Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala var bulantım. Tansiyonum yüksek çıktı. Normalde 11/7 olurdu şimdi 14/9
Triajda ki dr şunu söyledi yalnız, kusma ve ishal salgını var oda olabilir dedi. Hastada olabilirim.
Bakalım doktor ne diyecek.
Salgında olabilir dikkat et kendine canım

Waaaoow
Sabir ve azimle yazdin tebrik ederm

Y yarinicin cnmm nasıl Heycan varmı hislerinizi alalım batlarımız en yakın bizim var
Valla acik söylemek gerekirse hic umidim yok bu ay cok guzel degerlendirmistik aslinda ama heycan falan kalmadi bende bu defa cok heveslenmicem yoksa cok uzuluyorum ovulasyonda da koyuluk gormeyincede heves kalmadi galiba bende,

Kızlar gece gece sorum olacak size ama anva fırsat buldum yumurtlama dönemindeyim şuan akıntılarım baya arttı hatta yarın ovulasyon günüm bile olabilir buhün ayakta başım döner gibi oldu bian uyuştu duraksadım sonra geçti bi kaç gün önce yatarkende olmştu ovulasyon döneminde bu şekil bir belirti yaşayan var mı yada bilen var mı bu şekilde bir belirti olur mu ki

Canım inşallah güzel haberlerini alırız

Valla ben kendimi dinlemekten ayakta taklalar atar kıvama geldim o yüzden hiç bişi diyemiyorum

Valla acik söylemek gerekirse hic umidim yok bu ay cok guzel degerlendirmistik aslinda ama heycan falan kalmadi bende bu defa cok heveslenmicem yoksa cok uzuluyorum ovulasyonda da koyuluk gormeyincede heves kalmadi galiba bende,
Aynen bende cok üzülüyorum. Hayırlısı artık hakkımızda

Valla ben kendimi dinlemekten ayakta taklalar atar kıvama geldim o yüzden hiç bişi diyemiyorum
Yok ben kendimi hiç dinlemiyorum o yandan bi sorunum kalmadı ilk aylarda öyleydim sonra unuttum gitti hatta takip bile yapmadık nerdeyse saldık çayıra anlayacagın başka bir hastalığım olmasından korktum baş dönmesi ciddi birşey sonuçta

Olsun acabaların gitti en azından...

Pik günü ve sonrası 3gün ilişki mi yaşamak gerekiyor ben sadece yumurtlama günü sanıyordum bazı mesajları okudum ve şaşırdım biri beni aydınlatabilir mi?

Pik günü ve sonrası 3gün ilişki mi yaşamak gerekiyor ben sadece yumurtlama günü sanıyordum bazı mesajları okudum ve şaşırdım biri beni aydınlatabilir mi?
Pik günü, siliklestiği 2gün...
...

Bense öncesi 1,pik günü 2, siliklestiği diğer 2gün toplam 4gün yapıyorum..

Kızlar adet döngüm 28-29 günde falan oluyor, ama bu ay ovulasyon testı ile takip edıyorum ya test pik haline 20. Gün gecti, yani yumurtlama kesin adetin basladıgı ilk gınden itibaren sayınca 14-15. Gün mü olur, oyleyse bnde neden 20. Gün pik

Sanırım benim 7. Ayda boş geçti. Bugün dpo 10
Ve ovu testi çıktım hayalet çizgi bile zor cıktı. Hicbir belirti de yok zaten boşa umuda gerek yok

Olabilir öyle arada sen Degerlendr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…