Agustosta tüp bebek planlayanlar

Merhaba yumurta toplama işlemi çok zor oluyor mu bende bu ay yaptıracağım ve korkuyorum

Çift embriyo yaptıracağım. Doktorum ve benim istegimle çifte karar verdik

Gonal_f 225 kullandım
Merional
Cerrahide ve çatlama iğnesi suan adını hatırlamıyorum ama. Siz çok iyi vermissiniz
Doktordan çıktım canım pazartesi kesin toplama olacak inşallah.
Yaaa ne kadar güzel bende bir an önce o aşamalara gelmek istiyorum :) bende yoldayım kontrole gidiyorum bakalım yeteri kadar büyüdü mü yumrtalar
Sperm testi benden hormon testi aşttan muayne onbesgün snra gene sperm testi şimdi de hormon testi esmden
ben gonalf f 2 paket manorol aldım Kontrole gideceğim diğer ilaçları almadım henüz cnm

Gonal_g kaç cc vuruyorsun. Benim 225 yi. Gittim hastahanede başka biri 150 cc vuruyordu. Onun ilaç parası bana göre daha düşüktü. Belki senin de öyle olabilir

Doktordan çıktım canım pazartesi kesin toplama olacak inşallah.

Kuzum ne yaptın? Çok merak ettim valla ne durumdasın ? Sürecimiz neredeyse aynı ilerliyor ben 1 adım gerideyim senden :) bende bugün doktra gittim çatlatma iğnesini verdi çarşamba günüdeyumurta toplanacak çok heyecanlıyım bende bugün corona testi yaptırdım canım inşaAllah iyisindir girebildiğin de mutlaka yaz

Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün sabah toplamam oldu 11 yumurta toplandı. Hala biraz ağrım var ama daha iyiyim. Hergün arayıp bilgi verecekler embriyologlar. Seninde güzel geçer inşallah toplaman

Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün sabah toplamam oldu 11 yumurta toplandı. Hala biraz ağrım var ama daha iyiyim. Hergün arayıp bilgi verecekler embriyologlar. Seninde güzel geçer inşallah toplaman
Zor. Bir işlemmi cnm ne kadar sürdü bemde bu ay yaptıracağım çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…