- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Yumurtlama dönemindesindir canımKizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?
Canım ben de aynı durumdayım ya hele sağ kasığım bir battı bugün kıpırdayamadım. Çarşamba doktora gideceğim. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olabilir belki bilemiyorum ya kafam karıştı benim deKizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?
Benimkide sol canimCanım ben de aynı durumdayım ya hele sağ kasığım bir battı bugün kıpırdayamadım. Çarşamba doktora gideceğim. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olabilir belki bilemiyorum ya kafam karıştı benim de
Yeni bitti regl canim hemen olmaz ki yumurtlamaYumurtlama dönemindesindir canım
Kizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?
Canım adet olduk biz ama bende de aynı durum varcnm gecen ay aynisi bana oldu adetten once idrar testi yaptim negatifti ama pismanim doktora gidip kan da bakmadigima eger kendimi yormamis olsaydim tutunacakti. dollenmeden agriyo yorma kendini
Benim geçen de sol da olmuştu aynısıBenimkide sol canim
Adet döngün ne ?Yeni bitti regl canim hemen olmaz ki yumurtlama
Canım bi doktora gidip kan testi yaptır istersen adetim geçmiş nasıl olsaKızlar benimde adetim 5 gün ge ti hala olmadım doktora da gitmedim testdede negatif çıkıyor kendimize yormuyorum karnımın alt tarafı çok agriyo kasiklarimda öyle akıntım var sarı sarı napcami bilmiyorum
Bi türlü gidemedik yalnız gidemiyorum yurtdisindayim dilim yok eşimde çalışıyor gidemedim bir türlüCanım bi doktora gidip kan testi yaptır istersen adetim geçmiş nasıl olsa
Anladım canim fırsat bulduğun ilk anda git o zaman kendini de yorma bu dönemde ne olduğunu bilmiyorsun çünküBi türlü gidemedik yalnız gidemiyorum yurtdisindayim dilim yok eşimde çalışıyor gidemedim bir türlü
Evet bende öyle yapıyorum inşallah hamileyimdir ama pekde umudum kalmadıAnladım canim fırsat bulduğun ilk anda git o zaman kendini de yorma bu dönemde ne olduğunu bilmiyorsun çünkü
Normalde 28 gun ara ile 4-5 gun suren duzenli bir adetim vardi ama iki aydir korunmayi biraktik ve gecen ay 11 bu ay da 7 gun gecikmem olduAdet döngün ne ?
Adetinden 14 gün önce yumurtlama günün oluyor yumurtlama gününden 3-4 gün önce de yumurtlama dönemine giriyorsun ya onun ağrısıdır belki diye dedim ama. Yine bi doktora git istersen. Akıntın falan yok muNormalde 28 gun ara ile 4-5 gun suren duzenli bir adetim vardi ama iki aydir korunmayi biraktik ve gecen ay 11 bu ay da 7 gun gecikmem oldu
Doktor randevusu almistim da cenazemiz vardi gidemedim bir daha ne zaman musait olurum bilemiyorumAdetinden 14 gün önce yumurtlama günün oluyor yumurtlama gününden 3-4 gün önce de yumurtlama dönemine giriyorsun ya onun ağrısıdır belki diye dedim ama. Yine bi doktora git istersen. Akıntın falan yok mu
Inşallah canim. Ne yapalım hep umut ediyoruz olana kadar da edeceğizEvet bende öyle yapıyorum inşallah hamileyimdir ama pekde umudum kalmadı
Tesekkur ederim :) darisi sizlere ve bekleyen herkese :)Hayirlisi olsun canim bize de dua et olur mu :)
Cok silik goruyorum canim ben insallah vardir...
gecen ay bana da olmustu sonunda adet oldum bu ayki adete kadar devam etti hatta ve adetim biteli birkac gun oldu benimde agrilarim var kasikta nedenini bilmiyorum bende anlamadımKizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?