- 5 Temmuz 2019
- 130
- 90
- 18
Canım ben battan 3 gün önce yapmıştım çıkmamıştı idrarda. Adet geciktiği ilk gün silik bi çizgi görünmüştü erken yapmış olabilirsinGünaydın kızlar 31temmuz regl günü bugün idrar testi yaptım çok erken mi yapmışım.31günde regl oluyorum 17 Temmuz gibi ovulasyonum oluyor.
Bu gruptan pozitif sonuç alan çıkmadı galiba korkmaya başladımNasılsınız millet güzel haber verecek kimse Yok mu
Bu grup agustos grubu canım... Temmuzda adet olup döllenmeyi temmuzda yapıp agustosda hamile olmak isteyenler grubu agustosu bekleBu gruptan pozitif sonuç alan çıkmadı galiba korkmaya başladım
O zaman çok erken yapmışım daha 6 gün var reglime. Normal gebelik testi yaptım bi de"Canım ovulasyon un uzerine 12 koy öle bak tetse daha garanti olur
Çıkacak inşallah canım daha çok erken benim önümde bi kişi var o öğrenecek ben öğrencem daha bi daha ki hafta en erken. Ben dün bi test almıştım Pazartesi Salı yapayım diye dayanamadım yaptım .çarşamba-Perşembe gibi daha günüme çok varBu gruptan pozitif sonuç alan çıkmadı galiba korkmaya başladım
Ben çok erken yapmışım daha 6-7 günüm varCanım ben battan 3 gün önce yapmıştım çıkmamıştı idrarda. Adet geciktiği ilk gün silik bi çizgi görünmüştü erken yapmış olabilirsin
Evet canım ama henüz pik yapmamıs bir iki üne tam olur gibi pikGünayfın kızlar bugün ovülasyonum daha belirgin çıktı düne göre Eki Görüntüle 2292653
bende yeni yeni öğreniyorum ama ben geç başladım ovülasyona geçmiş de olabilir benim adetim 8 agustos bugün 16.günEvet canım ama henüz pik yapmamıs bir iki üne tam olur gibi pikya hepimiz ovülasyon uzmanı gibi olduk
Belki gecte yumurta catlayabılır benım 20. gün pik oldu mesela telefon programlarından bı hafta gec yumurtluyomusum megersem, olabiliyormus oyle burda sormustum kızlar olabılır gec yumurtlama dedı bünyeden bünyeye de fark edıyor galibabende yeni yeni öğreniyorum ama ben geç başladım ovülasyona geçmiş de olabilir benim adetim 8 agustos bugün 16.gün
bata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..Ben çok erken yapmışım daha 6-7 günüm var
Aynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim yabata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..
Ben artık adet gecikmeden yapmam geçen aylar yapmıstım olmadıgında hıc bebek olmayacak hissine kapılıyorum moral olarak çöktürüyor. Bu ay 3. denememiz inş bu sefer olur aminbata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..
Galiba brnimde telefona göre dündüBelki gecte yumurta catlayabılır benım 20. gün pik oldu mesela telefon programlarından bı hafta gec yumurtluyomusum megersem, olabiliyormus oyle burda sormustum kızlar olabılır gec yumurtlama dedı bünyeden bünyeye de fark edıyor galiba
Sen yine iyi canım benim bata 15 gün var bende bakıyorum meraktan sanki gözükecekbata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..
bence eşinden habersiz yap,onunda psikolijisi bozulmasın diye.. şahsen öyleyapıyorum..Aynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim yakeşke yapmasaydım sorun onda olunca kendini çok suçluyor üzülüyor. Daha çok gençsin sende anne olmak isterdin benim yüzümden olmuyor diye çok üzüyor kendini
Ya testi orta yere koymuşum görmüş Pazartesi Salı yapayım demiştim dayanamadım bi daha günüm gelmeden eve test almıycmbence eşinden habersiz yap,onunda psikolijisi bozulmasın diye.. şahsen öyleyapıyorum..
haklısın,kendimzi yıpratmaktan başka bişi olmuyor.. hep hüsran..Ben artık adet gecikmeden yapmam geçen aylar yapmıstım olmadıgında hıc bebek olmayacak hissine kapılıyorum moral olarak çöktürüyor. Bu ay 3. denememiz inş bu sefer olur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?