Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem
Üzülme canım demek zamanı değilmiş öbür ayı inşallah nasip olur

Ben artık adet gecikmeden yapmam geçen aylar yapmıstım olmadıgında hıc bebek olmayacak hissine kapılıyorum moral olarak çöktürüyor. Bu ay 3. denememiz inş bu sefer olur amin
Aynen kesinlikle katılıyorum sana canım ben de erken yaptım gördüm günümü artık bekleyecem ben de

gunaydin kizlar hepinize yine aceleci davranip kendinizi uzmusunuz evet olmayada bilir ama varsada bu strestle minik fasulyenizi de strese sokacaksiniz daha ilk gunlerinde o yuzden bence en azindan adet gunu yapin gecikmeyi bekleyemiyorsaniz.
kizlar ben simdi bi meryem suresi okuyacam hepimiz icinde dua edicem firsati olan herkes okusun bence mubarek gun birimizin duasi kabul olur belkide kim bilir.

Gunaydin kizlar benimde bata 4 gün var sabah dayanamadim test yaptim ve kocaman bir cizgi gördüm,anladimki yasadiklarimin hepsi regl belirtisiymis simdi oturup regl olmayi beklicem
Gunaydin canim bence daha erken
Adet gununu beklesen daha iyi sonuc alacaksinda insan sabredemiyor

ablamların 12 yıl sonra oldu hemde ne oldu dünya güzeli sıkmayın canınızı canım

eniştemdeydi sorunda ve onuın 1000 de 1 di

Allah kabul etsin canim bende okucam bugun
Insalah bu ay isteyen herkez hamile kalir

Aynen öyle canım yer gök duayla Allah razı olsun. Ben de okuyup hepimize dua etcem tez vakitte miniklerimizi bize nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…