Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Amin inşallah koyulan sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur size yorumunuz için teşekkür ederim ben de takviyelere devam o halde

Bizde de morfoloji yüzde 1 di takviyelerle yüzde 3 oldu ama memorial gerçekten başarılı bu konuda hiç sorun olmadı döllenmede

Amin inşallah koyulan sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur size yorumunuz için teşekkür ederim ben de takviyelere devam o halde
Evet inşallah sizin de güzel olacak inanıyorum sorunuz olursa mesaj da atabilirsiniz Şişli memorial gerçekten iyi bu konuda umarım güzel sonuçlar alırız

sonucunuz nedir acaba .. ne düşünüyorsunuz

sonucunuz nedir acaba

sonucunuz nedir acaba .. ne düşünüyorsunuz
Ben biraz kararsızım histereskopi oldum şimdi rahim dinlenirken düşüneceğiz iki defa malesef hüsrana uğradık acibadem bursa ve bursa bahceci bizi mahvetti ondan temkinli davranıyoruz insAllah en doğruya yonlendirsin Rabbim ama istanbula gideceğiz insAllah bu sefer cem celik bruksel bulent urman amerikan hastanesi ve sisli memorial arasindan seçeceğiz siz görüştünüz mü

4. gün 9 olan embriyom bugün yani 5. gün 5e indi. 2si 6AB, 1i 6BA, 2tanesi 6BB. Hepsine biyopsi yapıldı ve donduruldu. Pgt ye gidecek. Hiç AA çıkmamasına bir tık üzüldüm ama buna da şükür ama aklıma takılan bir soru var.
Forumda hep 5aa 5ab bs goruyordum benimkiler 6. 6 5e gore daha mi kalitesiz acaba bir de biyopsi embriyo kalitesini dusurmus mudur acaba?

Hala karar vermediniz mi

6 ile başlaması kötü değil, sadece gelişim aşamasını gösteriyor. Yani seninkiler aslında bir tık daha ilerlemiş durumda. Önemli olan PGTden sağlıklı çikmasi.
Biyopsi konusunda da rahat ol, bebek olacak kısımdan değil, plasenta kısmından hücre alınıyor. Tecrübeli ellerde yapıldığı için embriyoya zarar vermiyor. Senin embriyolar gayet güzel, inşallah pgtten sağlıklılar çıkar

6 pek görmedigim bir rakamdı dün gece arastirdigimda da 5-6 iyi ama en iyisi 5AA dan sonra 5AB imis sanirim 6AB bunun bir tık altı diye okudum bir sitede. Lab ortamında fazla ilerlemis olması sıkıntı olmaz diye umuyorum.
Bilgilendirme icin tesekkur ederim insallah

Hala karar vermediniz mi
Malesef canım ya kafamı çok karıştırıyorlar çevre cem celik bulent tras bulent urman diyenler çok burda bir arkadaşım var mesela ille bulent trasa git diyor o ilkde pozitif almış ama çok olumsuz yorum okudum ondan eledim onu ama bulent urmani yine geçen akraba kadin dogumcu var o dedi cem çeliği ısrarla diyen bir yakını pozitif almış olan bir akraba var bana kalsa sisli memorial ama kafamı karıştırıyorlar sen ne yaptın ne durumdasin

Hayırlısı olsun ben Şişli Memorial da tedavi oluyorum

Bence sayılara takılmayın. Kalitesi düşük denilenden gebelik çıkıyor. Şans ve nasip işi

Ne asamadasin peki memnun musun teşekkür ederim bu arada amin
Yumurta geliştirme tamamlandı yarin Allah nasip ederse toplama olacak. Şuana kadar henüz ortada bişey olmadığı için yorum yapamıyorum. Takipler düzenli ve ilgili bir şekilde yapıldı. Yumurtalar buyudu
Ancak toplanıp embriyo aşamasına gecince anlayacağız şuan erken

Hayırlı olsun hepsi kaliteli olsun inşallah benim toplama işide cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…