Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Tavsiye edebileceginiz bir marka var midir hepsini ayri ayri mi aliyorsunuz
Ben ocean d3 k2 d vitamini
Yine ocean omega üç
Solgar folat
Solgar magnezyum
Favron demir benimkiler bunlar kan değerlerim normalde d vit 5 di bir ay kullandım 75 e çıkardı düzenli kullandığım zaman takibini yaptım değerlerimi yükseltti sadece favron demire yeni başladım henüz sonucuna bakmadım ama diğerleri 10/10

Benim gecen yıl olumsuz bi tüp bebek denemem var ama 2 embriyo 3 ab tutmadı yaşım 39 du genetik gerek yok de!di. 3-4 ay sonra klomen kullandım Ekim ayında hamile kaldım ama 6. Haftada gelişim durdu. Genetik test yaptırdık eşimle sorun cıkmadı eşimin morfoloji yüzde 1 di bu mu sorun oldu bilmiyorum. Neyse 3 arkadaşım memorialde tedavi oldu ikisini lise arkadaşım genetik testle embriyo bulundu hamile kaldılar. Haziran ayında 9 folikül göründü yaşım şu an 41 iyi sayılır yarısı büyüdü 5 embriyo oluştu 5. Güne de gitti ama genetik yapılacağı için bekletildi ve 6. Güne hiç embriyo kalmadı. Bu arada ilk muayenede gönül hoca yapışıklık olabilir dedi belki de kaç aydır tekrar bu yüzden hamile kalamamış olabirim ama histesteropi sonra yapılacak dediler Semra hoca da gönül hocada zaten hsgde geçen yıldan vardı ama embriyo oluşmayınca hsg çekildim ameliyat oldum yapısıklık açıldı ve çizik attı Semra hoca tekrar başladım bu ay yarın 5, günüm, neden böyle oldu bilmiyorum ama bi saat inceledi Semra hoca konuştuk ve ilaç değişikliği yapıldı bu arada tiroidlerim yok geçen yıl alındı bu da yumurtaları etkilemiş olabilir yine aynısı olursa artık umut yok

Hayırlısı olsun hakkınızda bende haziran ayında embriyolarda sorun olmasına rağmen tekrar başladım memorialde Semra hocaya ve ekibine güveniyorum bu sefer genetik için gitmezse transfer edilecek hayırlısı bakalım

Muayene sırasında bir şey görürüseler soruyorlar mı bize. Yoksa not mu alıyorlar deftere

Sonuç pozitif olur inşallah

Sonuç pozitif olur inşallah
İnşallah hepimizinki güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de Bugün yeni iğne tedavisinin daha iyi olduğunu gördüm görünen bütün foliküller büyüyor gonal f bende pek işe yaramamış olabilir

Süreciniz hayırlı olsun inşallah benim ilk tüp bebek deneyimim annemden kaynaklı gönül hoca baştan embriyoların genetiğe gitmesi gerektiğini söylemişti bu olay sürece olumsuz etki ediyor mu acaba ?

Süreciniz hayırlı olsun inşallah benim ilk tüp bebek deneyimim annemden kaynaklı gönül hoca baştan embriyoların genetiğe gitmesi gerektiğini söylemişti bu olay sürece olumsuz etki ediyor mu acaba ?

Amin inşallah sizin için de hayırlı olsun benim yaşım 41 genetik gitsin sağlıklı bulalım dedik 5 embriyo da 5. Güne gitti 2 tanesi iyi gidiyordu ama istenilen seviyeye gelsin diye bekletilirken 6. Günde durdu şimdikinde gitmeyecek gibi olursa 5. Güne gelenleri transfer edicez

Ölçümde mm söyleyip sayıyorlar son zamanlarda şu kadar toplanır dediler o kadar toplanmıştı bu sefer daha çok büyüyor ilaç değişikliği oldu gonal f ye çok tepki vermedi yumurtalarım

İnşallah hepimizinki güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de Bugün yeni iğne tedavisinin daha iyi olduğunu gördüm görünen bütün foliküller büyüyor gonal f bende pek işe yaramamış olabilir
Yeni iğne tedavisi dediğin nedir tam olarak

Anladım teşekkür ederim

Yeni iğne tedavisi dediğin nedir tam olarak
Gecen tedavide gonal f 225 kullandım büyüyen yumurtalar hepsi embriyo oldu 5. Güne de gitti ama sonra gelişim durdu bu sefer içinde lh da olan pergoveris başlattı doktor şu an görünen tüm foliküller büyüyor inşallah bu sefer sonuç güzel olacak

Selamlae bende şişli memorialde basladim tup bebege transfer yapildi ancak kalitesi iyi değil gönül hanim oradan ayrildi mi bilmiyorum ebn onunla başlamıştım ancak o yok diyip her seferinde farklı bir doktora verdiler bunu yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…