Altimzda arabamiz olck insllh giderz. Ilk defa gidicem. Solerim esime artk. Tsk edrm ☺O zaman cumalıkızık ve kestel şelalesi ni gezebilir misiniz
Tamam canim oyle.yapicam artik hafta sonu kuzenin dugunu var nasil olsa test yapmaya vaktim olmaz zaten beklicem mecburDaha var ya canım hiç belli olmaz sen salıyı bekle bence
Sende mi düğüncüsün ben gibi kafalar dagılır birazTamam canim oyle.yapicam artik hafta sonu kuzenin dugunu var nasil olsa test yapmaya vaktim olmaz zaten beklicem mecbur
Muhtemelen stresten gecikti benim de aynısı geldi başıma adet geç oldum normalde 26 günde bir olurken 30. Gün geldi ben de bebiş var sandım kan verdim negatif yani olmadıkça niye regl gelmiyor diye strese giriyoruz girdikçe de gecikiyorKızlar ya sorum olucak yardım eder misin haziran 13 de en son adet oldum eşim korunmayı bıraktı bebek deniyoruz ama üç kere test yaptım negatif şimdi adet olamıyorum neden acaba ilk defa bu kadar gecikti doktor şimdi adet sokturucu verdi başına bole olay gelen var mı
Hahahaha evetSende mi düğüncüsün ben gibi kafalar dagılır biraz
hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah..Valla öle dedi bende deniycem takdir Alllahtan.Sonrasındada bırakmasaydın bereberliği amaAa ben bilmeden o günleri değerlendirmişim şimdi senin yazdığını okuyunca takvimime girip baktım. Resmen nokta atışı yapmışım
Yok bırakmadım ama 1 gün yapabildim sonrasında hemen çünkü eşim ayağını burktu dizinde falan ağrısı vardı. Önemli günlerin peşine geldi aksilik ama napalım hayırlısı yine o günleri boş geçirmedik. Artık olmazsa önümüzdeki aya.hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah..Valla öle dedi bende deniycem takdir Alllahtan.Sonrasındada bırakmasaydın bereberliği ama
Yok bırakmadım ama 1 gün yapabildim sonrasında hemen çünkü eşim ayağını burktu dizinde falan ağrısı vardı. Önemli günlerin peşine geldi aksilik ama napalım hayırlısı yine o günleri boş geçirmedik. Artık olmazsa önümüzdeki aya.
[/QUOTEçok geçmiş olsun canım..Olur inşallah bende reglimin bitmesini bekliyorum.Bitsin başlıycam bu aydan birşey çıkmadı umudumuz ağustos
Ay bende öyle yapmayı düşünüyorumHahahaha evetoynarkene unuturum garii
2 ağustosu bekleyenlerdenim..Sayfanin basindan sona dusmek
Sanki okul sonuncusu olmusum gibi
ulucamii tophane yeşil setbaşı kapalıçarşı yı gezin bursa ruhunu hissetmek için,tabi iskender yemeden dönmeyin..Kizlar h.sonu bursayi gezmye gidicez esimle aranizda bursali var mi nerelere gidelm . Onerilerinz var mi
olurmu öle şey herşey takdir ilahi.Çocuk olmuyorsa illa problem olduğu için mi birinizden birine hayır.Bak bu grupta hiç birşeyi olmadığı halde psikolojik olarak bile etkilenen çok kadın var.Sen sakin ol ki eşinde güçlü olsun.Rabbimin imtihanı elbet birgün çiçek açar.Açmasa bile emin ol ondada hayır vardır...Sen duanı eksik etme eşinede güç ver...Aynen ya eşimde üzüldü yazık dün testi görünce biraz önce yaptın mı diye aradı ben de yaptım dedim. Yok demi dedi evet dedim yakeşke yapmasaydım sorun onda olunca kendini çok suçluyor üzülüyor. Daha çok gençsin sende anne olmak isterdin benim yüzümden olmuyor diye çok üzüyor kendini
Denizli liyim canim ben sen nerelisinAy bende öyle yapmayı düşünüyorumsen nerelisin gari dedin de bizim buralarda da gariii derlee
Tm cnm tsk ederm listeme aliorm ☺ulucamii tophane yeşil setbaşı kapalıçarşı yı gezin bursa ruhunu hissetmek için,tabi iskender yemeden dönmeyin..
2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,sanki dondum kaldım gibi geliyor.. 5 gün önce test yapmıştım hi.bişey yok erken davrandım sonrada saldım,uykularım kaçıyor artık.. 1ay önce rahim filmi çektirdim,galiba onsan umutlandm çok..Senn de yakinmis bi hafta kalmis. Var mi biseyler
Belirtisiz de hamis olan cok. Hayrlisi olsn simdiden . Guzl haberlr ver insllh.2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,sanki dondum kaldım gibi geliyor.. 5 gün önce test yapmıştım hi.bişey yok erken davrandım sonrada saldım,uykularım kaçıyor artık.. 1ay önce rahim filmi çektirdim,galiba onsan umutlandm çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?