Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

ayyy canim evde test yoktu yapamadim ama gelen gidende yok yaaa ☺ilgincbir donemdeyim suanda

Kiz hicmi merak etmiyorsun ben catlardim valla :) hamile degilsende bu gecikmeden dolayi doktora git ben 4 ay boyunca gecikmeli adet oliyordum ve hamile kalmiyordum megersem süt geliyormus gögüsumden sütde bildigimiz gibi koriyor ilac tedavisine baslayip ilk ayda hamile kaldim

valla kahve geliyor ama bakalim boyle olursa bitince giderim doktora benim ilk d3fa gecikti boyle

Kzlr adetime 6_7 qun var test yaptm ikinci cizqi yok qbi var qbi cok belli belirsiz acaba dha erken mi

Merhaba kızlar bata 4 gün ve biri net biri silik egri çizgilerim var bu ne şimdi ya

Eklentiler

• SI_20160811_100636.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızar bat a 6 gün var ve meraktan catliycam ovulasyon testinde görünür diye onu yapıyom oda silik cizgi... geBalık testi yada kan testi için çok erken mi yaptıysam mi

Kızar bat a 6 gün var ve meraktan catliycam ovulasyon testinde görünür diye onu yapıyom oda silik cizgi... geBalık testi yada kan testi için çok erken mi yaptıysam mi
Test ıcın erken ama kanda çıktığını bıliyorum canım

Cizgi var canim daha adetine 4 gün oldugu icin kücükdür bebis o yüzden silik cikmisdir 2 gün sonra yine bi test yap bakalim icin rahat etsin gözün aydin :)
Sagol canım Allah tüm isteyeler versin İnşallah..Emin degilim canım test bozukta olabiliyor hep görüyorum buralarda ama meraktan yaptım evde bitane vardı hayırlısı olur İnşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…