Siftah sendrn bereket allahtanAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahNe güzel dua AMİN evet koyu çıktı adet günün geçsin kan vericem
Canım benim hayırlı olsunAminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...
Sağolun Allah en kısa zamanda size de tekrardan nasip etsinCanım hayırlı uğurlu olsun inşallahRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah yeni düşük yapmış biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum ama sadece Rabbim e sığın gerisi boş inan Allah evladını sana bağışlasın
Amin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ayCanım benim hayırlı olsunçok sevindim
İnşallah bat 10afustosAmin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
Bu arada senin yumurtlaman ne zamandı ovu testi kullanmıs mıydın?Amin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinAmin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
hayirli olsn cnm. saglikla buyusun bebeginAmin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
yaaa insalah canmm. hepimiz guzel haberlerj veririrz insalahAy size çok az kalmos inşaallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle haberleşiriz
canim cok sevindim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin kim olursa oksun kafana takma solenenleri Allaha sigin dua et bol bol moral cok etkiliyor biliyosun doktor kontrollerini ihmal etme yeter dusukten sonra bebek yapan bi suru insan var hep ayni olacak degil ya ne guzel bak hamilesin artik grubun en mutlusu sensin. bide ovulasyon kullandiysan hangi gunleri degerlendirdin kac gun gecti catlamadan ogrendin belirtin var miydi diger aylardan farkli olan bizede yazarsan cook sevinirim tekrar tebrik ederimAmin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
Amin canım inşallahSağolun Allah en kısa zamanda size de tekrardan nasip etsin
Adetin 17.gününde ayın 22nde böyle göstermişti. Yakaladığım en koyu buydu ve telefonda bu tarihi gösteriyordu. Bende bunu baz alıp yumurtlama demiştim. Ama dünkü yaptığım test resmen pik gibi duruyor. Anlamadım bu işi.Bundan önce yine aynı şekilde pozitif gösterdiği bir zaman oldu mu?
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzucumAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Sen varya on numarasın hem yardımcı oluyorsun hemde aklımızdaki şüpheleri gideriyorsunKızlar Ankara liv hospıtal kadın doğum Dr cevabı
Ay nasıl sevindim ya allahım sağlıklı haberlerini almayıda nasip etsin inşallahAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Yardımcı olabiliyorsam canım ne mutlu banaSen varya on numarasın hem yardımcı oluyorsun hemde aklımızdaki şüpheleri gideriyorsun
Aynen dün paylaştığın daha netti. Umarım dünü de değerlendirmişsindirAdetin 17.gününde ayın 22nde böyle göstermişti. Yakaladığım en koyu buydu ve telefonda bu tarihi gösteriyordu. Bende bunu baz alıp yumurtlama demiştim. Ama dünkü yaptığım test resmen pik gibi duruyor. Anlamadım bu işi.
Evet değerlendirdim 2 gün daha peşpeşe değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama durumuna göre. Bugün tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bugün yürüdükçe sol kasığımda ağrı gibi bişey hissediyorum ve şişmiş gibi geliyor. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum yumurtlarken.Aynen dün paylaştığın daha netti. Umarım dünü de değerlendirmişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?