Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhtemelen stresten gecikti benim de aynısı geldi başıma adet geç oldum normalde 26 günde bir olurken 30. Gün geldi ben de bebiş var sandım kan verdim negatif yani olmadıkça niye regl gelmiyor diye strese giriyoruz girdikçe de gecikiyor

Meraba kızlar. Bende yumurtlama dönemine girdim. Bu bı hafta boyunca halsizlik şiddetli baş ağrısı çok oluyor. Böyle bı durum yaşayan varmı. Ne yapmam lazım bilyorum. Aşırı halsizlik uyku hali ve geçmeyen baş ağrım oluyor

Aa ben bilmeden o günleri değerlendirmişim şimdi senin yazdığını okuyunca takvimime girip baktım. Resmen nokta atışı yapmışım
hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah..Valla öle dedi bende deniycem takdir Alllahtan.Sonrasındada bırakmasaydın bereberliği ama

hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah..Valla öle dedi bende deniycem takdir Alllahtan.Sonrasındada bırakmasaydın bereberliği ama
Yok bırakmadım ama 1 gün yapabildim sonrasında hemen çünkü eşim ayağını burktu dizinde falan ağrısı vardı. Önemli günlerin peşine geldi aksilik ama napalım hayırlısı yine o günleri boş geçirmedik. Artık olmazsa önümüzdeki aya.

olurmu öle şey herşey takdir ilahi.Çocuk olmuyorsa illa problem olduğu için mi birinizden birine hayır.Bak bu grupta hiç birşeyi olmadığı halde psikolojik olarak bile etkilenen çok kadın var.Sen sakin ol ki eşinde güçlü olsun.Rabbimin imtihanı elbet birgün çiçek açar.Açmasa bile emin ol ondada hayır vardır...Sen duanı eksik etme eşinede güç ver...

Senn de yakinmis bi hafta kalmis. Var mi biseyler
2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,sanki dondum kaldım gibi geliyor.. 5 gün önce test yapmıştım hi.bişey yok erken davrandım sonrada saldım,uykularım kaçıyor artık.. 1ay önce rahim filmi çektirdim,galiba onsan umutlandm çok..

Belirtisiz de hamis olan cok. Hayrlisi olsn simdiden . Guzl haberlr ver insllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…