Hic bilmiyorum. Keske bi yolunu bilsem. Pozitif dusunmek en onemlisi.Bi yolu varsa şuan çok ihtiyacım var
Aynen öyle canım ama olmuyorHic bilmiyorum. Keske bi yolunu bilsem. Pozitif dusunmek en onemlisi.
Tmm oyle yapimtest al yinede sen sonra akisina birak ☺
insallah gebeliktir canim senin ki baya kotu gibiBiraz once merakimdan birdaha yaptım ovu testi.. siliklesme olmamis.. yarin gebelik testi yapmayi düşünüyorum bakalim
5 gun var sanirim sana belki gittikce koyulacak insallah yaniBiraz once merakimdan birdaha yaptım ovu testi.. siliklesme olmamis.. yarin gebelik testi yapmayi düşünüyorum bakalim
insallaaaaahhh. ben adet bitiyor 4 5 gun yumurtlama bekliyorum sonra o 4 5 gun degerlendiriyorum bi 4 5 gun daha bat geliyor zaten uzun olmayinca bu kismi kolay oluyor benim icinAy size çok az kalmos inşaallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle haberleşiriz
Valla kim ev tasidiysa hamile kaldı. Demek ev yerleştirme temizlik derken kafa başka bir şey e yoğunlaşınca oluyorHic bilmiyorum. Keske bi yolunu bilsem. Pozitif dusunmek en onemlisi.
Haydi kalkın evı taşıyoruzValla kim ev tasidiysa hamile kaldı. Demek ev yerleştirme temizlik derken kafa başka bir şey e yoğunlaşınca oluyor
Valla bu ay ev tasiyorum bu kadar olurValla kim ev tasidiysa hamile kaldı. Demek ev yerleştirme temizlik derken kafa başka bir şey e yoğunlaşınca oluyor
Yarin gebelik testi yapicam kuzum bata 4 gun varken bakalim ne çıkacak Rabbim benden önce sizlere versin insallah..5 gun var sanirim sana belki gittikce koyulacak insallah yani
Yapıp mutlaka yaz olur mu? ben daha silik dediğimiz günden beri hiç yapmadım.. seni bekliyorum :)))Biraz once merakimdan birdaha yaptım ovu testi.. siliklesme olmamis.. yarin gebelik testi yapmayi düşünüyorum bakalim
Bundan önce yine aynı şekilde pozitif gösterdiği bir zaman oldu mu?Kızlar ben 32 günde bir adet oluyorum. Daha adet olmama 9 gün var neden böyle çıktı? Eki Görüntüle 2293688
Tabiko canim yazarım hemen buraya pozitif veyatta negatif.. sonuc ne çıkarsa yazarim yani..Yapıp mutlaka yaz olur mu? ben daha silik dediğimiz günden beri hiç yapmadım.. seni bekliyorum :)))
Canim gözün aydin.. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin çok sevindimm..Ağustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Allah razı olsun 2 düşüğüm var inan testi yaptığımdan beri başka bir boyuta geçmiş gibiyim sevinmeye korkar oldumCanim gözün aydin.. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin çok sevindimm..
Ay canim benim Rabbim bunu kucağına almayi nasip etsin insallah..Allah razı olsun 2 düşüğüm var inan testi yaptığımdan beri başka bir boyuta geçmiş gibiyim sevinmeye korkar oldum
Çok sevindim canım rabbim size bağışlasın inşallah bizlere de nasip etsinAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Aminn teşekkür ederimAy canim benim Rabbim bunu kucağına almayi nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?