba kızlar bata 4 gün ve biri net biri silik egri çizgilerim var bu ne şimdi ya
Çok silik yani hayaletmi ne diyorlar öle canım fotoda çok az çıktı aynenvalla canim ben bsiey goremedim yaaa
ayyy bilmiyorumki canim istersen bi test daha al yapÇok silik yani hayaletmi ne diyorlar öle canım fotoda çok az çıktı aynen
Merhaba kızlar bata 4 gün ve biri net biri silik egri çizgilerim var bu ne şimdi ya
Bekliyorum insallah güzel haberler verırsınız olamasa üzülme Zaman'ı vardırDayanmyrm bu qun bi erken qebelik testi alip bakcam ins ckar ckmazsada hayrlisi artik sizide haberdar ederim
Test ıcın erken ama kanda çıktığını bıliyorum canımKızar bat a 6 gün var ve meraktan catliycam ovulasyon testinde görünür diye onu yapıyom oda silik cizgi... geBalık testi yada kan testi için çok erken mi yaptıysam mi
Erken yaptıgın icin siliktır adet gününde bır test daha yap canımMerhaba kızlar bata 4 gün ve biri net biri silik egri çizgilerim var bu ne şimdi ya
ım erken olduğu icin ıdrarda gec gözüküyorKzlr adetime 6_7 qun var test yaptm ikinci cizqi yok qbi var qbi cok belli belirsiz acaba dha erken mi
Kanda belli olur mu ki biraz daha mı beklesem cerci beklemek en zor olanı amaTest ıcın erken ama kanda çıktığını bıliyorum canım
Silik çizgi bildiğim kadarıyla hamile olduğunu gösteriyor ama sen kan testi yaptır en iyisiErken yaptıgın icin siliktır adet gününde bır test daha yap canım
Belli olur canımKanda belli olur mu ki biraz daha mı beklesem cerci beklemek en zor olanı ama
Sagol canım Allah tüm isteyeler versin İnşallah..Emin degilim canım test bozukta olabiliyor hep görüyorum buralarda ama meraktan yaptım evde bitane vardı hayırlısı olur İnşallah:)Cizgi var canim daha adetine 4 gün oldugu icin kücükdür bebis o yüzden silik cikmisdir 2 gün sonra yine bi test yap bakalim icin rahat etsin gözün aydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?