Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Kızlar benimde adetim 2 gun gecti...genelde 28 gunde bir olurdum..ilk kez boyle oldu test yaptım negatif yine hayal kırıklığı yine yıkım ...Allahım dualarimizi duy lutfen

Merhaba kızlar :) 1.5 yıldır hamile kalamiyorum eşimin spermleri yavaş çalışıyor benimde hasimotom var düzenli ilaç kullaniyoruz doktorun dediği bu hamile kalmaya engel değil ama ne yaptıysam olmadı gelmedi bebisim tek yaptığım bol.bol dua etmek Rabbime sığınmak bu gün yumurtlama günüm ve tabiki değerlendirdik bu günlerimi lütfen benim içinde çok çok dua edin bu ay tutsun kafamdan atmak için eylül ayı için tatile gidiyorum umarım güzel haberler alırım

İnsallah Can'ım insallah olur...bu stres cok zormuş ...

EdaMustafa05 Hemde nasıl zor varya hele bide etrafındaki her gördüğün de hamileyse sanki kasıtlı olarak karşıma çıkıyorlar bide o sevgili büyüklerimizin çocuk yok mu demesi varya bazen gerçekten sabrimi taşiriyor o yüzden kafamı dağıtmak için ki INŞALLAH tatil yapmak

K
esinlikle...stresten kaynaklı hersey aslında..bende cok bunaldim..ustume ustume geliyo hersey..stresten adetim gecikti 2 gun..hic boyle olmazdım

K

esinlikle...stresten kaynaklı hersey aslında..bende cok bunaldim..ustume ustume geliyo hersey..stresten adetim gecikti 2 gun..hic boyle olmazdım

Senin yine 2 gün iyi benim 15 gün gecikti en son doktora gittim ilaç verdi ama dedim önce bi muayene edin belki bebek vardır ama yoktu ilaçla geldi adetim bu arada sen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun bebek

Ben de haşimato ve pkoluyum. Haşimato kontrol altında. Fakat pko dert. Mayıs ve haziranda yumurtlamam olmadı, klomenle bile 13 mm den sonra büyümedi. Hazirandan sonra gitmedim doktora. Bakalım bu ay nasıl geçecek

Mor_cicek hasimoto olduğumu ben bu sene öğrendim ömür boyu ilaç içmek zorundayız benim ki de dengede ama hala sonuç yok yurt dışında yaşıyorum ben burda da en azından benim yaşadığım eyalette her aklına takılanı gidip soramiyorsun doktora test yaptırmak için bile randevu almak zorundasın o da en az 2 hafta sonraya veriliyor Türkiyedeki doktorların gözünü seveyim ya en azından psikolojik olarak rahatlatiyorlar burda öyle bi lüks yok malesef napıcam bilmiyorum

Tsh normalse hiç sıkıntı değil diyorlar gebelik için.. Benim doktorum çok pozitif. Her an hamile kalabilirmişim gibi yaklaşıyor bana ama tık yok.

Cevredeki insanlar anlayışsız olunca biz strese giriyoruz. Gecen bir düğünde esimin akrabasi eliyle ultrasyon cekmeye çalıştı resmen.guler misin aglar misin

="sukrancemal, post: 47576323, member: 763175"]canım akıntın oldu mu yumurta akı gibi. kasığında falan ağrı yaptı mı çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki günler. Eğer öyleyse yumurtlamış olabilirsin. Gidersen görür doktor ultrasonda.[/QUOTE]
Akıntı hiç olmadı canım, kasık ağrısı da olmadı, klomen kullanmıştım yumurtam 18 mm olmuştu, randevuları bugün doluydu yarina alabildim

Cevredeki insanlar anlayışsız olunca biz strese giriyoruz. Gecen bir düğünde esimin akrabasi eliyle ultrasyon cekmeye çalıştı resmen.guler misin aglar misin

Bazen gerçekten çocuk yokmu dediklerində demek istediğim tek şey merak etme teyze yapicagim gün sana haber vericem :):):) gerçekten sabırrr

Bazen gerçekten çocuk yokmu dediklerində demek istediğim tek şey merak etme teyze yapicagim gün sana haber vericem :):):) gerçekten sabırrr
Emin ol bu cevabı versek de dert. Her gun arayip daha yapmadiniz mi derler :) Insallah bu ay mujdeli haberler aliriz ama boyle sorup duranlara haber vermek istemem sırf gıcıklığına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…