Çok teşekkür ederim bilgilendirme için gönül hoca izinde diye okudum bir yerde şu an merkezde mi bizde haftaya gideceğiz inşallahŞöyle açıkcası öncesinde bir şey kullan demiyorlar zaten adetin ikinci günü sana özel doz belirledikleri igneyi kullanıyorsun sonra zaten iki günde bir üç günde bir yumurtalıklarına bakıyorlar bu süreçte farklı ignelerde eklenebiliyor veya doz değişimi olabiliyor herkeste süreç farklı yeterli olgunluga geldiğinde toplama işlemi yapılıyor benim henüz yapılmadı bu cumartesi ben çok memnunum gönül hocadan ya bilmiyorum sesi bana çok sakinlik veriyor nedense vitamin konusunda sadece folik asit veriyorlar ama bence eksik olan her vitamin kullanılmalı diye düşünüyorum ben d vitamini demir omega 3 ve folik kullanıyorum günlük yaşantımda ve beslenmede önemli diyorlar kabak çekirdeği avokado yumurta ceviz allah ne verdiyse yiyorum bu süreçte kırmızı meyveler de çok önemli bence
Hiç sormayın vallahi onlardan daha uzman olduk Rabbim hepimizi ehil vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bence tup bebek tedavisine başlandığında ilk tedavide hsg histereskopi hepsi olunmalı bütün önlemler her şey yapılmalı acibademde ilk tedavimde 5.gun blast embriyolarim oldu hsg bile istemediler iki negatif aldım dedim doktora bu kadar güzel diye övdünuz tutmadı rahime bakilmadi hiç rahimde sıkıntı vardı demekki dediğimde daha bakacaktik diyor sırayla yapıyorlar ne saçma dimi deneme yanilmayla gidiyoruzşimdi bunları okuyunca benimde kafam karıştı aslında. bana rahim filmi önerildiğinde histeroskopiyle aynı şey sanıyordum. ama bence polip vs olduğunda doktorlar anlıyor ki histeroskopi öneriyor. neyse bana ilk bebek düşündüğümde histeroskopi önerselerdi yada ilk tüp bebek için gittiğimde önce histeroskopi yapsalardı polip filan var mı diye ozman rahme çizik atılsaydı belki doğal yolla olacaktı çocuğum. gerçi histeroskopi yapıldığında hiç bir şey çıkmadı sadece rahme çizik atılmış bir problem yokmuş bir de bir alan dardı onu genişlettim demişti anlamadım ama. neyse belki bu işlem yumurta toplamadan yapılsaydı daha iyi olacaktı. bi arkadaşta yumurta toplandıktan sonra tekrar polip olasılığı olabilir diyor. vallahi hepimiz kadın doğum uzmanı olduk bu sayede karmakarışık işler
Yok merkezde bu sabah görüştükÇok teşekkür ederim bilgilendirme için gönül hoca izinde diye okudum bir yerde şu an merkezde mi bizde haftaya gideceğiz inşallah
canım benim ikinci transferde tuttu bebeğim doğdu şükür. ama benim ilk transferden sonra yapıldı histeroskopi ve rahme çizik. bende keşke yumurta toplanmadan önce histeroskopi yapılıp sonra biraz ara verip sonra toplansaydı diye düşündüm belki hamilelik kendiliğinden olurdu diye.ama ilk tutmayınca rahme çizik atıldı polip yoktu. ilk cümlenizde yumurta toplamadan önce yapılması mantıklı demişsiniz ama son cümlenizde sonra yapılır demişsiniz hangisi daha doğru o kısmı anlamadım açıkçasıYumurta toplamadan önce histereskopi yapılması gerektiği düşüncesi çok doğru ve mantıklı. Yumurta büyütme için verilen ilaçlar polip miyom kist, hatta memede varsa basit kist hepsini büyütme ihtimali var. Önce histereskopi yapılırsa tekrar çıkma ihtimali doğar vücut bunlara yatkinsa. Önce yumurtaları büyütün toplatin, sonra işin kolay kısmı histereskopi inşallah
aynen vallahi dediğim gibi ben bilsem onu da yaptırırdım tedaviden önce. ben hsg ile aynı şey sanıyorum sonra eğer gerekli görseler yaparlardı dedim ama bilsem çocuk düşünmeye başladığım ilk ay yaptırırdım hatta kafama göre çiziği bile attırırdımHiç sormayın vallahi onlardan daha uzman olduk Rabbim hepimizi ehil vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bence tup bebek tedavisine başlandığında ilk tedavide hsg histereskopi hepsi olunmalı bütün önlemler her şey yapılmalı acibademde ilk tedavimde 5.gun blast embriyolarim oldu hsg bile istemediler iki negatif aldım dedim doktora bu kadar güzel diye övdünuz tutmadı rahime bakilmadi hiç rahimde sıkıntı vardı demekki dediğimde daha bakacaktik diyor sırayla yapıyorlar ne saçma dimi deneme yanilmayla gidiyoruz
Yanlış yazmışım kusura bakmayıncanım benim ikinci transferde tuttu bebeğim doğdu şükür. ama benim ilk transferden sonra yapıldı histeroskopi ve rahme çizik. bende keşke yumurta toplanmadan önce histeroskopi yapılıp sonra biraz ara verip sonra toplansaydı diye düşündüm belki hamilelik kendiliğinden olurdu diye.ama ilk tutmayınca rahme çizik atıldı polip yoktu. ilk cümlenizde yumurta toplamadan önce yapılması mantıklı demişsiniz ama son cümlenizde sonra yapılır demişsiniz hangisi daha doğru o kısmı anlamadım açıkçası
İşte ah saçma sapan takıntıları yok mu doktorların sırayla gidiyorlarmis genelde duyduğum bu..bütün tuşlara basarak neden gidilmiyor anlamıyorum gerçi ne kadar çok denerlersw o kadar parayız siz mucizenize kavusmussunuz ne güzel Allah bağışların darısı bizlere insAllah dua edinaynen vallahi dediğim gibi ben bilsem onu da yaptırırdım tedaviden önce. ben hsg ile aynı şey sanıyorum sonra eğer gerekli görseler yaparlardı dedim ama bilsem çocuk düşünmeye başladığım ilk ay yaptırırdım hatta kafama göre çiziği bile attırırdım
inşallah canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsinİşte ah saçma sapan takıntıları yok mu doktorların sırayla gidiyorlarmis genelde duyduğum bu..bütün tuşlara basarak neden gidilmiyor anlamıyorum gerçi ne kadar çok denerlersw o kadar parayız siz mucizenize kavusmussunuz ne güzel Allah bağışların darısı bizlere insAllah dua edin
Aminn Allah razı olsun caniminşallah canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin
Merhaba geçmiş olsun kaç yumurtanız toplandıKızlar ohss riskim varmış bana dua eder misin lütfen bir gece hastanede kalıyorum
27 tane toplandı ama hepsi olgun çıkmadı maalesef ohss geçirdimMerhaba geçmiş olsun kaç yumurtanız toplandı
Çok geçmiş olsun inşallah güzel embriyolarınız oluşur bir de transfer için ne kadar bekleyeceksiniz27 tane toplandı ama hepsi olgun çıkmadı maalesef ohss geçirdimhastanede kaldım iki gündür şimdi kendime geliyorum
Ekim yada kasım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah güzel embriyolarınız oluşur bir de transfer için ne kadar bekleyeceksiniz
Merhaba yumurta toplama işleminiz gerçekleşti miBekliyorum
Ben bugun memorialdaydım ama gönül hocayıda sormuştum bugün yok dediler sadeceKızlar beni goren duyan varsa cvp yazsin şişli memorialda gönül hoca gitmiş haberiniz varmi ben negatif aldım doktorumdu beni aramadı başka doktor aradı gönül hoca ile gorustunuzmu dedim bana başka hastaneye gitmek yada kendi muayenesini açacak diyor üstüne memorial uygulamasında gönül hoca doktorlar listesinde çıkmıyor... yoksa ben negatif aldim diyemi başka doktora yönlendirip böle birsey dediler anlayamadım.. birde bu pgt testinden falan bahsetti doktor pgt olursa ikiside sağlam testi alırsak yaş 36 benm pgt li iki tane embriyo transfer ediyorlarmı lütfen Allah rızası icin bilgilendirin
Gitmiş çünkü sorduğun için sağol canım açıklama yapmazlar başka doktor arayıp öle dedi uygulamadan baktım doktorun ismi yazmıyor başlayacaksan hangi doktora gitcem onuda bilmiyrum sen kime gidiyorsun buarada benimde şansım işte zaten negatif sonuçlandı pgt falan diyorlar uf çok zor bu süreçler yaBen bugun memorialdaydım ama gönül hocayıda sormuştum bugün yok dediler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?