Benim normal döngüme göre 2 gün geçti ama geçtiğimiz ay aşılama yaptırmıştım o yüzden şaşma olduysa bilmiyorum hormonlar yüzünden. İdrar yolları enfeksiyonuda bulantı yapar dedi dr. İdrar testide vericem şimdi kan için sıra bekliyorum.Günün ne zaman
Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canımBenim normal döngüme göre 2 gün geçti ama geçtiğimiz ay aşılama yaptırmıştım o yüzden şaşma olduysa bilmiyorum hormonlar yüzünden. İdrar yolları enfeksiyonuda bulantı yapar dedi dr. İdrar testide vericem şimdi kan için sıra bekliyorum.
Salgında olabilir dikkat et kendine canımHala var bulantım. Tansiyonum yüksek çıktı. Normalde 11/7 olurdu şimdi 14/9
Triajda ki dr şunu söyledi yalnız, kusma ve ishal salgını var oda olabilir dedi. Hastada olabilirim.
Bakalım doktor ne diyecek.
WaaaoowYumurtalar, foliküller içerisinde olan bir yapı ve gelişmemiş her adet dönemi genellikle bir tanesi bazı kişilerde iki veya daha çok olabiliyor (döllenirse çoğul gebelik olusuyor, ikiz üçüz vb) gelişiyor büyüyor. Folikül den çıkacak hale geliyor. Çıkması demek halk arasında çatlaması bilimsel adı ovulasyon demek... Yumurtalıklar yumurtayı tüplere atmak için yakınlasıyor ve yumurta folikül ünden ayrılıp kanala (tüpe) geçiyor.. Bu geçme aşaması için LH hormonu gerekiyor bu hormon yumurtayı tüpe serbest bırakan hormon... Lh görevi bittiğinde azalıyor. Yerini yumurtanın geride bıraktığı folikül den(artık adı korpus luteum ya da sarı cisin.. ) salınan progesteron alıyor bu da rahim içini döllenmeye hazır hale getiren meme bezlerinin uyaran hormon. Bu sayede gögüs dolgınlugu ve gögüs te hassasiyet hissediyoruz. Bu bizim kısaca en basit sekli ile yumurtlama asamalarımızha bu arada yumurta genellikle en fazla 24sa yaşar bu zaman diliminde döllenirse gebelik döllenme ise 14gün sonra regl başlar.. Regl in baslaması demek korpus luteum un bozulması progesteron hormonunun azalması demek bu da rahmin iç yüzünün artık ise yaramayacağı döllenmenin olışmadgı anlamı tasıdıgıdn iç yüzeydeki kılcal damarlar a zengin yapı dısaro atılır buna regl diyoruz
Valla acik söylemek gerekirse hic umidim yok bu ay cok guzel degerlendirmistik aslinda ama heycan falan kalmadi bende bu defa cok heveslenmicem yoksa cok uzuluyorum
Canım inşallah güzel haberlerini alırızBenim normal döngüme göre 2 gün geçti ama geçtiğimiz ay aşılama yaptırmıştım o yüzden şaşma olduysa bilmiyorum hormonlar yüzünden. İdrar yolları enfeksiyonuda bulantı yapar dedi dr. İdrar testide vericem şimdi kan için sıra bekliyorum.
Valla ben kendimi dinlemekten ayakta taklalar atar kıvama geldim o yüzden hiç bişi diyemiyorumKızlar gece gece sorum olacak size ama anva fırsat buldum yumurtlama dönemindeyim şuan akıntılarım baya arttı hatta yarın ovulasyon günüm bile olabilir buhün ayakta başım döner gibi oldu bian uyuştu duraksadım sonra geçti bi kaç gün önce yatarkende olmştu ovulasyon döneminde bu şekil bir belirti yaşayan var mı yada bilen var mı bu şekilde bir belirti olur mu ki
İnşallah amin. Hala sonuç çıkmasını bekliyoruz.Canım inşallah güzel haberlerini alırız
Sonuc ne oldu canımValla ben kendimi dinlemekten ayakta taklalar atar kıvama geldim o yüzden hiç bişi diyemiyorum
Aynen bende cok üzülüyorum. Hayırlısı artık hakkımızdaValla acik söylemek gerekirse hic umidim yok bu ay cok guzel degerlendirmistik aslinda ama heycan falan kalmadi bende bu defa cok heveslenmicem yoksa cok uzuluyorumovulasyonda da koyuluk gormeyincede heves kalmadi galiba bende,
Yok ben kendimi hiç dinlemiyorum o yandan bi sorunum kalmadı ilk aylarda öyleydim sonra unuttum gitti hatta takip bile yapmadık nerdeyse saldık çayıra anlayacagın başka bir hastalığım olmasından korktum baş dönmesi ciddi birşey sonuçtaValla ben kendimi dinlemekten ayakta taklalar atar kıvama geldim o yüzden hiç bişi diyemiyorum
Aman ne olcak kocaman negatifSonuc ne oldu canım
Olsun acabaların gitti en azından...Evet beklenen sonuç geldi kızlar ve kocaman negatif
Bulantım geçti
Demek ki psikolojim gitmiş benim elden
Ayyy sinirlerim bozuldu salak salak gülüyorum.
Demek ki geçtiğimiz ay aldığım hormonlar yüzünden gecikme yaşıyorum. Allah bilir yarın gelir
Pik günü, siliklestiği 2gün...Pik günü ve sonrası 3gün ilişki mi yaşamak gerekiyor ben sadece yumurtlama günü sanıyordum bazı mesajları okudum ve şaşırdım biri beni aydınlatabilir mi?
Olabilir öyle arada sen Degerlendr..Kızlar adet döngüm 28-29 günde falan oluyor, ama bu ay ovulasyon testı ile takip edıyorum ya test pik haline 20. Gün gecti, yani yumurtlama kesin adetin basladıgı ilk gınden itibaren sayınca 14-15. Gün mü olur, oyleyse bnde neden 20. Gün pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?