Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,

Vaveyylla'ya tebrikler. Umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın.

Benim de bat 4 Ağustos. Hiçbir belirtim yok, aynı önceki aylardaki gibiyim. Bugün yumurtlamadan sonraki 8. gün. vücut sıcaklığım üç gündür 36.8-36.9 seviyesinde. Umudumu canlı tutan tek şey bu. Eğer sıcaklık düşmezse bat gününde test yapacağım ama yarından sonra düşmeye başlarsa test yapmadan bekleyeceğim. Bu açıdan sıcaklık takibi iyi bir şey aslında. Benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı? Sıcaklık takibi yapıyor musunuz?

O birazda kendimizi dinlediğimiz için oluyor canım.
bundan önce hamilelik düşünmezken ağrı da çekiyordum, gaz sıkışması da yaşıyordum.
fakat şu an her şeyi ona yoruyorum. ya da aslında yaşadım ama şu an bu farklı sanırım diyorum.
yani sen değerlendirmelerine bak :) diğer şeylerle kafanı çok bulandırma

Günaydin kizlaar bizde calismalara devam ediyoruz.. Ovu testiyle takip ediyorum dün bugün koyulasti ama daha pik olmadi sanirim.. Gecen ay hergün yaptik bu ay stress yapmiyorun iki güne bir degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi.. Bat 14.08 insallah bu ay hepimizinki tutar

bendede belirti yok bu ay icin cok umutlu degilim acikcasi. sicaklik takibi mantikliymis nalesef derecem yok olsa kesin bende yapardim

bendede belirti yok bu ay icin cok umutlu degilim acikcasi. sicaklik takibi mantikliymis nalesef derecem yok olsa kesin bende yapardim
Kızlar belirti adete çok yakınken veya adet geçince oluyor bende öle oldu kızımda. Diğerleri psikolojik diye düşünüyorum... Belşrtiler için bence adeti bekleyin

Yok canım psikolojik değil takmıyorum zaten olursa olur olmazsa önümüzdeki aya modundayım. Ama gerçekten ayağa kalktığımda,yürüdüğümde beni zorlayan bir ağrı var. Belki üşütmüşümdür bilmiyorum.

Adet yakın mı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…