Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel dua AMİN evet koyu çıktı adet günün geçsin kan vericem
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah yeni düşük yapmış biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum ama sadece Rabbim e sığın gerisi boş inan Allah evladını sana bağışlasın

Sağolun Allah en kısa zamanda size de tekrardan nasip etsin

Amin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
İnşallah bat 10afustos bnmde gögüs hassasiyetimvar ama her ay olur bnm hassasiyet... Kızımdaykende olmustu ve hamileydim bakalım bundaki da hamileliktendir belkide hayırlısı olsun

Amin inşallah sizinde haberlerinizi alırız bu ay
canim cok sevindim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin kim olursa oksun kafana takma solenenleri Allaha sigin dua et bol bol moral cok etkiliyor biliyosun doktor kontrollerini ihmal etme yeter dusukten sonra bebek yapan bi suru insan var hep ayni olacak degil ya ne guzel bak hamilesin artik grubun en mutlusu sensin. bide ovulasyon kullandiysan hangi gunleri degerlendirdin kac gun gecti catlamadan ogrendin belirtin var miydi diger aylardan farkli olan bizede yazarsan cook sevinirim tekrar tebrik ederim

Bundan önce yine aynı şekilde pozitif gösterdiği bir zaman oldu mu?
Adetin 17.gününde ayın 22nde böyle göstermişti. Yakaladığım en koyu buydu ve telefonda bu tarihi gösteriyordu. Bende bunu baz alıp yumurtlama demiştim. Ama dünkü yaptığım test resmen pik gibi duruyor. Anlamadım bu işi.

Aynen dün paylaştığın daha netti. Umarım dünü de değerlendirmişsindir

Aynen dün paylaştığın daha netti. Umarım dünü de değerlendirmişsindir
Evet değerlendirdim 2 gün daha peşpeşe değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama durumuna göre. Bugün tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bugün yürüdükçe sol kasığımda ağrı gibi bişey hissediyorum ve şişmiş gibi geliyor. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum yumurtlarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…