Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Yani ckmamasi normal mi
Bazı insanlarda oncede cıkıyor ama genelde gecıkmeden sonra yapılır çünkü dolenmeden 14 gün sonra ıdrarda beliriyor dıye biliyorum yumurtlamaya bagli önce gosterenler erken dolenmedir buyuk ıhtımal

Bazı insanlarda oncede cıkıyor ama genelde gecıkmeden sonra yapılır çünkü dolenmeden 14 gün sonra ıdrarda beliriyor dıye biliyorum yumurtlamaya bagli önce gosterenler erken dolenmedir buyuk ıhtımal
Ozman sali qunu kan testi yapym bde ole emn oluym

Canim bende o ovulation testini denedim merakdan valla bende 2. Cizgi silikdi yani negatif oliyor batima2 gün kala ama hamileymisim :)
Ayy valla çok sevindim bat yarın ovulasyon yapıyorum silik çıkıyor. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Varla yok arasında bişey gördüm sanki. Göz yanılması bile olabilir. 1 haftadır adet sancısı çekiyordum arada batmalar oluyordu. bugün arada batma oluyor o kadar. İnşallah yarın kırmızı kartı görmem

Yarinda bekle ertesi gün yap bi test bence ozaman en mantikli cevabi alirsin kesin olur :) bendede bel ve kasik agrilarindan haric hic bi belirti yoktu ve tabi adetten 1 gün önce bi damla kan yerlesmeymis meger :)

Yarinda bekle ertesi gün yap bi test bence ozaman en mantikli cevabi alirsin kesin olur :) bendede bel ve kasik agrilarindan haric hic bi belirti yoktu ve tabi adetten 1 gün önce bi damla kan yerlesmeymis meger :)
Bel ağrısı bende de çok var. Desteksiz kalkamıyorum. Bi de ateş basmaları tabii. Cumartesi sabahı kan vercem. Eşim sürekli soruyor ne zaman bakacaksın diye. İyice telaş yaptım yani. Senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Valla bende dört gün önce iikinci çizgiyi silik olarak da olsa yakalamıştm fakat bugün beta değerim 0.17 çıktı. Şu an moralimi yüksek tutmak için elimden geleni yapıyorum ama çok zormuş bu umutların yıkılmasına dayanmak. Artık eylüle kısmetse

Canım inşallah biz de önümüzde ki ay o müjdeli haberi alırız.. bozmayalım moralleri... herzaman umut edelim inşallah biz de anneliği tadcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…