Amin inşallah koyulan sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur sizeÇok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanırbende bi önceki tedavide çok kaliteli olmayınca vitaminleri değiştirdim aslında b12 d vitamini omega 3 kullanıyordum ama arttırdım omega 3 en az 1500 mg kullanının iki ay bu şekilde kullandım hi habit nad gummy diye bir ürün kullandım bence bunun da çok faydası oldu jelibon gibi yeniyor içinde nad q10 ve resveratrol var trendyoldsn almıştım iki ay olmadan bayağı fark oldu ben bi senedir kullanıyorum vitamin ama dediğimi son tedavi öncesi kullandım ilaç değişikliği de oldu ama vitamin etkisi de oldu bence. Genetik için bekletilirken sönme olmuştu embriyolar boşa gitti bu tedavide hem daha fazla embriyo oldu hem de 4 tsne 5, gün blastosist oldu. Bu sefer iki tanesi transfer oldu yine aynısı olursa diye korktum geri kalanlar bekletilmişti onlara genetik yapılacak inşallah koyulan sağlıklıdır tutar
Bizde de erkek kaynaklı problem imsi ve piezzo yapılacak ekstraKesinlikle, lab olarak en iyilerden biliyorum ama erkek faktöründe araştırdığıma göre çok bir veri göremedim ama gördüğüm kadarıyla sonuç alan memnun kalan çok
Evet inşallah sizin de güzel olacak inanıyorum sorunuz olursa mesaj da atabilirsiniz Şişli memorial gerçekten iyi bu konuda umarım güzel sonuçlar alırızAmin inşallah koyulan sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur sizeyorumunuz için teşekkür ederim ben de takviyelere devam o halde
sonucunuz nedir acaba .. ne düşünüyorsunuzMerhaba sureciniz hayirli olsun ben de on görüşmeyi yaptım bu adetimde başlayacaktım ama plan değişti semra hoca ve gönül hoca ile görüştük balikesirden gidecektim 2negatifim var bursa acibademde yaş faktörü var 41 muayene etti semra hoca tamam dedi adetinde gel başlayalım biz ısrarla histereskopi istediğimizi söylediysek de gönül hoca o sonraki aşama dedi falan isterseniz yine yaparız vs semra hoca hiç bahsetmedi histereskopiden neyse memlekete geldim buranın meshur ama tup bebek yapmayan doktoruna görünmek istedim çünkü önceki negatif iki denemede embriyolarim blast 5.gundu ben rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyordum zaten ki riske atilmamali yaş psikoloji maddi yonden neyse burdako doktor iki büyük polip gordu rahimde ve direk önce histereskopi önerdi yoksa zaten tutmaz olmaz dedi bu engel..kafam karışık neden söylemediler bunu bana semra hoca prof bu polipleri gören operatör doktor..sizin polipleri söylemeleri histereskopi istemeleri çok güzel işte yani bana neden böyle ilerlemediler şaşkınım
sonucunuz nedir acabaMerhaba bende iki başarısız denemeden sonra şişlide yaptırmaya karar verdim gönül hanımla ücretsiz görüşme sağladık ve bana da omega 3 dışında diğer vitaminlerin kanıtlanmış bir faydası yok dedi galiba bu merkez vitamin kullanımına pek sıcak bakmıyor bu yüzden ben de kullanmıyorum ama bir yandan da içim rahat değil
Ben biraz kararsızım histereskopi oldum şimdi rahim dinlenirken düşüneceğiz iki defa malesef hüsrana uğradık acibadem bursa ve bursa bahceci bizi mahvetti ondan temkinli davranıyoruz insAllah en doğruya yonlendirsin Rabbim ama istanbula gideceğiz insAllah bu sefer cem celik bruksel bulent urman amerikan hastanesi ve sisli memorial arasindan seçeceğiz siz görüştünüz müsonucunuz nedir acaba .. ne düşünüyorsunuz
Hala karar vermediniz miBen biraz kararsızım histereskopi oldum şimdi rahim dinlenirken düşüneceğiz iki defa malesef hüsrana uğradık acibadem bursa ve bursa bahceci bizi mahvetti ondan temkinli davranıyoruz insAllah en doğruya yonlendirsin Rabbim ama istanbula gideceğiz insAllah bu sefer cem celik bruksel bulent urman amerikan hastanesi ve sisli memorial arasindan seçeceğiz siz görüştünüz mü
6 ile başlaması kötü değil, sadece gelişim aşamasını gösteriyor. Yani seninkiler aslında bir tık daha ilerlemiş durumda. Önemli olan PGTden sağlıklı çikmasi.4. gün 9 olan embriyom bugün yani 5. gün 5e indi. 2si 6AB, 1i 6BA, 2tanesi 6BB. Hepsine biyopsi yapıldı ve donduruldu. Pgt ye gidecek. Hiç AA çıkmamasına bir tık üzüldüm ama buna da şükür ama aklıma takılan bir soru var.
Forumda hep 5aa 5ab bs goruyordum benimkiler 6. 6 5e gore daha mi kalitesiz acaba bir de biyopsi embriyo kalitesini dusurmus mudur acaba?
6 pek görmedigim bir rakamdı dün gece arastirdigimda da 5-6 iyi ama en iyisi 5AA dan sonra 5AB imis sanirim 6AB bunun bir tık altı diye okudum bir sitede. Lab ortamında fazla ilerlemis olması sıkıntı olmaz diye umuyorum.6 ile başlaması kötü değil, sadece gelişim aşamasını gösteriyor. Yani seninkiler aslında bir tık daha ilerlemiş durumda. Önemli olan PGTden sağlıklı çikmasi.
Biyopsi konusunda da rahat ol, bebek olacak kısımdan değil, plasenta kısmından hücre alınıyor. Tecrübeli ellerde yapıldığı için embriyoya zarar vermiyor. Senin embriyolar gayet güzel, inşallah pgtten sağlıklılar çıkar
Malesef canım ya kafamı çok karıştırıyorlar çevre cem celik bulent tras bulent urman diyenler çok burda bir arkadaşım var mesela ille bulent trasa git diyor o ilkde pozitif almış ama çok olumsuz yorum okudum ondan eledim onu ama bulent urmani yine geçen akraba kadin dogumcu var o dedi cem çeliği ısrarla diyen bir yakını pozitif almış olan bir akraba var bana kalsa sisli memorial ama kafamı karıştırıyorlar sen ne yaptın ne durumdasinHala karar vermediniz mi
Hayırlısı olsun ben Şişli Memorial da tedavi oluyorumMalesef canım ya kafamı çok karıştırıyorlar çevre cem celik bulent tras bulent urman diyenler çok burda bir arkadaşım var mesela ille bulent trasa git diyor o ilkde pozitif almış ama çok olumsuz yorum okudum ondan eledim onu ama bulent urmani yine geçen akraba kadin dogumcu var o dedi cem çeliği ısrarla diyen bir yakını pozitif almış olan bir akraba var bana kalsa sisli memorial ama kafamı karıştırıyorlar sen ne yaptın ne durumdasin
Bence sayılara takılmayın. Kalitesi düşük denilenden gebelik çıkıyor. Şans ve nasip işi6 pek görmedigim bir rakamdı dün gece arastirdigimda da 5-6 iyi ama en iyisi 5AA dan sonra 5AB imis sanirim 6AB bunun bir tık altı diye okudum bir sitede. Lab ortamında fazla ilerlemis olması sıkıntı olmaz diye umuyorum.
Bilgilendirme icin tesekkur ederim insallah
Ne asamadasin peki memnun musun teşekkür ederim bu arada aminHayırlısı olsun ben Şişli Memorial da tedavi oluyorum
Yumurta geliştirme tamamlandı yarin Allah nasip ederse toplama olacak. Şuana kadar henüz ortada bişey olmadığı için yorum yapamıyorum. Takipler düzenli ve ilgili bir şekilde yapıldı. Yumurtalar buyuduNe asamadasin peki memnun musun teşekkür ederim bu arada amin
Hayırlı olsun hepsi kaliteli olsun inşallah benim toplama işide cumartesiYumurta geliştirme tamamlandı yarin Allah nasip ederse toplama olacak. Şuana kadar henüz ortada bişey olmadığı için yorum yapamıyorum. Takipler düzenli ve ilgili bir şekilde yapıldı. Yumurtalar buyudu
Ancak toplanıp embriyo aşamasına gecince anlayacağız şuan erken
Dizinde hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun hepsi kaliteli olsun inşallah benim toplama işide cumartesi
Evet gönül hocadayım bende ilk denemem inşallahDizinde hayırlı olsun inşallah
Şişli miydi sizin de
Ben de yücel hocadayim ilk denemeEvet gönül hocadayım bende ilk denemem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?