Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynisini bu ay yasadim. 2.gunun sonunda kirmizilar gelmye basldi
Artik kaset testte kirmizi cizgi gormeden kan vermicem

Dinlemicem dinlemicem diyorum, bir süre başarıyorum ama ondan sonra 1 hafta kala başlıyor içim içimi kemirmeye :)
Benim şu an göğüsle ilgili hiç sıkıntım yok :/ çok ilginçtir batmalar hala devam ediyor. Elimde avcumdaki tek gariplik bu :)))))) neyse son 6 gün kaldı. Hayırlısı bekleyen herkes için ..

Nasılsınız hanımlar. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum hep şu an son haftaya girdim yani. Kasık ağrım oldu bi kaç kez, belim ağrıyo hissedilir şekilde. Yumurtlama bitti ama hala ıslaklık var bende. Akıntım geliyor günde bi kaç kez. Şeffaf değil, beyaz gibi.. Nedendir bilmiyorum..

Bana hamilelik belirtilerini düşündürdü inşallah öyledir
Ben sıfır belirti bir ay daha yaşıyorum. Test yapmama gerek yok . Ne zaman belirti benzeri birşey yaşarsam test yaparım artık

Kizlar ovu testi alcam da laboquik mi alim innovita mi alim

Bana hamilelik belirtilerini düşündürdü inşallah öyledir
Ben sıfır belirti bir ay daha yaşıyorum. Test yapmama gerek yok . Ne zaman belirti benzeri birşey yaşarsam test yaparım artık
Umutlanmaya korkar oldum. İlk gebeliğimde tedaviyle hamile kaldığım için vajinal fitil kullanıyordum zaten o yüzden akıntımı ayırt edemedim, ikincisinde babam rahatsızdı hastane süreci yorucu olduğundan bel ağrım filan olduysada gebelik aklımda hiç yoktu farketmedim. O da kimyasaldı zaten. Bu kez bel ağrısı hissettiriyor kendini ama bilemiyorum hamile kalmak değilmiş tek mesele onu anladım sadece. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler ve minnoş bebekler nasip etsin.

Merhaba beni de ekler misiniz? Bat 1 Ağustos.
Göğüs ağrım başladı bugün diğer aylardan farklı alt kısmı dokununca acıyor.Bel ağrım hafif hafif var. Bir de bugün başım döndü
Yinede pek ümitlenmek istemiyorum her ay hayal kırıklığı bir yandan da şeytan test yap diye dürtüyor zor tutuyorum kendimi

kizlar benim dongum sabit degil bazen 32. gun bazen 35, 36, 37, 40. boyle her ay degisiyor. en son 2 temmuzda oldum. 24 temmuzda iliski oldu(prezrvatif yirtilmasi sonucu) hamile kalma ihtimali var midir sizce.

kizlar benim dongum sabit degil bazen 32. gun bazen 35, 36, 37, 40. boyle her ay degisiyor. en son 2 temmuzda oldum. 24 temmuzda iliski oldu(prezrvatif yirtilmasi sonucu) hamile kalma ihtimali var midir sizce.
valla biz bizzat yumurtadir catlamadir degerlendirip hamile kalamiyoruz seninki yirtilmayla kacanlardan hamillelik olursa ne deyim bilmiyorum olabilir tabi bilemeyiz sen eger o zaman akintindan falan ovulasyon doneminde oldugunu biliyorsan her zaman ihtimal var soyledigin gunlere gore o donemlerdeymisin ama sen daha ii bilirsin anladigim kadariyla istemiyorsun ama tahmin etmek zor.

anka3334 canım aslıhaanugur iki kere yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…