Üzülme canım demek zamanı değilmiş öbür ayı inşallah nasip olurGunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem
Erken gebelik mi yaptınGunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem
Hayir normal gebelik testinden yaptim canimErken gebelik mi yaptın
Insallahh canim her ay bi ümit bekliyoruz iste,vardir elbet bi zamani diyorum kendi kendime..Üzülme canım demek zamanı değilmiş öbür ayı inşallah nasip olur
Aynen kesinlikle katılıyorum sana canım ben de erken yaptım gördüm günümü artık bekleyecem ben deBen artık adet gecikmeden yapmam geçen aylar yapmıstım olmadıgında hıc bebek olmayacak hissine kapılıyorum moral olarak çöktürüyor. Bu ay 3. denememiz inş bu sefer olur amin
Gunaydin canim bence daha erkenGunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem
ablamların 12 yıl sonra oldu hemde ne oldu dünya güzeli sıkmayın canınızı canımAynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim yakeşke yapmasaydım sorun onda olunca kendini çok suçluyor üzülüyor. Daha çok gençsin sende anne olmak isterdin benim yüzümden olmuyor diye çok üzüyor kendini
eniştemdeydi sorunda ve onuın 1000 de 1 diAynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim yakeşke yapmasaydım sorun onda olunca kendini çok suçluyor üzülüyor. Daha çok gençsin sende anne olmak isterdin benim yüzümden olmuyor diye çok üzüyor kendini
Allah kabul etsin canim bende okucam bugungunaydin kizlar hepinize yine aceleci davranip kendinizi uzmusunuz evet olmayada bilir ama varsada bu strestle minik fasulyenizi de strese sokacaksiniz daha ilk gunlerinde o yuzden bence en azindan adet gunu yapin gecikmeyi bekleyemiyorsaniz.
kizlar ben simdi bi meryem suresi okuyacam hepimiz icinde dua edicem firsati olan herkes okusun bence mubarek gun birimizin duasi kabul olur belkide kim bilir.
Rabbim tez vakitte hepimize annelik duygusunu tattırsın. Eşim üzüldü diye üzülüyorum teste üzülmedim canım. Sırf eşim için hemen olsun istiyorumeniştemdeydi sorunda ve onuın 1000 de 1 di
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim bende 2 yıldır aynı dertten müzdaribimRabbim tez vakitte hepimize annelik duygusunu tattırsın. Eşim üzüldü diye üzülüyorum teste üzülmedim canım. Sırf eşim için hemen olsun istiyorum
Aynen öyle canım yer gök duayla Allah razı olsun. Ben de okuyup hepimize dua etcem tez vakitte miniklerimizi bize nasip eder inşallahgunaydin kizlar hepinize yine aceleci davranip kendinizi uzmusunuz evet olmayada bilir ama varsada bu strestle minik fasulyenizi de strese sokacaksiniz daha ilk gunlerinde o yuzden bence en azindan adet gunu yapin gecikmeyi bekleyemiyorsaniz.
kizlar ben simdi bi meryem suresi okuyacam hepimiz icinde dua edicem firsati olan herkes okusun bence mubarek gun birimizin duasi kabul olur belkide kim bilir.
Seninde mi eşinde canım.çok zor yaseni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim bende 2 yıldır aynı dertten müzdaribim
yok tatlım bizde bi sorun yok cnm erniştem ablamla ayrılmayı bile düşünmüştü bi ara benim yüzünden diye düşünüyorduSeninde mi eşinde canım.çok zor ya
Erkekler daha kötü oluyor yayok tatlım bizde bi sorun yok cnm erniştem ablamla ayrılmayı bile düşünmüştü bi ara benim yüzünden diye düşünüyordu
Oyle yapicam artik bida test falan yok yapmicamGunaydin canim bence daha erken
Adet gununu beklesen daha iyi sonuc alacaksinda insan sabredemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?