Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik günü, siliklestiği 2gün...
...

Bense öncesi 1,pik günü 2, siliklestiği diğer 2gün toplam 4gün yapıyorum..
Teşekkürler galiba ilk defa bu ay doğru düzgün ilişkimiz olacak her geçen gün birşey ler daha öğreniyorum

Teşekkürler galiba ilk defa bu ay doğru düzgün ilişkimiz olacak her geçen gün birşey ler daha öğreniyorum
İnşallah kız hayırlısıyla olsun bu ay inan erinmeden tek tek yazıyorum ki Bi faydam olsun, rabbim aracı kılsın diye...

İnşallah kız hayırlısıyla olsun bu ay inan erinmeden tek tek yazıyorum ki Bi faydam olsun, rabbim aracı kılsın diye...
Valla ya allah razı olsun gecenin bu saati hiç birimizi görmeden tanımadan buradan sorularımıza yanıt arıyoruz ve içtenlikle cevap veren arkadaşlarımız kardeşlerimiz var senin gibi hala umut var demkki dünya güzel şey dedirtiyor bu paylaşımlar Edifar

Selam kızlar. Adet günüme 3 gün varken aşırı uyku hallerimden şüphelenip dün test yaptım beş dakikada silik çizgi oldu. Ama hala inanamıyorum yanılma payı olabilir diye yarın sabah yeniden testi tekrarlayacağım. Eğer olursa şuna emin oldum ki adet bitiminden itibaren başlayıp bir gün arayla ilişki olması gerekiyormuş. Daha önce kimyasal geçirdim o zamanda adet bitiminden itibaren olmuştu. Son 3 aydır yumurtlamayı takip ediyordum silik çizgiyi görememiştim bile. Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir

Allah razı olsun güzel duyguların bu güzel cümlelerin için... İnşaallah rabbim utandırmasın.. Bir kalbe dahi dokumuyorsal ne mutlu... Birbirimizin güzel haberlerini almak nasip olsun

Amin inşallah... O zaman kesin hamilesin hadi bakalım yarın sabah ilk idrar ile güzel haberlerini alırız

Amin inşallah... O zaman kesin hamilesin hadi bakalım yarın sabah ilk idrar ile güzel haberlerini alırız

İnşallah ya İnan doğru düzgün sevinemiyorum bile. Kimyasal yaşamak beni fena sarstı her tuvalete gidişimde sanki o lekeleri yeniden görecekmişim gibi korkuyorum o zaman yerimde duramayıp hemen kan tahlili vermiştim şimdi bekleyip öyle yapmak istiyorum. İnsan kabullenip kaybedince daha kötü oluyor. Haftasonu inşallah adet olmazsam Pazartesi kan testiyle son olarak onaylayacağım inşallah

Benimde bugün toplan yaptığım 3 testin üçüde silik çıktı dayanamayıp kan testi yaptırdım adetimede daha 8 gün var beta 64 çıktı umarım dilerim sende iatediğin sonuçları alırsın

Allah razı olsun güzel duyguların bu güzel cümlelerin için... İnşaallah rabbim utandırmasın.. Bir kalbe dahi dokumuyorsal ne mutlu... Birbirimizin güzel haberlerini almak nasip olsun
Amin canım eğer olurda hamiş kalırsam seni hiç unutamam galiba :) yolun eger samsuna düşerse haberim olsun isterim

Hadi inş ya hayırlısı ile hamiş olmuşsndur.

Benimde bugün toplan yaptığım 3 testin üçüde silik çıktı dayanamayıp kan testi yaptırdım adetimede daha 8 gün var beta 64 çıktı umarım dilerim sende iatediğin sonuçları alırsın

Ya maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bana umut oldun şuan inşallah benimde hayırla sonuçlanır

Hadi inş ya hayırlısı ile hamiş olmuşsndur.

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Amin canım eğer olurda hamiş kalırsam seni hiç unutamam galiba :) yolun eger samsuna düşerse haberim olsun isterim
İnşaallah samsun ne güzel Bi memleket dualarında unutma canım beni kızımı en çok kızıma dua et Baska da bri sey istemem en güzeli dua... Doğum yaparken filan edersin

İnşaallah samsun ne güzel Bi memleket dualarında unutma canım beni kızımı en çok kızıma dua et Baska da bri sey istemem en güzeli dua... Doğum yaparken filan edersin
Samsun gerçekten çok güzel ne küçük ne büyük herşeyi ile yeterli ve güzel huzurlusen yeter ki dua iste allahım kızına da hayırlı yaşamlar versin inşallah bir ömür hep beraber huzurlu mutlu yaşam süresiniz birde kardeşi oldumu tamam değmesin kimse keyfinize inşallah

İnşallah hayırlısıyla Allah razı olsun
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…