Hayta ben ekstra embriyo glueda yaptırmak istedim ilk olduğu için benim biraz çogu yolu denemek istedimBirde yapay zekaya sorun imsi ve piezzoyu o detaylı anlatıyor hatta eşinizin sperm sonuçlarını da atabilirsin ben açıkcası bizim sperm sonuçlarımıza göre ne yapabileceğimizi yapay zeka önermişti o şekilde gönül hocaya sordum ama ben sormasam söyler miydi zaten bilemiyorum kurum genel olarak çok fazla işleme karşı bence vitaminlerede aynı şekildeydi
İnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun ya rabbim bizede nasip eder inşallah bol bol dualarınıza talibim
Ben opudayken eşim Gönül Hocaya sormuş. Piezzoya gerek yok onu döllenme problemi oldugunda yapıyoruz ama imsi yapıcaz demiş. Ekstra para da yok bu işlem icin sanırım.Birde yapay zekaya sorun imsi ve piezzoyu o detaylı anlatıyor hatta eşinizin sperm sonuçlarını da atabilirsin ben açıkcası bizim sperm sonuçlarımıza göre ne yapabileceğimizi yapay zeka önermişti o şekilde gönül hocaya sordum ama ben sormasam söyler miydi zaten bilemiyorum kurum genel olarak çok fazla işleme karşı bence vitaminlerede aynı şekildeydi
Ben var diye hatırlıyorum sanki ama bilmiyorum tam olarak benimde haftaya opu bende iki ay rahim dinlendirme yapacagım kasımda transfer inşallah süreçlerimiz aynı sizin ilk denemeniz mi ?Ben opudayken eşim Gönül Hocaya sormuş. Piezzoya gerek yok onu döllenme problemi oldugunda yapıyoruz ama imsi yapıcaz demiş. Ekstra para da yok bu işlem icin sanırım.
Hayırlı olsun hepsi çok kaliteli olur inşallah yavrunuzu alırsınız kucağınızaŞimdi Opudan çıktım. İşlemde uyuttular bisey hissetmedim. Uyandım şu an kasık agrım ve hafif kanamam var. Kanama 1hafta sürebilirmis lekelenme seklinde.
21 yumurta toplanmış sayı baya iyiymis sanırım zaten pcos vardı umarım kaliteleri de iyidir.
Yarın 1.gün kabul edecekler. Yarın kaç olgun yumurta gelistigini ve kaçının döllendigini söyleyecekler. 2.gün arama yok. 3-4-5. günler tekrar arayıp bilgi vereceklermiş.
Benim transfer yaklasik 2ay sonra olacak. Embriyolar dondurulacak. Bugunden itibaren 2ay hastaneyle işim yok sanırım.
Evet ilk denemem. Eşim imsi yapılacak mı dediginde evet demis ama ekstra para istenmedi bizden. Sadece bugun 120 euro yapay zeka icin ekstra verdik.Ben var diye hatırlıyorum sanki ama bilmiyorum tam olarak benimde haftaya opu bende iki ay rahim dinlendirme yapacagım kasımda transfer inşallah süreçlerimiz aynı sizin ilk denemeniz mi ?
Çok sağolun güzel dilekleriniz icin bilmukabele sizin de oyle olur insallahHayırlı olsun hepsi çok kaliteli olur inşallah yavrunuzu alırsınız kucağınıza
Amin inşallahÇok sağolun güzel dilekleriniz icin bilmukabele sizin de oyle olur insallah
hayırlı olsun benim de hafif pcosum var ve 21 yumurta toplanmıştıŞimdi Opudan çıktım. İşlemde uyuttular bisey hissetmedim. Uyandım şu an kasık agrım ve hafif kanamam var. Kanama 1hafta sürebilirmis lekelenme seklinde.
21 yumurta toplanmış sayı baya iyiymis sanırım zaten pcos vardı umarım kaliteleri de iyidir.
Yarın 1.gün kabul edecekler. Yarın kaç olgun yumurta gelistigini ve kaçının döllendigini söyleyecekler. 2.gün arama yok. 3-4-5. günler tekrar arayıp bilgi vereceklermiş.
Benim transfer yaklasik 2ay sonra olacak. Embriyolar dondurulacak. Bugunden itibaren 2ay hastaneyle işim yok sanırım.
Sonuç ne olmuştu acabahayırlı olsun benim de hafif pcosum var ve 21 yumurta toplanmıştı
11 olgun çıktı 9 u döllendi 5. güne 5 tanesi ulaştı ama bende erkek kaynaklı sorun da var o da etkiliyorSonuç ne olmuştu acaba
5. güne ulaşan sayısı çok iyiymiş aslında. Bizde de erkek kaynaklı sorun var. Bugün arayacaklar bakalım.11 olgun çıktı 9 u döllendi 5. güne 5 tanesi ulaştı ama bende erkek kaynaklı sorun da var o da etkiliyor
Devamı da güzel olur inşallahSabah 9a ceyrek kala arandım. Dün opu olmustum 21 yumurtam toplanmistı. 19u olgunmus 12tanesi de dollenmis. Bunların 11i iyiymis ama 1i icin orta kalite bir kromozom fazla mi ne dedi embriyolog yani 11 dollendi diyebiliriz. İyi basladik umarim 3-5. gune kadar da fazla elenmezler. Ben hep temkinli pesimist yaklasirim ama insan ister istemez umutlaniyor ya:)
Pazartesi günü 13mm ve üzeri 19yumurta sayıldı en büyügü 21mm çogu da 16-18mm idi. Geriye kalanlar icin çok sayıda ara follikul var dendi. Pazartesi aksami catlatma ignesi yaptım o da biraz büyütüyormuş yumurtaları. Çarşamba sabahı opu oldum. Muhtemelen Usg de gozuken 13mm ustu 19 follikulun hepsi toplandi ekstra 2tane de catlatma ignesi sonrasi 1.5 gunde buyuyenlerden alindi.Devamı da güzel olur inşallah
Bir sorum olacaktı
Ultrason takiplerinde 21 yumurta sayılıyor muydu yoksa opu olunca mi anlaşıldı
Ben şuan 7. Gundeyim yumurta sayım 8 9 civarında sayıldı
Benim de bugün dozum arttırılacak üç tane de çatlatma iğnesi verildi Pazar gününe kadar yapılacak şekildePazartesi günü 13mm ve üzeri 19yumurta sayıldı en büyügü 21mm çogu da 16-18mm idi. Geriye kalanlar icin çok sayıda ara follikul var dendi. Pazartesi aksami catlatma ignesi yaptım o da biraz büyütüyormuş yumurtaları. Çarşamba sabahı opu oldum. Muhtemelen Usg de gozuken 13mm ustu 19 follikulun hepsi toplandi ekstra 2tane de catlatma ignesi sonrasi 1.5 gunde buyuyenlerden alindi.
Bu arada ilk 4gun yeterince yumurta buyumesi olmadigi icin dozu 112.5 tan 137.5 a cikardilar sonra buyumeye basladi. Amh 12 olunca ohss den korkup dozu dusuk tuttular ama ilk 4gun dozdan dolayi yeterince buyumemisti.
Ay çok iyi maşallah ekstra beslenme önemli mi sizce kızlar bu süreçte yaptığınız tavsşye ettiğiniz bir şey var mıPazartesi günü 13mm ve üzeri 19yumurta sayıldı en büyügü 21mm çogu da 16-18mm idi. Geriye kalanlar icin çok sayıda ara follikul var dendi. Pazartesi aksami catlatma ignesi yaptım o da biraz büyütüyormuş yumurtaları. Çarşamba sabahı opu oldum. Muhtemelen Usg de gozuken 13mm ustu 19 follikulun hepsi toplandi ekstra 2tane de catlatma ignesi sonrasi 1.5 gunde buyuyenlerden alindi.
Bu arada ilk 4gun yeterince yumurta buyumesi olmadigi icin dozu 112.5 tan 137.5 a cikardilar sonra buyumeye basladi. Amh 12 olunca ohss den korkup dozu dusuk tuttular ama ilk 4gun dozdan dolayi yeterince buyumemisti.
Merhaba eylül ayında adet günümün 2. günü doktor tarafından tüp bebek tedavisi için çağırıldım ama hiç ilaç,vitamin vs vermedi. forumlarda kolman , gonal f vs gibi şeyler okuyorum. sizlere hangi aşamada verildi acaba?Herkese merhaba,
Ben de Ağustos ayında Şişli Memorial Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardan biriyim. Bu süreçte aynı hastanede aynı dönemde tedaviye başlayacak olanlarla bilgi alışverişi yapmak, moral vermek ve deneyim paylaşmak istiyorum.
Kendi sürecimden kısaca bahsedeyim:
– Şiddetli endometriozis tanım var
– Sol overde 2 adet, sağ overde 1 adet çikolata kisti mevcut
– Kissing ovaries ve rahim içinde polip var (histeroskopi planlı)
– Bir tane de miyomum var
– Tedavi ekibim: Prof. Dr. Semra Kahraman ve Op. Dr. Yücel Şahin
Ağustos’ta başlayacak olan ya da aynı dönemde bu merkezde tedavi görecek olan varsa buradan yazalım, destek olalım.
Süreçle ilgili soru, öneri, yaşadıklarımız, vitaminler, diyet, ilaçlar, moral bozan ya da sevindiren anlar… Her şeyi konuşabiliriz
Bu yol bazen yalnız hissettirebiliyor. Birbirimize iyi gelmemiz dileğiyle
Sevgiyle…
Hangi hastane ?Merhaba eylül ayında adet günümün 2. günü doktor tarafından tüp bebek tedavisi için çağırıldım ama hiç ilaç,vitamin vs vermedi. forumlarda kolman , gonal f vs gibi şeyler okuyorum. sizlere hangi aşamada verildi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?