Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gruptan pozitif sonuç alan çıkmadı galiba korkmaya başladım
Bu grup agustos grubu canım... Temmuzda adet olup döllenmeyi temmuzda yapıp agustosda hamile olmak isteyenler grubu agustosu bekle inşaallah sonucları çifter çifter görürsün

Bu gruptan pozitif sonuç alan çıkmadı galiba korkmaya başladım
Çıkacak inşallah canım daha çok erken benim önümde bi kişi var o öğrenecek ben öğrencem daha bi daha ki hafta en erken. Ben dün bi test almıştım Pazartesi Salı yapayım diye dayanamadım yaptım .çarşamba-Perşembe gibi daha günüme çok var

merhaba kızlar benim 3 yıldır olmuyor bebek artık umudum yokta temmuzda yumurtlama oldu 21 temmuzda agustos 8 de regl günüm

bende yeni yeni öğreniyorum ama ben geç başladım ovülasyona geçmiş de olabilir benim adetim 8 agustos bugün 16.gün
Belki gecte yumurta catlayabılır benım 20. gün pik oldu mesela telefon programlarından bı hafta gec yumurtluyomusum megersem, olabiliyormus oyle burda sormustum kızlar olabılır gec yumurtlama dedı bünyeden bünyeye de fark edıyor galiba

bata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..
Aynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim ya keşke yapmasaydım sorun onda olunca kendini çok suçluyor üzülüyor. Daha çok gençsin sende anne olmak isterdin benim yüzümden olmuyor diye çok üzüyor kendini

bata 7 gün var benimde, dayanamadım bende yaptım 2 gün önce.. sanrım erken davranıyoruz..
Ben artık adet gecikmeden yapmam geçen aylar yapmıstım olmadıgında hıc bebek olmayacak hissine kapılıyorum moral olarak çöktürüyor. Bu ay 3. denememiz inş bu sefer olur amin

Galiba brnimde telefona göre dündü

bence eşinden habersiz yap,onunda psikolijisi bozulmasın diye.. şahsen öyleyapıyorum..

Gunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…