- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
canım rabbim kucağına almayı öpüp koklamayı da nasip etsin. kanda hcg ne zaman baktıracaksınAminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...
Sağlık olsun canım vardır bir hayrGünaydın kızlar adet oldum malesef,hiç şaşırmaz gününü maşallahı vardırdiğer BAT 26 AĞUSTOS
değerlendirin isterseniz yumurta oluşmuşmerhaba başlığı bayadır takip ediyordum. bende 4 aydır deniyorum ovulasyon takip de yapıyorum ama olmadı. testim 11 inci günün baya koyu gibi bu kadar erken olabillir mi? görselini paylaşıyorum. bat 16 ağustos Eki Görüntüle 2293652
O birazda kendimizi dinlediğimiz için oluyor canım.Evet değerlendirdim 2 gün daha peşpeşe değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama durumuna göre. Bugün tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bugün yürüdükçe sol kasığımda ağrı gibi bişey hissediyorum ve şişmiş gibi geliyor. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum yumurtlarken.
Merhaba,
Vaveyylla'ya tebrikler. Umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın.
Benim de bat 4 Ağustos. Hiçbir belirtim yok, aynı önceki aylardaki gibiyim. Bugün yumurtlamadan sonraki 8. gün. vücut sıcaklığım üç gündür 36.8-36.9 seviyesinde. Umudumu canlı tutan tek şey bu. Eğer sıcaklık düşmezse bat gününde test yapacağım ama yarından sonra düşmeye başlarsa test yapmadan bekleyeceğim. Bu açıdan sıcaklık takibi iyi bir şey aslında. Benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı? Sıcaklık takibi yapıyor musunuz?
[/QUOT
benmde belirtim yok malesef , bat 2 ağus. ama sıcaklık takibi hiç aklıma gelmemişti,bir daha ki ay yapayım onuda..
bendede belirti yok bu ay icin cok umutlu degilim acikcasi. sicaklik takibi mantikliymis nalesef derecem yok olsa kesin bende yapardimMerhaba,
Vaveyylla'ya tebrikler. Umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın.
Benim de bat 4 Ağustos. Hiçbir belirtim yok, aynı önceki aylardaki gibiyim. Bugün yumurtlamadan sonraki 8. gün. vücut sıcaklığım üç gündür 36.8-36.9 seviyesinde. Umudumu canlı tutan tek şey bu. Eğer sıcaklık düşmezse bat gününde test yapacağım ama yarından sonra düşmeye başlarsa test yapmadan bekleyeceğim. Bu açıdan sıcaklık takibi iyi bir şey aslında. Benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı? Sıcaklık takibi yapıyor musunuz?
Kızlar belirti adete çok yakınken veya adet geçince oluyor bende öle oldu kızımda. Diğerleri psikolojik diye düşünüyorum... Belşrtiler için bence adeti bekleyinbendede belirti yok bu ay icin cok umutlu degilim acikcasi. sicaklik takibi mantikliymis nalesef derecem yok olsa kesin bende yapardim
Yok canım psikolojik değil takmıyorum zaten olursa olur olmazsa önümüzdeki aya modundayım. Ama gerçekten ayağa kalktığımda,yürüdüğümde beni zorlayan bir ağrı var. Belki üşütmüşümdür bilmiyorum.O birazda kendimizi dinlediğimiz için oluyor canım.
bundan önce hamilelik düşünmezken ağrı da çekiyordum, gaz sıkışması da yaşıyordum.
fakat şu an her şeyi ona yoruyorum. ya da aslında yaşadım ama şu an bu farklı sanırım diyorum.
yani sen değerlendirmelerine bak :) diğer şeylerle kafanı çok bulandırma
Hayırlı güzel haberlerle gel inşKızlar dua edin şimdi hastaneye gidip kan vercem inşallah benim meleğimde benimledir .idrar testin sabah gene silik çıktı dün var yok gibiydi şimdi biraz daha gerçekçi duruyor
Hadi inşallah canım hayırlısıylaKızlar dua edin şimdi hastaneye gidip kan vercem inşallah benim meleğimde benimledir .idrar testin sabah gene silik çıktı dün var yok gibiydi şimdi biraz daha gerçekçi duruyor
Adet yakın mı canım.Yok canım psikolojik değil takmıyorum zaten olursa olur olmazsa önümüzdeki aya modundayım. Ama gerçekten ayağa kalktığımda,yürüdüğümde beni zorlayan bir ağrı var. Belki üşütmüşümdür bilmiyorum.
8 gün var canım ama ovülasyon testinde dün pik gördümAdet yakın mı canım.
Kuzum Ankara'dayım bende bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mıYardımcı olabiliyorsam canım ne mutlu bana
gnydn bir gelişme var mıGünaydın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?