- Konu Sahibi Gelincik78
-
Merhaba yumurta toplama işlemi çok zor oluyor mu bende bu ay yaptıracağım ve korkuyorumMerhabalar öncelikle inşallah bebeginiz sizinle olur. Bende 4 ağustosda transfer olacağım inşallah bir sknti cikmazsa. Merak ettiğim bir şey varda size onu sormak istiyorum. Transfer aşaması zormuydu yani ağrısı sızısı oluyor mu?
Yaklaşık 2500 TL kullandiklarina göre değişir tabiTüp bebekte ilaçların fiyatları ne kadar bilginiz var mı ?
Korkulacak bir şey yok canım. Zaten anestezi altında yapılıyorMerhaba yumurta toplama işlemi çok zor oluyor mu bende bu ay yaptıracağım ve korkuyorum
Bn dha o işlemlere baslayamadm bile sürekli test veriyorzBem yaptıracağım canım işlemlerden çok korkuyorum ve stresliyim
Ne testleri yaptırıyorsunuzBn dha o işlemlere baslayamadm bile sürekli test veriyorz
Maalesef bizim sonucumuz negatif.Selam benimde Salı günü yapıldı sonuç bekliyorum belirti var mı sizde
Çift embriyo yaptıracağım. Doktorum ve benim istegimle çifte karar verdikMerhabalar transfer yapılacak arkadaşlar tek embriyo mu çift embriyo mu transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz acaba. Ben hangisinde olumlu sonuç alacaksam onu isterim ama iki embriyodamı şans daha mı yüksek yoksa tek embriyoda mı biliyor musunuz
Henüz transfer ilaçlarını almadan 3000 tl verdik bizTüp bebekte ilaçların fiyatları ne kadar bilginiz var mı ?
Hangi ilaçları aldınız bizde 1150 verdikHenüz transfer ilaçlarını almadan 3000 tl verdik biz
Sperm testi benden hormon testi aşttan muayne onbesgün snra gene sperm testi şimdi de hormon testi esmdenNe testleri yaptırıyorsunuz
Doktordan çıktım canım pazartesi kesin toplama olacak inşallah.
Gonal_f 225 kullandımHangi ilaçları aldınız bizde 1150 verdik
Gonal_f 225 kullandım
Merional
Cerrahide ve çatlama iğnesi suan adını hatırlamıyorum ama. Siz çok iyi vermissiniz
Yaaa ne kadar güzel bende bir an önce o aşamalara gelmek istiyorum :) bende yoldayım kontrole gidiyorum bakalım yeteri kadar büyüdü mü yumrtalar
ben gonalf f 2 paket manorol aldım Kontrole gideceğim diğer ilaçları almadım henüz cnmSperm testi benden hormon testi aşttan muayne onbesgün snra gene sperm testi şimdi de hormon testi esmden
Bu ilaçları bana ilk gün yazdı doktor.3kutu gonalf 9 tane merional 3 kutu cetrotide ve çatlama iğnesi yazdiben gonalf f 2 paket manorol aldım Kontrole gideceğim diğer ilaçları almadım henüz cnm
Anladım bizim de öyle tutar o zaman hepsini yazmadı.Bu ilaçları bana ilk gün yazdı doktor.3kutu gonalf 9 tane merional 3 kutu cetrotide ve çatlama iğnesi yazdi
200 dedi doktorGonal_g kaç cc vuruyorsun. Benim 225 yi. Gittim hastahanede başka biri 150 cc vuruyordu. Onun ilaç parası bana göre daha düşüktü. Belki senin de öyle olabilir
Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün sabah toplamam oldu 11 yumurta toplandı. Hala biraz ağrım var ama daha iyiyim. Hergün arayıp bilgi verecekler embriyologlar. Seninde güzel geçer inşallah toplamanKuzum ne yaptın? Çok merak ettim valla ne durumdasın ? Sürecimiz neredeyse aynı ilerliyor ben 1 adım gerideyim senden :) bende bugün doktra gittim çatlatma iğnesini verdi çarşamba günüdeyumurta toplanacak çok heyecanlıyımbende bugün corona testi yaptırdım canım inşaAllah iyisindir girebildiğin de mutlaka yaz
Zor. Bir işlemmi cnm ne kadar sürdü bemde bu ay yaptıracağım çok korkuyorumSağol canım iyiyim çok şükür. Bugün sabah toplamam oldu 11 yumurta toplandı. Hala biraz ağrım var ama daha iyiyim. Hergün arayıp bilgi verecekler embriyologlar. Seninde güzel geçer inşallah toplaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?