Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama filan takibi bilmiyorum.esim istemedigi icin ben de vazgectim ama boyle bisey basimiza geldi.ben de tek seferde mi denk gelecek sanki diyorum.ama ya olursa da fena.bebegim 10 aylik.istiyorum diye yazmistim buraya ama gerceklesme ihtimali olunca korktum birden.hayirlisi olsun.

evet senin icin zor olur 10 aylik bi bebekle ama hayirlisi diyelim simdi insallah olmaz demeyede dilim varmiyor.

Kız 10aylıkmıs daha bebişin bn kızım 10aylıkken 2.çocuğu kesinlikle istemiyordum... Kesinlikle 1cocuk yeter diyordum. Kızımın uslu olmasına ragmen... Daha ye i kzım 3yaısnda yeni yeni istemeye basladık ilk deneme oldu bu ay... Valla daha yavruskon minicik onunla ilgilenip bu zamanların tadını çıkar

günaydın kızlar.. 2ağustosu bekleyenlerdenim.. 20.de pik oldu silikleştiğinide gördüm.. ovu testi bıraktım.. ama kaç gündür şeffaf sarı uzun her türlü akıntım var tekrr ovu test yaptım bişi yok.. neye yorayım ben bu akıntıyı şimdi??

selam kızlar iş yoğunluğundan dolayı zor giriyorum nasılsınız başımı kaşıcak vakit bulamıyorum yahu

Son 1 hafta tabi insan çok merak ediyor ama sıkma bu kadar kendini canım. Ben mesela belirti olarak artık 1 hafta kala başlayan beyaz kremsi akıntıyı baz alıcam.

Beyaz koyu kıvamlı, kremsi akıntı genellikle en doğru hamilelik belirtilerinden oluyor canım. İnşallah hamişsindir.

kizlar benim dongum sabit degil bazen 32. gun bazen 35, 36, 37, 40. boyle her ay degisiyor. en son 2 temmuzda oldum. 24 temmuzda iliski oldu(prezrvatif yirtilmasi sonucu) hamile kalma ihtimali var midir sizce.
Valla canim bizzat cok yakinim prezervatif yirtilmasi sonucu suan hamile hic akillarinda yokken hemde hemen ayaga kalkiyo wc ye gidiyo banyo yapiyo tutmasin diye ama ALLAH ın işi iste olcak ya hamile kaliyo,bide boylesi var biz olsun diye kirk takla atariz ALLAH ol derse oluyo nasip kismet işte

Benim bat 30 temmuz son 3gün 1 haftadir regl belirtileri var bazen hastami oldum acaba diye wc ye koşuyom,hem cok heycanliyim hemde ümitsiz karışık duygular içindeyim kurtarinn beniii
en cok yasanan sey yok ya ben kesin adet olcam deyip kendimizi hazirlamamak ama icten icede hep insallah hamileyimdir demek sanirim

aynen oyle benim abimlerinde ogullari cok kucukken oldu 2. simdi 6 aylik oldu bile guya geri cekilme yontemiyle korunuyordu onlarda halada oyle korunuyorlar akillanmadilar galiba ama isin ozu Allah verecek en guzel zamanda biz ne kadar plan yaparsak yapalim nefesleri varsa geliyorlar

Kesinlikle canim aslinda en guzeli supriz olmasi ben ilk kizimda adetimin 3 gun gecmesini beklemistim simdi 1 hafta onceden basliyorum merak etmeye

Günaydın kızlar bu göğüs ağrısı beni iyice umutlandırmaya başladı yanlışlıkla elim değse sızlıyor normal mi sizce?
Birde bahsettiğiniz beyaz kremsi akıntı bende de oldu dün.

Gögüs agrısı yumurtladıktan sonra başlar canım... Aslında bir belirti değildir ama zamanla artması agrının Ve adet olmamak belirti oldugunu düşündürür

Günaydın kızlar bu göğüs ağrısı beni iyice umutlandırmaya başladı yanlışlıkla elim değse sızlıyor normal mi sizce?
Birde bahsettiğiniz beyaz kremsi akıntı bende de oldu dün.
Canım o akıntı 1 kerelik değil devamlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…