Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Adetin 2. Gunu ilac kullanmaya baslarsiniz zaten kan verirsiniz o sonuca gore ilaca baslatirlar sizi

Çatlatma ignesi öncesindeki randevuda birkaçı 18mm civari olacak sekilde 14-15mm üstü 8-10 follikunuz varsa bu ortama normal olan diye biliyorum. Opuda da ortalama 8-15 arasi yumurta toplanıyor. Ki sayı önemli degil 25 toplanıp nasip olmayan var 4 toplanıp gebe olan var. Hem yumurta hem de sperm kalitesi de devreye giriyor sanırım biraz da nasip.
İnşallah hepimizin süreç güzel geçer

Son düzenleme:
Ay çok iyi maşallah ekstra beslenme önemli mi sizce kızlar bu süreçte yaptığınız tavsşye ettiğiniz bir şey var mı
Ben eski beslenme şeklime devam ediyorum açıkçası Sadece tatlı çok yiyordum tatlıyı bıraktım. Folidays kullaniyorum bir de. Gönül hanım başka takviye yazmadı.

Aminn, inşallah
Çatlatma iğnesini yarın yapacakmışım. Folikul de sağda 6 solda 3 şuan
Sol tarafımda endometriozis var malesef
Nasip kısmet artık. Mevlam görelim ne eyler

Azosperm teshisiniz kesin mi
Bize de ilk testte azosperm denildi. İki test daha yaptık oligospermi çıktı sonuç
Evet 2 yıldır tedavi görüyor eşim. 1 kere deneme yapabildik kürtaj oldum. Dün test verdi eşim memorialde çıkış yok Semra hocayla randevumuz var ay başı görüşeceğiz açıkcası oranın azosperm konusunda nasıl olduğunu merak ediyorum

Benim bu sitede okudugum kadarıyla erkek infertilitesinde başarılı oldukları yazılmış hep. Doğrusu nedir bilmiyorum tabi
Labaratuvar konusunda basarili oldukları çoğu insanın sonuç aldığı yazılmış hep. Tabi yine de kişiye göre değişen durumlar vardır. Yaş, genel sağlık durumu vs. bir sürü etken var
Basarili olanlar kadar olamayanlar da vardır muhakkak

Kesinlikle, lab olarak en iyilerden biliyorum ama erkek faktöründe araştırdığıma göre çok bir veri göremedim ama gördüğüm kadarıyla sonuç alan memnun kalan çok

Kesinlikle, lab olarak en iyilerden biliyorum ama erkek faktöründe araştırdığıma göre çok bir veri göremedim ama gördüğüm kadarıyla sonuç alan memnun kalan çok
İnsallah en doğru kararı verirsiniz
Bizde de hem erkek faktörü hem bende kist miyom vs var.
Basladik artık, nasipse olur inşallah

Herkes için hayırlısı olsun. Memorialde ikinci tedavim bitti ilkinde yumurtaların yarısı büyüdü gonal f ile ama genetik için bekletilirken gelişimleri durdu yaşım 41 yapışıklık vardı histeroskopi oldum açıldı ve Semra hoca rahime çizik attı. Tekrar başladık bu sefer ilaç değişikliği oldu görünenler büyüdü neredeyse hepsi 8 yumurta 5 i döllendi 4 ü 5. Gün blastosist oldu şükür ama yine aynı olmasın diye ili tanesi transfer oldum bugün 3. Gün inşallah olur. Diğer ikisi 6. Güne bekletilmişti onlar da 5 bb 6 bb genetik yaptırdm inşallah sağlıklı olan transfer olmuştur

İnşallah olmuştur bu sefer

Bu sabah yine arandım 3. gün bilgisi için yine 11embriyo gelişime devam ediyor dediler sevindim ama dogru mu anladım diye de şaşırdım açıkçası 3. gün muhakkak elenenler olmuyor muydu? Sanırım esas eleme 5.günde oluyormuş.
5.gün de kalan embriyoların hepsinden biyopsi alınıp (hem tek gen icin pgt-m hem de pgt-a) dondurulacakmış. Hepsinden biyopsi alınması lazımmış. Ben sadece transfer adayı embriyodan alınır diye düşünüyordum. Malum embriyo başı pgt 300 dolar. Ama böyle olması gerekiyormuş. Şu anlık iyi gidiyor paraya takılmayacam iyi sonuçlansın da bakalım.

İnşallah tutmuştur

Hayırlısı olsun inşallah

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de yabancı kaynaklardan okuyarak Tru Niagen NR (NAD öncüsü) takviyesi kullanmaya başladım. Henüz 2 hafta oluyor başlayalı. Eylül’de Memorial’de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

Siz NAD’ın faydasını gördünüz mü? Günde 300mg alıyorum, yaşım 41 oldu yeni. Umarım yumurta kalitesi üzerinde bir etkisi olur sevgiler

Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır bende bi önceki tedavide çok kaliteli olmayınca vitaminleri değiştirdim aslında b12 d vitamini omega 3 kullanıyordum ama arttırdım omega 3 en az 1500 mg kullanının iki ay bu şekilde kullandım hi habit nad gummy diye bir ürün kullandım bence bunun da çok faydası oldu jelibon gibi yeniyor içinde nad q10 ve resveratrol var trendyoldsn almıştım iki ay olmadan bayağı fark oldu ben bi senedir kullanıyorum vitamin ama dediğimi son tedavi öncesi kullandım ilaç değişikliği de oldu ama vitamin etkisi de oldu bence. Genetik için bekletilirken sönme olmuştu embriyolar boşa gitti bu tedavide hem daha fazla embriyo oldu hem de 4 tsne 5, gün blastosist oldu. Bu sefer iki tanesi transfer oldu yine aynısı olursa diye korktum geri kalanlar bekletilmişti onlara genetik yapılacak inşallah koyulan sağlıklıdır tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…