Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım allah razı olsun senden ve senin gibilerinden kalbi güzel insan duaların kabul olsun inşallah

Sevgili kk dostlarım mektup başlıgı gibi oldu bugun ki ovulasyon tedtim bu sekılde artık silikleşmeye başladı bugün ve yarında önemli bebek olması için dimi peki bugun misafirler gelecek ve belki fırsat bulamayabilirz yarın yapsak treni kaçırmış olurmuyum birde dün pik günümdü değerlendirdik

bence bugunde yap bi firsat bulup :)

Bence bişey olmaz ya zaten bir yapıp bir yapmıyoruz bi de spermlerinden yaşamasını göz önünde bulundurursak sıkıntı yok

Merhaba benim BAT 1 ağustos
3 aydır deniyoruz. Her ay kendimi dinlememden dolayı sanırım sürekli olur olmaz değişik şeyler fark ediyorum kendimde :)
Bu sefer artık akışına bıraktım dedim ama az zaman kaldığı için yine kafamda bir çok şey dönüyor.Yine rahat duramadım yani birde üstüne 3 aydır takip ettiğim buraya üye oldum :)))
Geçen ayda bu ayda en çok yaşadığım şey şişlik oldu.O yüzden hamilelik belirtisi olarak kendimde onu eliyorum.
Şu an en çok hissettiğim sürekli karnımdaki batma hissi. sanki sürekli bir hareket var orda, yani gaz gibi. Birde bacaklarımda bir sorun var. Oturunca böyle ağrıyor kalkıp yürümem gerekiyor gibi hissediyorum.Bu kadar.
Önceki aylarda bile daha fazla belirti vardı,bu ayda biraz fos çıktı sanki.
yani bir bekleyen daha yazabilirsiniz listeye

Bence bişey olmaz ya zaten bir yapıp bir yapmıyoruz bi de spermlerinden yaşamasını göz önünde bulundurursak sıkıntı yok
ama bugun bence en onemli gunu siliklesmis yumurta sperm bekliyor dunkiler duruyorsada olur tabi ama taselemekte fayda var bence yarin aksama kalir mi bilemeyiz sonucya

Ovulasyon testinde hala ikinci çizgi koyulaşmadı dün akıntım baya yoğundu bugn çift cizgi görürüm sandım ama maalesef regli olana kadar hiç 2.çizgi koyulaşmaz ise yumurtlama da sorun mu var demek oluyor acaba

Hahahha kız güldürdün beni valla bende 7 ağustosu bekliyorum işte olmazsa bende regl bittikten sonra son gaz başlıcam inşallah gerek kalmaz tekrar başlamama tabi ama

Kız bu kadar dinleme kendini naptın sen bende ilk ay böyle olmuştum kesin hamileyim dedim hatta göğüslerimin üstüne yatamıyordum falan foss çıktı. Sonraki ay yok ya hiç bir belirtim yok kesin olmadı dediğim, psikolojik olarak daha rahat olduğum ay hamile kaldım. Ama maalesef kimyasalla sonuçlandı. Şimdi de kendimde hiç belirti aramıyorum. Olursa olur olmazsa önümüzdeki aya diyorum. Ha merak ediyor muyum ediyorum, düşünüyor muyum düşünüyorum ama kendimi oyalıyorum. Dinlememeye çalışıyorum. Böyle yaparsan sen kendini engellersin. O en güzel zamanda gelecek, sen stres yapma.

seni bi turlu etiketleyemedim ana ugrasiyorum

Kız benim akıntımdan 4gün sonra koyulastı..sabret biraz daha. Jaç günde bir adet oluyorsun

Aynen öyle canım Allah ne derse o olur. Çok dua ediyorum.eşime belli etmemeye çalışıyorum eveçocuk gelse yaptığı bişeyi anlatsam yanlışlıkla çok üzülüyorsunuz getiriyor konuyu ben şok tabi

Merhaba bende araniza yeni katildim. Benim bat 2 agustos.
Yumurtlama sonrasi gebelik tuttgunda progesteron yukseliyor bu nedenle belirtiler cikiyor. Herkesin bunyesi farkli oldugundan kiminde gogus hassasiyeti kiminde bacak agrisi kiminde uyuklama oluyor. Gebelik tutmadiginda da gogus hassasiyeti karin agrisi oldgu icin hic guvenilir belirlti degil. En guvelinirleri adet gecikmesiyle implantasyon kanamasi( halk arasinda lekelenme ) onlar bile kesin degil. O yuzden ne umtlenin ne uzulun derim. Bende bekliyorum heycanlym sizin gibi

Evet cok haklisin bundan snra dersimi aldm. Bic bisye belirti demicem valla. Bu bilncte olunca da ne belirti olursa olsn acaba mi demicem

Evet cok haklisin bundan snra dersimi aldm. Bic bisye belirti demicem valla. Bu bilncte olunca da ne belirti olursa olsn acaba mi demicem
Yoksa yipranmakla kaliyoruz. Gecen ay emingibiydim. Kan testi yaptim husran. Snra yine inanmadim gec dollenmedr dedim. Regl kani bile belki lekelenmedr dedim. Ama sonunda kirmizilara bulandim. Artik erken davranmycam. Cunku bide niye olmadi sorusu beynimi kemiryor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…