- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Teşekkürler galiba ilk defa bu ay doğru düzgün ilişkimiz olacak her geçen gün birşey ler daha öğreniyorumPik günü, siliklestiği 2gün...
...
Bense öncesi 1,pik günü 2, siliklestiği diğer 2gün toplam 4gün yapıyorum..
İnşallah kız hayırlısıyla olsun bu ayTeşekkürler galiba ilk defa bu ay doğru düzgün ilişkimiz olacak her geçen gün birşey ler daha öğreniyorum
Valla ya allah razı olsun gecenin bu saati hiç birimizi görmeden tanımadan buradan sorularımıza yanıt arıyoruz ve içtenlikle cevap veren arkadaşlarımız kardeşlerimiz var senin gibi hala umut var demkki dünya güzel şey dedirtiyor bu paylaşımlarİnşallah kız hayırlısıyla olsun bu ayinan erinmeden tek tek yazıyorum ki Bi faydam olsun, rabbim aracı kılsın diye...
Allah razı olsun güzel duyguların bu güzel cümlelerin için...Valla ya allah razı olsun gecenin bu saati hiç birimizi görmeden tanımadan buradan sorularımıza yanıt arıyoruz ve içtenlikle cevap veren arkadaşlarımız kardeşlerimiz var senin gibi hala umut var demkki dünya güzel şey dedirtiyor bu paylaşımlarEdifar
Amin inşallah... O zaman kesin hamilesinSelam kızlar. Adet günüme 3 gün varken aşırı uyku hallerimden şüphelenip dün test yaptım beş dakikada silik çizgi oldu. Ama hala inanamıyorum yanılma payı olabilir diye yarın sabah yeniden testi tekrarlayacağım. Eğer olursa şuna emin oldum ki adet bitiminden itibaren başlayıp bir gün arayla ilişki olması gerekiyormuş. Daha önce kimyasal geçirdim o zamanda adet bitiminden itibaren olmuştu. Son 3 aydır yumurtlamayı takip ediyordum silik çizgiyi görememiştim bile. Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir
Amin inşallah... O zaman kesin hamilesinhadi bakalım yarın sabah ilk idrar ile güzel haberlerini alırız
Benimde bugün toplan yaptığım 3 testin üçüde silik çıktı dayanamayıp kan testi yaptırdım adetimede daha 8 gün var beta 64 çıktı umarım dilerim sende iatediğin sonuçları alırsınSelam kızlar. Adet günüme 3 gün varken aşırı uyku hallerimden şüphelenip dün test yaptım beş dakikada silik çizgi oldu. Ama hala inanamıyorum yanılma payı olabilir diye yarın sabah yeniden testi tekrarlayacağım. Eğer olursa şuna emin oldum ki adet bitiminden itibaren başlayıp bir gün arayla ilişki olması gerekiyormuş. Daha önce kimyasal geçirdim o zamanda adet bitiminden itibaren olmuştu. Son 3 aydır yumurtlamayı takip ediyordum silik çizgiyi görememiştim bile. Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir
Amin canım eğer olurda hamiş kalırsam seni hiç unutamam galiba :) yolun eger samsuna düşerse haberim olsun isterimAllah razı olsun güzel duyguların bu güzel cümlelerin için...İnşaallah rabbim utandırmasın.. Bir kalbe dahi dokumuyorsal ne mutlu... Birbirimizin güzel haberlerini almak nasip olsun
Hadi inş ya hayırlısı ile hamiş olmuşsndur.Selam kızlar. Adet günüme 3 gün varken aşırı uyku hallerimden şüphelenip dün test yaptım beş dakikada silik çizgi oldu. Ama hala inanamıyorum yanılma payı olabilir diye yarın sabah yeniden testi tekrarlayacağım. Eğer olursa şuna emin oldum ki adet bitiminden itibaren başlayıp bir gün arayla ilişki olması gerekiyormuş. Daha önce kimyasal geçirdim o zamanda adet bitiminden itibaren olmuştu. Son 3 aydır yumurtlamayı takip ediyordum silik çizgiyi görememiştim bile. Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir
Benimde bugün toplan yaptığım 3 testin üçüde silik çıktı dayanamayıp kan testi yaptırdım adetimede daha 8 gün var beta 64 çıktı umarım dilerim sende iatediğin sonuçları alırsın
Hadi inş ya hayırlısı ile hamiş olmuşsndur.
İnşaallahAmin canım eğer olurda hamiş kalırsam seni hiç unutamam galiba :) yolun eger samsuna düşerse haberim olsun isterim
Samsun gerçekten çok güzel ne küçük ne büyük herşeyi ile yeterli ve güzel huzurluİnşaallahsamsun ne güzel Bi memleket dualarında unutma canım beni kızımı en çok kızıma dua et Baska da bri sey istemem en güzeli dua... Doğum yaparken filan edersin
İnşallah hayırlısıylaSamsun gerçekten çok güzel ne küçük ne büyük herşeyi ile yeterli ve güzel huzurlusen yeter ki dua iste allahım kızına da hayırlı yaşamlar versin inşallah bir ömür hep beraber huzurlu mutlu yaşam süresiniz birde kardeşi oldumu tamam değmesin kimse keyfinize inşallah
Günaydınİnşallah hayırlısıylaAllah razı olsun
Günaydın
Canım ovulasyon un uzerine 12 koy öle bak tetse daha garanti olurGünaydın kızlar 31temmuz regl günü bugün idrar testi yaptım çok erken mi yapmışım.31günde regl oluyorum 17 Temmuz gibi ovulasyonum oluyor.
Ne çıktı test sonucu bence erken değilGünaydın kızlar 31temmuz regl günü bugün idrar testi yaptım çok erken mi yapmışım.31günde regl oluyorum 17 Temmuz gibi ovulasyonum oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?