Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Kizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?
Canım ben de aynı durumdayım ya hele sağ kasığım bir battı bugün kıpırdayamadım. Çarşamba doktora gideceğim. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olabilir belki bilemiyorum ya kafam karıştı benim de

Benimkide sol canim

Kizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?

cnm gecen ay aynisi bana oldu adetten once idrar testi yaptim negatifti ama pismanim doktora gidip kan da bakmadigima eger kendimi yormamis olsaydim tutunacakti. dollenmeden agriyo yorma kendini

Kızlar benimde adetim 5 gün ge ti hala olmadım doktora da gitmedim testdede negatif çıkıyor kendimize yormuyorum karnımın alt tarafı çok agriyo kasiklarimda öyle akıntım var sarı sarı napcami bilmiyorum

Kızlar benimde adetim 5 gün ge ti hala olmadım doktora da gitmedim testdede negatif çıkıyor kendimize yormuyorum karnımın alt tarafı çok agriyo kasiklarimda öyle akıntım var sarı sarı napcami bilmiyorum
Canım bi doktora gidip kan testi yaptır istersen adetim geçmiş nasıl olsa

Bi türlü gidemedik yalnız gidemiyorum yurtdisindayim dilim yok eşimde çalışıyor gidemedim bir türlü
Anladım canim fırsat bulduğun ilk anda git o zaman kendini de yorma bu dönemde ne olduğunu bilmiyorsun çünkü

Normalde 28 gun ara ile 4-5 gun suren duzenli bir adetim vardi ama iki aydir korunmayi biraktik ve gecen ay 11 bu ay da 7 gun gecikmem oldu
Adetinden 14 gün önce yumurtlama günün oluyor yumurtlama gününden 3-4 gün önce de yumurtlama dönemine giriyorsun ya onun ağrısıdır belki diye dedim ama. Yine bi doktora git istersen. Akıntın falan yok mu

Adetinden 14 gün önce yumurtlama günün oluyor yumurtlama gününden 3-4 gün önce de yumurtlama dönemine giriyorsun ya onun ağrısıdır belki diye dedim ama. Yine bi doktora git istersen. Akıntın falan yok mu
Doktor randevusu almistim da cenazemiz vardi gidemedim bir daha ne zaman musait olurum bilemiyorum

selam kızlar. benimde adetime 1.5 gün kaldı. :) ama ne gelen var ne giden. dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Acaba adet gününden önce test yapıp pozitif olan var mı? beklemek çok zor. acaba adet günü test pozitif çıkar mı

gecen ay bana da olmustu sonunda adet oldum bu ayki adete kadar devam etti hatta ve adetim biteli birkac gun oldu benimde agrilarim var kasikta nedenini bilmiyorum bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…