Ben de aynisini bu ay yasadim. 2.gunun sonunda kirmizilar gelmye basldiYoksa yipranmakla kaliyoruz. Gecen ay emingibiydim. Kan testi yaptim husran. Snra yine inanmadim gec dollenmedr dedim. Regl kani bile belki lekelenmedr dedim. Ama sonunda kirmizilara bulandim. Artik erken davranmycam. Cunku bide niye olmadi sorusu beynimi kemiryor.
Ayın 10 u ve 12 si arası değişiklik gösteriyor benim akıntım bayadır varda ondan garibime git yaKız benim akıntımdan 4gün sonra koyulastı..sabret biraz daha. Jaç günde bir adet oluyorsun
Kız bu kadar dinleme kendini naptın senbende ilk ay böyle olmuştum kesin hamileyim dedim hatta göğüslerimin üstüne yatamıyordum falan foss çıktı. Sonraki ay yok ya hiç bir belirtim yok kesin olmadı dediğim, psikolojik olarak daha rahat olduğum ay hamile kaldım. Ama maalesef kimyasalla sonuçlandı. Şimdi de kendimde hiç belirti aramıyorum. Olursa olur olmazsa önümüzdeki aya diyorum. Ha merak ediyor muyum ediyorum, düşünüyor muyum düşünüyorum ama kendimi oyalıyorum. Dinlememeye çalışıyorum. Böyle yaparsan sen kendini engellersin. O en güzel zamanda gelecek, sen stres yapma.
Bana hamilelik belirtilerini düşündürdü inşallah öyledirNasılsınız hanımlar. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum hep şu an son haftaya girdim yani. Kasık ağrım oldu bi kaç kez, belim ağrıyo hissedilir şekilde. Yumurtlama bitti ama hala ıslaklık var bende. Akıntım geliyor günde bi kaç kez. Şeffaf değil, beyaz gibi.. Nedendir bilmiyorum..
Umutlanmaya korkar oldum. İlk gebeliğimde tedaviyle hamile kaldığım için vajinal fitil kullanıyordum zaten o yüzden akıntımı ayırt edemedim, ikincisinde babam rahatsızdı hastane süreci yorucu olduğundan bel ağrım filan olduysada gebelik aklımda hiç yoktu farketmedim. O da kimyasaldı zaten. Bu kez bel ağrısı hissettiriyor kendini ama bilemiyorum hamile kalmak değilmiş tek mesele onu anladım sadece. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler ve minnoş bebekler nasip etsin.Bana hamilelik belirtilerini düşündürdü inşallah öyledir
Ben sıfır belirti bir ay daha yaşıyorum. Test yapmama gerek yok . Ne zaman belirti benzeri birşey yaşarsam test yaparım artık
Ben laboquikden memnunum n11 de bir siteden alıyorum hep digerini hiç kullanmadimKizlar ovu testi alcam da laboquik mi alim innovita mi alim
Tm cnm.tsk ederm. Genelde innovita daha ii dediler de bi sorim dedim sizeBen laboquikden memnunum n11 de bir siteden alıyorum hep digerini hiç kullanmadim
Canım ben laboquick alıyorum n11de uygun fiyata çeşitli paketleri var. Benim telefonumdaki ovulasyon gününde testte de cift çizgiyi gördüm o yüzden güvendim açıkçası.Kizlar ovu testi alcam da laboquik mi alim innovita mi alim
innovita cok hassas bi test bence onu kullan derim.Tm cnm.tsk ederm. Genelde innovita daha ii dediler de bi sorim dedim size
Evet heyecan dorukta dır simdi onlardagunaydin kizlar31 temmuzlar yaklasmaya basladi
valla biz bizzat yumurtadir catlamadir degerlendirip hamile kalamiyoruz seninki yirtilmayla kacanlardan hamillelik olursa ne deyim bilmiyorumkizlar benim dongum sabit degil bazen 32. gun bazen 35, 36, 37, 40. boyle her ay degisiyor. en son 2 temmuzda oldum. 24 temmuzda iliski oldu(prezrvatif yirtilmasi sonucu) hamile kalma ihtimali var midir sizce.
Hadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@haozlem =25 Temmuz ♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
M Minikbirmucizemeselesi =31 Temmuz ♡
@Hayali10 =31 temmuz♡
Lepistesb =31 Temmuz♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
@Umutumut82 =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
Vaveyylla =1Agustos ♡
@Monephe =2 Agustos♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
A Aventurine3 =3 Agustos ♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari =5 Agustos ♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
A Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
A Aslihanugur =10 Agustos ♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
D Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
F Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
benide yazarmısınız 2 ağustosgunaydin kizlar31 temmuzlar yaklasmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?