Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için gönül hoca izinde diye okudum bir yerde şu an merkezde mi bizde haftaya gideceğiz inşallah

Hiç sormayın vallahi onlardan daha uzman olduk Rabbim hepimizi ehil vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bence tup bebek tedavisine başlandığında ilk tedavide hsg histereskopi hepsi olunmalı bütün önlemler her şey yapılmalı acibademde ilk tedavimde 5.gun blast embriyolarim oldu hsg bile istemediler iki negatif aldım dedim doktora bu kadar güzel diye övdünuz tutmadı rahime bakilmadi hiç rahimde sıkıntı vardı demekki dediğimde daha bakacaktik diyor sırayla yapıyorlar ne saçma dimi deneme yanilmayla gidiyoruz

canım benim ikinci transferde tuttu bebeğim doğdu şükür. ama benim ilk transferden sonra yapıldı histeroskopi ve rahme çizik. bende keşke yumurta toplanmadan önce histeroskopi yapılıp sonra biraz ara verip sonra toplansaydı diye düşündüm belki hamilelik kendiliğinden olurdu diye.ama ilk tutmayınca rahme çizik atıldı polip yoktu. ilk cümlenizde yumurta toplamadan önce yapılması mantıklı demişsiniz ama son cümlenizde sonra yapılır demişsiniz hangisi daha doğru o kısmı anlamadım açıkçası

aynen vallahi dediğim gibi ben bilsem onu da yaptırırdım tedaviden önce. ben hsg ile aynı şey sanıyorum sonra eğer gerekli görseler yaparlardı dedim ama bilsem çocuk düşünmeye başladığım ilk ay yaptırırdım hatta kafama göre çiziği bile attırırdım

Yanlış yazmışım kusura bakmayın

İşte ah saçma sapan takıntıları yok mu doktorların sırayla gidiyorlarmis genelde duyduğum bu..bütün tuşlara basarak neden gidilmiyor anlamıyorum gerçi ne kadar çok denerlersw o kadar parayız siz mucizenize kavusmussunuz ne güzel Allah bağışların darısı bizlere insAllah dua edin

inşallah canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin

Selam kızlar bende gönül hocanın hastasıyım bu ilk denemem 3.gun embriyosu bugün 9.gun yani 12. Malesef <5 beta negatif aldım yarın kendisi beni arayacak mis burdan dönmez zaten embriyo okdar iyi diki 3.gun aynı 4.gun gibi dedi hakan bey ama başarısız oldu kromozom testi hgs hepsini yaptık 1tane embriyo vardı zaten oda gitti kaliteli görünmesine rağmen benim tüp bebek serüveni sona erdi çünkü maddi manevi biti umarım sizin sonuçlarımız guz3l olur 3.gun embriyosu geç tutunuyor falan yazıları var ama 2gun sonra <5den 20ye çıkacağını düşünmüyorum umarım bol hamis haberi alırsınız

Kızlar beni goren duyan varsa cvp yazsin şişli memorialda gönül hoca gitmiş haberiniz varmi ben negatif aldım doktorumdu beni aramadı başka doktor aradı gönül hoca ile gorustunuzmu dedim bana başka hastaneye gitmek yada kendi muayenesini açacak diyor üstüne memorial uygulamasında gönül hoca doktorlar listesinde çıkmıyor... yoksa ben negatif aldim diyemi başka doktora yönlendirip böle birsey dediler anlayamadım.. birde bu pgt testinden falan bahsetti doktor pgt olursa ikiside sağlam testi alırsak yaş 36 benm pgt li iki tane embriyo transfer ediyorlarmı lütfen Allah rızası icin bilgilendirin

Ben bugun memorialdaydım ama gönül hocayıda sormuştum bugün yok dediler sadece

Ben bugun memorialdaydım ama gönül hocayıda sormuştum bugün yok dediler sadece
Gitmiş çünkü sorduğun için sağol canım açıklama yapmazlar başka doktor arayıp öle dedi uygulamadan baktım doktorun ismi yazmıyor başlayacaksan hangi doktora gitcem onuda bilmiyrum sen kime gidiyorsun buarada benimde şansım işte zaten negatif sonuçlandı pgt falan diyorlar uf çok zor bu süreçler ya

Pgtli 36 yaş iki embriyo transferi yapıyorlarmı bilginiz varmi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…